En tredje arab häktad för terrorattentatet mot Göteborgs synagoga

ISLAM. En man i 25-årsåldern med palestinsk invandrarbakgrund har häktats för medverkan i terrorattentatet med brandbomber mot Göteborgs synagoga den 9 december förra året. Sedan tidigare sitter två andra araber häktade för attacken. 

-Pettersson noterar att SVT inte tycker det ligger i allmänhetens intresse att nämna att de misstänkta terroristerna är araber utan kallar dem unga män. Tror ni de kallats unga män om de varit några från högerkretsar?

Utrikesminister Margot Wallström (S) har dock ingen aning om varför judar flyttar från Sverige till Israel?

– Jag kan inte kommentera det, för jag vet inte hur de resonerar. Men att bo bakom murar…man måste känna sig fri var man är för att man har särskild religion eller ursprung, säger Wallström enligt tidningen Dagen. 

-Pettersson måste erkänna att jag har ingen aning om hur Wallström kan vara utrikesminister…

TIDIGARE 2017-12-12. Två araber begärs häktade för attentatet mot Göteborgs synagoga

TERRORISM. En arab född 1999 skriven i Hisingsbacka och medborgare i Syrien samt en arab född 1996 och skriven i Angered men hemmahörande i Palestina begärdes idag häktade för brandattentatet mot synagogan i Göteborg i helgen.

Båda de muslimska männen har nyligen invandrat till Sverige och behöver tolk på arabiska. Den tredje araben som var anhållen är släppt, men fortfarande misstänkt!!!

Göteborgs Tingsrätt B 15944-17

-Pettersson undrar var resten är? Det var ett tiotal som angrep synagogan.

Mitt förslag är att hoppa över rättegången och utvisa direkt, givetvis av humanitära skäl…

Låt proffsen ta hand om sina egna…

Statsminister Stefan Löfven är rolig, han menar att det svenska samhället måste jobba aktivt för att motverka hat och förtryck. Sedan kallar han oss som försöker för rasister med nazistiska rötter…

2 thoughts on “En tredje arab häktad för terrorattentatet mot Göteborgs synagoga

  1. Undrar av vilken orsak de palestinska araberna är i Sverige? För att terrorisera judar medan de blir försörjda av staten? Annars betalar ju Svenska staten även stora biståndssummor till de palestinier, som bor kvar och där de på hemmaplan kan bedriva terror mot judar i Israel. Undrar hur deras närvaro här motiveras på Migrationsverket. Asylskäl, förföljelse? Vem, som förföljer vem är tydligen av underordnad betydelse, eller handläggaren kanske rent av var invandrad palestinier? De skall förstås bli dömda till utvisning lika snabbt och obesvärat, som de kommit hit. Av humanitära skäl, som sagt var.

Kommentera