Expressen tar upp gruppvåldtäkterna, men glömmer det viktigaste

HATMEDIA. Expressen tar idag upp gruppvåldtäkterna som sker i vårt land. Det är bra. Men Expressen vore inte Expressen om de inte tog upp vad flickorna och kvinnorna har gemensamt men inget om vad våldtäktsmännen har gemensamt. Det är ynkligt att koncentrera sig på offren. 

Kvinnan är i snitt 17 år gammal. Oftare än inte är hon bekant med någon av männen. Som blir våldtäktsmännen.

Med utgångspunkt i debatten om Fittjafallet, där fem män friades från misstankar om att ha deltagit i en gruppvåldtäkt i ett trapphus, granskar nu Expressen 32 gruppvåldtäktsdomar från 2016 och 2017.

43 av de åtalade männen fälldes medan 37 friades. Den vanligaste brottsplatsen: Hemma hos någon av våldtäktsmännen, skriver Expressen.

-Pettersson kan hjälpa hatmediet lite med några korta fakta om våldtäktsmännen…

  • 90 procent av alla gruppvåldtäkter begås av utomeuropeiska män, var fjärde är afghan
  • Män med utomeuropeisk härkomst begår 84 % av alla grova våldtäkter. Svenskar kommer på fjärde plats efter afghaner, irakier och somalier.
  • 95,6 % av alla överfallsvåldtäkter begås av män med utländsk härkomst
  • Flest överfallsvåldtäkter räknat i antalet individer begås i turordning av somalier, eritreaner, algerier, irakier och gambier.
  • Detta vet naturligtvis Expressen eftersom de läst alla domar, så frågan är varför de inte nämner det
  • Detta är fakta, alltså domar, inte statistik eller gissningar
  • Domar för sexualbrott 2012-2017. Pdf-fil att skriva ut
  • Sexualbrottslighet bland män födda i Sverige och i utlandet

 

20 thoughts on “Expressen tar upp gruppvåldtäkterna, men glömmer det viktigaste

  1. Det är bl.a. p.g.a. ovanstående som jag konsekvent kallar dessa tidningar för lögnmedia, och följdaktligen kallar jag Petterssons för sanningsmedia.
    Konstigare än så, är det inte.

  2. Fruktansvärt att medelåldern på offren bara är 17 år för då är det väldigt många väldigt unga tjejer som drar ner medeltalet till 17 år. De är mera eller mindre barn och de kommer att må dåligt resten av livet !

    • Ja en viktig reflektion, som regering och dess medlöpare bagatelliserar i sin iver att bli human stormakt eller köpa nya väljare. Mentala skador på våldtagna barn kan vara svåra att läka. Jag vet inte om den ökade psykiska ohälsan bland unga har ett samband med olika former av våldtäkter. Men hade regeringen någon empati för sitt eget folk borde man se till att strypa intaget av individer, som hatar eller ignorerar våra svenska ideal. Det räcker och är nog med de inhemska våldtäktsmännen.

  3. Expressen fokuserar på offer i sin artikel. Det är ju brukligt att skriva hit och dit och offer men sen då?
    Våldtäkter är väl inte någon egen företeelse som bara far omkring och träffar oskyldiga kvinnor på måfå. De har även gärningsmän vilket helt glöms bort. Gärningsmän som har en tanke och mening med vad de gör. För inte är det väl ett våldtäktsvirus som går runt och gör vem som helst till förrövare.

    Expressens artikel var ungefär det blaha man kunde vänta sig. En snyft-historia och sen inget mer. Känns lite som ett alibi för att man mörkat gängvåldtäkter under alla år men man vågar fortfarande inte beskriva hela bilden.

  4. Glöm inte bort att statistiken gäller endast domar!

    Eftersom det borde vara lättare att identifiera en svensk och våldtäkter inom en relation troligtvis inte anmäls i lika stor omfattning bland nysvenskarna, så borde överrepresentationen vara ännu större!

    Sen missar statistiken alla dom som har fått svenskt medborgarskap, eftersom statistik över detta är förbjudet i Nordväst Korea om den visar något negativt! Annat är det om den visar något annat, typ. en av fyra inom vården har utländsk bakgrund. (Naturligtvis nämns inte hur stor del av patienterna som har det.)

    Hur hade det sett ut annars?

  5. Ett samhälle där kvinnor och barn inte kan röra sig fritt, utan att bli gruppvåldtagna, och sen anklagade för att de inte varit hemma och gömt sig i sitt rum, utan har varit ute och levt ett normal liv, som vilken person som helst.

    Först misshandlade och gruppvåldtagna.
    Sen anklagas för att det var deras eget fel.
    Ytterligare…sen frias de sinnessjuka dårarna .

    Och ynkryggarna på media, vågar inte säga som det är….nej! ….. då kan de förlora del av presstödet ( pengar ifrån oss…skattepengar…som regeringen delar ut gladeligen för att styra medborgarna ) .

    Ynkryggar som inte är rakryggade nog…är det nått att förlita sig på !?

    Stackars våra kvinnor och barn som fått sina liv förstörda för all framtid.

    Är detta sån framtid som DU vill ha i Sverige !?

    VAL 2018 !!!

  6. Trots allt måste en del ligga i ett normalt förnuftigt omdöme!

    => En svensk kvinna/flicka utsätter sig för en oförsvarlig risk
    om hon på något sätt allierar sig med den påvisat största
    gruppen våldtäktsmän i vårt fosterland!

    Om inte redan i förskolan, så åtminstone i lågstadiet borde
    svenska flickor bli upplysta om denna sanning, grundad på
    verifierade fakta!

    Samtidigt bör de tränas i det jag tränat mina döttrar i:
    Att bästa ”märkningen” av en våldtäktsman är ett urpetat öga!
    Han kommer att minnas det lika länge som flickan minns
    våldtäkten!
    Självförsvarsagerandet är oemotsägligt och identifieringen
    enkel.
    Vårdkostnaden för våldtäktsmannen och den livslånga,
    skattefinansierade ersättningen till brottsmannen
    är ju redan inräknad i kostnaden för invällarna till vårt fosterland.
    Pengarna kommer från ”de överfulla ladorna”! (med vad? – skit?)

    • Ett annat sätt är att köpa pepparspray på Amazone. Det finns fempack så de kan testa lite innan. Det är naturligtvis förbjudet. Det är det i Tyskland också men man kan ha det för att skydda sig mot djur. De kan då säga att de har det mot vargattacker. Det är alltså förbjudet för en kvinna att försvara sig!
      På Arlanda för ett år sedan står det vid ankomsten direkt. Pepparspray förbjudet lämna in i luckan här! Det första som möter en!
      Är de pantade eller?

      • !00% ammoniak i en liten plastflaska (2-300 cl) att ha i fickan, man kan addera lite narvsvärta. Billigt och lagligt.

  7. Självbevarelsedrift kanske vore ett ämne i skolan.
    Självklart är det inte kvinnornas eget fel, men stoppar jag in huvudet i Micro och startar,
    vems fel är det?

  8. Bra att vi fick reda på att ”de började viska på ett främmande språk” då är det klarlagt, inga svenska pojkar, sen får de ha hur många svenska medborgarskap som helst.
    Felet ligger helt hos slynglarna som inte respekterar det feminina könet, ett kultur och uppfostringsfel, för att inte skylla på någon religion.
    Vi har också ett problem i att våra svenska feminina är just svenska och tror alla är goda och laglydiga, MEN det största problemet är den svenska immigrationspolitiken. För många på för kort tid, för mycket dalt och för lite krav.

    • Kvinnofridslagen sedan 1000 år är inte fungerande utan Sverige sparkar sig tillbaka helt frivilligt. Blasfemilagen gäller nidag enligt olika domar. De kan överklagas till EU då de kommer att förklaras ogiltiga är mitt tips

  9. Brottsoffer har som alla vet inget människovärde i dagens trygga mångkulturella Sverige, det är de kriminella parasiterna som jämte riksdagens nyadel och det övriga välgödda hycklande etablissemanget som ligger i topp när det gäller människovärde !!!

  10. Jaaa. så klart är det KVINNORNAS fel, de gjorde sig vackra, var vänskapliga och FRESTADE männen… och de drack sprit, gick ut utan förkläde, så egentligen bad de om det… eller rent av tog betalt.

    Signerat Expressen/SVT Malmö…

    • Så var frågan i förra århundratet som ställdes i rätten. Kortkort kjol? Berusad? Skrattat? Inför sharialagar då kvinnan inte får vistas ute utan manligt sällskap. Skyla sig så man inte hetsar upp afghanhannarna

Kommentera