Stäng

Nyanländ fick föräldrar att flytta barn från förskola

INVANDRING. Föräldrar till barn på en förskola i Sjöbo protesterar mot att kommunen anställt en nyanländ man utan att han kan uppvisa utdrag ur belastningsregistret från den tiden han inte bott i Sverige. ”Detta ska gälla för alla, oavsett nationalitet eller hemland”, säger initiativtagaren till föräldrauppropet. Kommunen menar att det räcker med ett utdrag för den tid som mannen befunnit sig i Sverige.

Nu flyttar föräldrarna sina barn till andra förskolor…

”Om detta inte går pga att hemlandet har en osäker och icke trovärdig stadsapparat så ska dessa personer inte jobba med våra känsligaste och mest utsatta individer!”, uppger kvinnan och nämner Syrien som exempel.

Kvinnan berättar att det ordnades ett möte med förvaltningschef, skolchef och förskolechef.
”Det framgick tydligt att de anser att ett utdrag för den tid som den sökande befunnit sig i Sverige räcker.”

118 personer har skrivit under uppropet och det är tänkt att lämnas till de högsta politikerna.
”Vi förtjänar att få våra röster hörda och att känna oss trygga med de som har hand om våra barn och äldre.”

Kritiken från föräldrarna handlar även om att den nyanlände, som är en man i 25-30-årsåldern, som fått jobb på förskolan inte kan tillräckligt bra svenska. De tycker även att det är dåligt att kommunen inte informerade dem i förväg om att mannen skulle anställas på deras barns förskola.

SD har velat få till ett krav på att de som erhåller extratjänster inom förskola ska kunna visa att de varit belastningsfria de senaste tio åren, men de fick inte igenom det kravet.

Läs mer på Skånska Dagbladet…

-Pettersson undrar hur det står till hos kommunpolitikerna i Sjöbo. De bryr sig alltså inte om mannens bakgrund, han kan vara krigsförbrytare, våldtäktsman, islamist, vad som helst men han har skött sig i Sverige men kan inte svenska…

14 reaktioner på “Nyanländ fick föräldrar att flytta barn från förskola

 1. Kommunens makthavare lika korkade och godtrogna som vanligt
  Men mest när det gäller de sk ”nyanlända”.

 2. Eliten + invandrarna – tillsammans mot urinvånarna = förstår de ingenting? Förhoppningsvis kommer basen, dvs. folket(som eliten föraktar och tror att de kan proppa i en massa lögner) resa sig mot hela EU-projektet i dess nuvarande form.

 3. Är naturligtvis både kränkande och rasistiskt att kräva ett utdrag ur belastningsregistret av en nysvensk !!!!

 4. Uppenbarligen styrs Sjöbo kommun av helt verklighetsfrånvända idioter. För dessa spelar det alltså ingen roll om mannen så skulle vara en av dessa obeskrivligt grymma IS-terrorister som avrättar små barn (på den otäcka filmen som finns på nätet). Eller om han har en bakgrund som Syriens värste pedofil? Men väl här i Sverige anses hela hans förhistoria helt oviktig och utraderad…!!?? Sjöbos kommunpolitiker måste verkligen ha landets absolut lägsta IQ (och ca. 0% empatisk förmåga!). .
  Politiskt styre = M+C+FP https://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_%C3%B6ver_kommun-_och_landstingsstyren_i_Sverige_2010%E2%80%932014#Sk%C3%A5ne_l%C3%A4n Kontakt; https://www.sjobo.se/kontaktuppgifter/kommun-och-politik/kommunstyrelsen/

 5. Ute i Europa detta klipp från Gent Belgien visar nu konservativa unga att de har fått mer än nog av vänstern och invandringen från Afrika.
  Snygga ungdomar alla hittills män, jag tror att deras kvinnliga partners kommer med nästa gång…..för europeiska skötsamma ungdomar har fått mer än nog av galna politiska beslut.

 6. ÄNTLIGEN HOPPAS FLER FÅR UPP ÖGONEN FÖR DETTA SVEK MOT SVENSKARNA,FÖLJ LAGEN ALLA SKA VISA UPP ATT MAN EJ GILLAR SMÅTTINGAR PÅ ETT VISST SÄTT PÅ DAGIS FRITIDS,SKOLOR,PUNKT,SEN UNDRAR JAG JU VAD EN PRAKTIKTJÄNST ÄR FÖR NÅTT,HAN HAR ÄVEN EN ANSTÄLLNING SKUMT SOM FAAN, PRAKTIK + ANSTÄLLNIG DUBBELERSÄTTNING DÅ…

 7. Nu kan föräldrarna öppna käften men vid mobbning och sexuella trakasserier på skolor är det tyst.

   1. Början på slutet har hållit på länge nu.
    Om detta är början så kan vi räkna med att år 3050 kommer svensken våga ta upp sexuellatrakasserier i skolan.

   2. ”Grannsamverkan mot brott”
    – skulle kunna göra underverk när det gäller
    ”att städa i kvarteret”!

    Prata med dina grannar om det – före valet!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: