Stefan, en riktig storstadsbo

VALET 2018. Är ni nöjda med utvecklingen i landet, då röstar ni naturligtvis på den här killen i valet den 9 september. Ge socialdemokraten och vår nuvarande statsministerm, Stefan Löfven, fyra år till. Lyssna, 19 sekunder, med kloka tankar, ett lysande intellekt…

Inte minst… när storstadsbor ska åka ut på landet så måste det fungera…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran 8:an är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

52 thoughts on “Stefan, en riktig storstadsbo

  1. Att importera arbetslösa från mellanöstern och Afrika kostar enorma summor, – Stefan LÖGNVEN ljuger att höjningen av pensionsåldern beror på att folk lever längre…!!!
    Se på Malmö som går back 5-6miljarder per år, de får statliga bidrag för att inte gå i konkurs, det är dit dina skatter går samt bland annat till Integrationsverkets 10,000 anställda!!
    Snart ser hela Sverige ut som Malmö tack vare de röda, S + MILJÖDÅRARNA och V!
    Stefan & Co. ljuger att Sverige är ett sååå rikt land, 100,000 tals lever på pensioner under 7000:-kr/månad! TROTS DE GIGANTISKA KOSTNADERNA har de gett ”baarnen” från Afghanistan amnesti – SIGNALEN är tydlig, ett NEJ i asylprocessen gäller inte….!!! TRO INTE ATT DET ÄR GRATIS ATT TA IN KRIMINELLA AFGHANER….!!!!
    Du får betala, det är dit dina skattepengar går och nu får du dessutom som lök på laxen INGEN PENSION….-de flesta är döda före 67 år ålder!!!!

  2. Känns som han improviserade lite i slutet av talet. Det är absolut inte han starkaste sida, så att säga.
    Det är pinsamt varje gång han öppnar munnen och jag skäms varje gång han talar utomlands.

  3. Gode tid vad han är en oattraktiv storstadsbo, den här attraktiva kvinnan är en storstadsbo Paris och det gör henne klok och inte korkad, där ser man.
    Hon vet vad hon säger och har grund för det.
    Tycker att Fox inte gjorde det så bra i sitt reportage, kunde gjort mycket bättre, det hade hon varit hedrad av.
    Tyckte att jag hörde idag på radion att Zarko är ”häktad” någon ekonomisk dynga som vanligt.
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=33&v=B0lsZ_rC3uQ
    Modig kvinna som aldrig viker sig för stollarna !

  4. Femtio minuter för att förstå ”toppen på isberget”, trots att det finns så mycket mer att förklara så är den här dokumentären riktigt, riktigt bra.
    https://www.youtube.com/watch?v=qU-6jwKNktE
    Någon lösning på kriminaliteten………..kanske men vilken ?
    Hoppas att den sprids den behöver spridas mycket !
    EU,s vara eller icke vara ….kan det finnas en lösning där ?
    Visegradländerna kan kanske visa vägen.

    • Fortsättning på Maffiatemat, bra att det uppmärksammas, de är roten till allt ont.
      https://www.youtube.com/watch?v=9o8nEZEOvTM
      Om man tänker i stort så leder det dithän.
      Maffian flyttade till Spanien för där var straffen mildare, jag vill inte skriva ut precis, dock så är det kopplingar mellan åtminståne ett kungahus det nederländska i Europa och Maffian.
      Kanske att de använder samma advokatbyrå….ja så det nog.

    • Rättelse ser nu att min mening under det första klippet blev helt fel,
      Vad det skulle vara är, jag hoppas att KLIPPET sprids, inte maffian. Blev som händer ibland syftningsfel, tråkigt.

  5. Såg att en strid blossat upp mellan de två ”regeringspartierna”..Sossarna vill inte införa dieselförbud p.g.a. ”sina väljare i förorterna” !!!
    De gröna kommunister däremot anser det är hög tid att totalförbjuda denna typ av motor…
    Nu börjar det klarna,varför ”svittsaren” i sitt löjliga inlägg ovan,vände sig till enbart ”storstadsborna”.Dessa skall ju kunna fara ”ut på landet”,och få en nypa frisk luft,samtidigt gratis få se gröna ängar….. 🙂

    • Tja vår statsminister finns på ”twitter” de som kan borde läsa det
      han skriver !!
      De som inte har så vill jag komentera hans uttalande om – KLIMAKTERIEHOTET – ska försöka kopiera det så ni får läsa.

      Stefan Löfvén‏ @PM_Sweden · Mar 15

      Regeringen tar klimakteriehotet på största allvar. Vi vill satsa 72 miljarder på en upplyst tvåfilig cykelbana mellan Stockholm och Göteborg efter valet som ett alternativ till det miljöboviga flyget.

