Ingen plats för utländska gatubarn

Det verkar som att allt fler barn och ungdomar kommer till Sverige och att dessa begår allt fler brott.

TV4 visar den utmärkta serien Stockholmspolisen på måndagar. Gårdagens avsnitt tog bl.a. upp problemet med kriminella gatubarn från Nordafrika och Mellanöstern som gör livet surt för hederliga medborgare och affärsinnehavare.

Ni kan se avsnittet här, om ni är villiga att skapa ett gratis konto på TV4 Play eller redan har det.

Droger, stölder, inbrott och sexuella övergrepp är något av det som följer i gatubarnens kölvatten. Ni har säkert läst om detta växande problem förr och inte verkar problemet klinga av.

Södermalmspolisen berättar att man under dagen grep fyra gatubarn, men tvingades släppa dem bara timmar senare. Enligt polisen verkar det vara en ny gruppering som sökt sig till området, utan att närmare gå in på vilken.

Anledningen till att gatubarnen släpptes, är bristen på förvaringsplatser. Som bekant är Sverige av idag ett skämt och med största säkerhet kommer dessa gatubarn att ställa till med oreda i Stockholmsnatten och lika säkert är att någon eller några kommer att bli deras offer.

Att inte den svenska polisen eller andra myndigheter kan låsa in dessa gatubarn i väntan på att de ska skickas till sina hemländer, är förstås oacceptabelt. Daltas det med dem, kan vi vara övertygade om att antalet gatubarn från Afrika och Asien ökar. Rykten sprids fort, inte minst idag när stulna mobiltelefoner kan användas för att kontakta likasinnade i hemländerna. Det kan eller ska heller aldrig vara svenska myndigheters ansvar att ta hand om dessa småligister. Det ansvaret ligger och ska ligga på deras egna regeringar och myndigheter.

Samnytt

9 thoughts on “Ingen plats för utländska gatubarn

  1. Det är ju ändå inte vi som massavlat detta klientel i länder som inte kan föda dem.

    Vi bjuder in dessa utan att identifiera dem, utan att ta fingeravtryck, utan att spara DNA: => De är hos oss som helt annonyma individer!

    Trots det bjuder vi dem på allt, t.o.m. skolgång, sjukvärd, tandvård, busskort, gymkort, mat, bostad, advokat- och juristhjälp m.m.

    Vilken skyldighet har vi att ta hand om dessa individer?
    Vilken skuld har vi i att de har massavlats?
    Vilken rätt har vi att stjäla pengar och villkor från våra egna barn?
    Vilken rätt har vi att bjuda objudna gäster på allt?
    Vilken rätt ha vi att ta från våra gamla och ge till ”gästerna”?

    Någon som känner för att göra något?
    Jag är rädd att våra barn och barnbarn får en dålig framtid!
    Känner du dig nöjd och trygg?

  2. Sätt gatubarnen i häktet.när de fyllt första bästa bananbåt så kör dem till norra afrika lossa lasten där,sen hem och upprepa proceduren tills alla är borta.

  3. Vi har inga bekymmer….Vi har inga no-go zoner…..Sverige har aldrig varit säkrare……….. Vi bygger inga murar………Alla(h) ska med.
    // En samling…. ( ja, vad är det? )

    ”Bättre att tiga och tas för en idiot än tala och undanröja varje tvivel.”
    // Abraham Lincoln

    Den/de som ordnat detta, vet vi upplysta, vakna, icke naiva och verklighetsförankrade människor, med eget tänkande, vilka de ansvariga är.

    ”För vad världen behöver är människor som verkligen har vaknat till liv.”
    // Harold Whitman

    FRÅGA ER :
    Vill ni ha fler brott eller färre/inga brott !?
    Nästa gång är det ditt barn eller barnbarn som kulturberikas.
    Kan du då säga till ditt barn/ barnbarn, jag röstade ja, på detta som drabbat dig !!!

    VAL 2018 för:

    ANSVAR – RÄTTVISA – FÖRSTÅND – HARMONI

  4. Åker de bara tåg och buss från kontinenten och kliver av och knallar runt i stan? Och gör pojkstreck, ingår i buset, som våldsamheter kallas idag. Hur fasen kan barn åka kors och tvärs och hit och dit?

  5. Tänk om Anticimex skulle arbeta så att släppa ut ohyran när man fångat skiten. Nä in med skiten i en container sen på ett skepp till Afrika.

  6. Man förstår klart och tydligt när man ser programmen varför Sverige kallas flathetens land!

    Då menar jag inte bara dom ensamkommande, utan även övrigt klientel som den stackars polisen får stå ut med!

  7. Gruppvåldtäktsmännen från Islamic Republics (t.ex. på Fåfängan) verkar resa in i Sverige lika lätt som om de vore Schengenmedborgare.

Kommentera