Studenter besöker ”vårdcentraler” för sex

Skolelever spenderar nästan RM200 av sina fickpengar på ”könsköp” på ”vårdcentraler” i Kuala Lumpur. Det rapporteras att elever mellan 15 och 17 år upptäcktes på flera ”vårdcentraler”.

En 25-årig indonesisk kvinna berättar att hon ”betjänar” i genomsnitt två till tre tonåringar dagligen.  ”De debiteras mellan RM158 och RM168 för en 45-minuters session. Några ger oss även dricks, på RM20 till RM50, om vår service är toppenbra.

”Jag vet inte var de får sina pengar från,  men de kommer alltid i grupper, särskilt på helgerna,” sade hon. Kvinnan sa att hennes kunder varierade från tonåringar till affärsmän.

Priset för kvinnorna baseras på deras nationalitet – RM158 för Kambodjaner, RM168 för Indonesier och RM178 för Vietnamesiska och Thailändska.

Kvinnorna får  RM100 medan ”vårdcentralerna” får resten.

TheStar

1 RM är cirka 2,10 SKR

 

5 thoughts on “Studenter besöker ”vårdcentraler” för sex

  1. Rakare och ärligare än #metoo, raka rör och slaka mustascher här vet alla vad det kostar. Ingen blir besviken alla får sin del av kakan.

    Kvinnorna förstår vikten av att hålla käften om vem som gjort vad, det var ju frivilligt och ingen kund provoceras och förföljs tills den tar sitt liv. Ja ni vet så där som det går till i Sverige när förfördelade kvinnor som ställt upp frivilligt men anser att betalningen och utdelningen av förmåner varit för dålig!

  2. Ett tragiskt samhällsförfall råder där det anses naturligt att slå mynt av mänsklig förnedring och själsdöd.
    I sanning sorgligt!
    Andreas.

      • Det är med sorg i hjärtat, eskorterad av ett löjets leende, man konstaterar att signaturen Roland ram icke är i stånd att själv svara på den frågan.
        Att dylik handel och vandel utövar en såväl fysiskt som själsligt nedbrytande inverkan, torde således ligga utanför er förmodade moraliska referensram och därmed representera något icke begreppsrealistiskt.
        Ni anser törhända att det heller icke existerar något som skänker andlig och intellektuell förkovran och uppbyggelse och fostrar människan till en sund och dynamisk medborgare?
        Er prostitutionsbefrämjande relativism ger undertecknad icke ett förbannat vitten för, då det står ställt utom allt tvivel att samhällets allmänna moraluppfattning ligger till grund för dess välstånd och fortlevnad. Den eskalerande upplösning vi nu erfar, där alla traditionella värden inverterats och lasten upphöjts till det ultimata idealet, stärker min teori.
        Tack för svarsrepliken.
        Andreas.

Kommentera