      Translate from Swedish

      • Det gäller att ta vara på varje misstag en del råkar göra. Felet i Löfvens twitter har kanske att göra med att det står Translate from Swedish längst ned. Själv har jag inte twitter, så jag vet inte..

        De inlägg där man får tillfälle att förlöjliga och håna någon verkar vara populärast, hittills 49 kommentarer.

  6. IQ PLASTANKA – särskolenivå men idag kan man bli läkare i Sverige utan att behärska matematik årskurs 9 för äldre tiders hjälpklass OM man kommer som asylsökande! Svenska språket är inte så noga heller….

  7. För att förstå vad Löven menar kan man inte bara ta ett par meningar ur sitt sammanhang och sedan idiotförklara honom.

  8. ”Even a fool, when he holdeth his peace, is counted wise: and he that shutteth his lips is esteemed a man of understanding.” (King James Bible)

  9. Då kan han och hans följe stanna där , så städerna fria för denna pestböld som har förstört hela landet

  10. Jag fatta inte hur han kunde bli LO ordförande än mindre fatta jag hur denna Paus Clown kunde bli Statsminister. Juholt verka vara en klug man i jämförelse med denna pajas.

  11. tycker Stefan idf visar hur infernaliskt korkad han är, övertygad om att detta tal inte är skrivet av hans ”spökskrivare”…detta tal är skapat av honom själv, med sitt huvud och hjärna jämställt med en rutten kolrot (en färsk kolrot skulle inte yttra sig så förbannat idiotiskt)

  12. Läste just hans uttalande om att antisemitismen i vårt land är ett gift. Ett gift som han själv i högsta grad är skyldig till att ha planterat in i form av muslimer och kränkt och mobbat dem som velat bromsa denna galenskap. Värre hycklare än den mannen får man leta efter.

  13. Man finner sannerligen ingen anledning att beskriva Sverige som en meritokrati, där de främsta begåvningarna med den bästa utbildningen äger störst inflytande.
    Att excellensen är en internationellt beryktad driftkucku är något han och hans marionettministär har som bravurnummer att förtränga.
    Andreas 🙂

  14. Everyone is entitled to be stupid, but this repulsive toad is abusing the privilege. Sweden is the only place for him. Keep him, cherish and love him, he’s the proudest offspring your country ever produced. See that he stays put there – reelected, of course !

  15. Dagens goda skratt! Har han ingen talskrivare med huvudet på skaft? Det är så galet att man häpnar!

  16. Betänk då att denne jordfaste och kloke man,reser runt och presenterar Absurdistan…Inte märkligt att ”vårt tidigare land” är jordens Kasperfigur !
    Har förstås god hjälp från utrikesminissan.. 🙂

    • De 2,6 miljarder som nu skall utdelas till de främst 30 speciellt tillmötesgoda Socialdemokratiska kommuner,som utan bråk mottagit exotiska lyckosökare.Vi övriga får öppna plånboken,för en ännu tyngre skattebörda.
      Utmärkelsen innebär,att under de närmsta 10 åren,blir för lydnaden en premie om c:a 8,667 miljoner/år utbetald !

  17. Herregud!
    Är detta en statsminister som talar? Väck mig i sådana fall, för jag måste drömma.

    Det handlar alltså om att storstadsborna som besöker sina fina sommarstugor ska må bra, inte om de landsbygdsbor som bor där fr jämnan?

  18. Vilket förakt han visar för stora delar av Sverige, med dessa ord.

    ”Svenska modellen” ska utvecklas för sosse-stadsbor……..

  19. 7 klövern kommer nog tyvärr med all säkerhet att vara i majoritet även efter valet 2018, något annat vore ett rent under !
    På valdagskvällen eller dagen efter vet vi med säkerhet vilket väg Sverige ska ta de nästkommande 4 åren, blir ett spännande ödesval.

  20. Vad är det karlrackan står och säger ”att när en storstadsbo kommer ut i landet så måste det fungera”, är det inte lika viktigt när folk ifrån landsbygden kommer till storstaden eller är det inte så noga . Jag blir inte klok på den pajasen , jag säger som dom sa på Öland för några år sedan , snart kommer fiskmåsarna jag frågade då vad menas med det , jo det är Stockholmarna dom bara gapar och skitar ner .

  21. Med en nuna som ett grottroll och ett språk likt grabbarna på parkbänken.
    Kommer han bli ihågkommen som den inte starkast lysande stjärnan på himlen.

Kommentera