Försök till hedersmord i Baden-Württemberg – Nu talar Alaas far (17): ”Överallt var blod”


Artikel översatt till svenska (länk nedan):

Broder och mannen från Laupheim arresterade.

I Laupheim (Baden-Württemberg) har en 17-årig flyktingflicka knivstuckits i sitt eget barnrum. Polisen arresterade den 20-årige brodern och en 34-årig syrisk man, som var gift med flickan enligt islamisk lag. I utredningen av försöket till hedersmord kommer allt mer grymma detaljer fram.

”Jag njuter av synen att se hur hon dör”

De två männen attackerade den 17-årige Alaa W., som kom till Tyskland från Libyen med sin familj som flykting, i sina föräldrars lägenhet med en kniv. Flickan hade blivit förälskad i en annan man. Mannen kunde inte acceptera det. Hennes egen bror ska ha stuckit kniven i 17-åringens bröst och skurit upp hennes mungipor. För polisen är den 20-årige ingen okänd.

Medan tonåringen låg rädd och blödande på sängen filmade även en av dem med sin mobiltelefon. Videon ska sedan ha skickat till 17-åringens nya pojkvän. Videon visar också en annan bror till offret. ”Jag tycker om att se hur hon dör” sade han enligt tidningsrapporten framför kameran, lugnt rökande en cigarett medan hans syster bad om barmhärtighet.

”Det fanns blod överallt”, beskriver Alaas far försöket till hedersmord

Alaa W. kan förmodligen tacka sin far att hon fortfarande lever. ”Hon skrek pappa, pappa. Det var blod överallt”, säger mannen i RTL-intervjun. Det var han som ringde en ambulans för den allvarligt skadade flickan. Vad han tycker om dådet faktum erfars i videon.

Offret, som ska ha varit gravid i tredje månaden, som ”Bild” rapporterade, hade stor tur. Kniven “missade” alla vitala organ, så flickan överlevde attacken. Den ”allvarligt skadade 17-åringen svävar nu inte längre mellan liv och död”, berättar polisen.

Alaas bror är ingen obekannt för polisen i Baden-Württemberg

Båda förövarna flydde scenen tillsammans och greps några dagar senare av polisen på ett tåg vid Schweinfurt station. Under förhöret erkände offrets bror att han var inblandad i brottet. Båda männen är häktade.

Flickans äldre bror släpptes från häktet bara några dagar före brottet. Mot honom löper ett fall i Biberach’s tingsrätt, där det handlar om medhjälp till förberedelse av en grov allmänfarlig våldsakt och falskt vittnesmål under ed. Den som islamist klassificerade mannen ska ha hjälpt till att smuggla bombdelar till Danmark. Han har tidigare gjort sig skyldig till stöld, misshandel, tvång och brott mot utlänningslagen. Varför libyern inte redan sedan länge deporterats kunde de ansvariga myndigheterna inte säga.

https://rtlnext.rtl.de/cms/versuchter-ehrenmord-in-baden-wuerttemberg-jetzt-spricht-der-vater-von-alaa-17-ueberall-war-blut-4144838.html

 


4 responses to “Försök till hedersmord i Baden-Württemberg – Nu talar Alaas far (17): ”Överallt var blod”

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Någon som vill bestrida påståendet om att de undermänskliga islamisterna saknar egenskaper som human empatisk förmåga, impulskontroll och konsekvenskalkylering?
  Inte ens ett tröskelvärde står att upptäcka.
  Andreas.

  Gilla

 • Stenbock

  Den tyska PK-pressen och även deras myndigheter,håller starkt vid sina förbud mot att ange,vem/vilka exempelvis mördaren är/var.
  I fallet med den ihjälstuckna flickan i Berlin,var det från början locket på.
  Detta utlöste i sin tur att allmänheten fick på omvägar kännedom om,vem som dödade Kiera med 20-talet knivstick.
  I detta område som är bekant sedan min tid i Berlin,dit många s.k. ”tysklandsryssar”,som Kohl tog in i början av 90-talet bosattes.
  Nu när 15-åringe mördaren sitter häktad framkommer,att han tillhör denna grupp av Kaukauser/Tjetjener-familjer.
  Rykten som kunnat förhindrats,om myndigheter/press varit ärliga från början,vilket bl.a. skonat en helt oskyldig utpekad på Twitter !

  Med grova rubriker nyttjar nu sensationspressen Pegida-grundaren Lutz B
  av politisk grund,för att vara en av dem,som skrivit några rader om fallet.

  Gilla

 • Anders S

  Det påstås ju gång på gång att detta är lika utbrett under ”biosvenskar”.
  Men var är alla dessa fallen, om nu så vanligt under ”biosvenskar” varför lägger media locket.

  Men vi vet, medias och politikers lögner slås inte av något.
  Det mesta av det importera hedersvåldet får vi aldrig veta något om, bara toppen av isberget och redan den är massiv.

  Gilla

 • Roland ram

  Våran sk regering presenterade för ett antal år sen , en utredning som kom fram till.
  Att efter 2 generationer i sverige så skulle kulturella och hederskultur ha helt försvunnit hos familjer från Mellanöstern, man skulle annama svenska seder och traditioner.
  I dom flesta terrorbomdningarna i europa har det varit 2 generationens invandrare som varit attentatsmännen.
  Inget av vad våra sk regering har kommit med har stämt, så jag förstår att dom lägger denna enorma tid på att tysta oliktänkande sanningssägare.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: