Är sanningen åtalbar


Läser på FriaTider att en äldre tant åtalas för att hon skrivit på nätet att: ”IQ-nivån kommer sjunka”. (pga invandring från låg IQ länder)

Att bli åtalad för att säga sanningen, även om ämnet är känsligt,  är ytterligare ett sorgligt tecken på att PK-Sverige med hög fart är på väg åt fell håll!

Vi på Pettersson har många gånger haft upp detta ämne. Tex HÄR eller HÄR 

Tror Åk lagaren att alla människor och människogrupper har samma IQ så är densamma mer än lovligt korkad.

Läs Helmuth Nyborgs :  Västvärlden blir dummare för varje dag, ”För det första att ju fler lågintelligenta invandrare som kommer, desto lägre blir den genomsnittliga IQ:n.”

Det finns ingen grund till att tro att den intellektuella förmågan hos folk som har varit geografiskt åtskilda under evolutionen skulle visa sig ha utvecklats identiskt lika.

Från ”Dispatchen” hämtar vi stycket nedan:

”Ett lands välstånd bygger framför allt på två saker: råvarutillgångar och mänsklig förmåga. Det vet alla. Alla vet också att människor är olika begåvade. Trots att IQ (intelligenskvot) är en av nyckelfaktorerna bakom hur vi bygger våra samhällen är det absolut tabu att tala om det ännu mer tabu än det var att prata om sex i det viktorianska England. Oviljan att tala om IQ och låtsasleken att alla människor är lika leder de europeiska länderna mot självdestruktion och självutplåning. Den massiva invandringen från låg-IQ-länder i tredje världen förändrar för all framtid mottagarländernas genomsnittliga IQ och därmed också ekonomi, välfärd och på sikt möjligheten att bibehålla ett demokratiskt statsskick. Få om ens några länder lyckas skapa eller upprätthålla demokrati när landets genomsnittliga IQ sjunker under 90. Aktuella exempel är Egypten och Syrien.”

Läs också: ” Mainstream Science on Intelligence” (är på Svenska) !

Som Nobelpristagaren,    James Watson   skrev: ” Det finns ingen grund till att tro att den intellektuella förmågan hos folk som har varit geografiskt åtskilda under evolutionen skulle visa sig ha utvecklats identiskt lika”.


11 responses to “Är sanningen åtalbar

 • Steve

  Lagen om hets mot folkgrupp är en gummilag. Den kan böjas och vridas godtyckligt av staten för att tysta medborgarna röst för evigt! Detta genom att använda statliga verktyg så som politiserade polis, åklagare och nämndemän som tolkar gummilagen så som det behagar för effektivt tysta oroliga vanliga hederliga medborgare.

  Nya föreslagna medialagen och inskränkningar i yttrandefrihetslagen kommer inte att göra det lättare!

  Sveriges politiker (liberaler, globalister och kommunister), media och, av utsedd politiker och media, politruker tittar upp med avund på Kina och deras system. Du kan tjäna pengar och leva fritt så länge du exakt gör som staten säger och du tycker som staten vill att du ska tycka.

  Glorifiera och hylla diktaturen i Kina och Xi Jinping och slå ner och hata demokratin USA och Donald Trump!

  Mycket märklig tid vi lever i och tycker synd om efterföljande generationer som kommer tvingas leva med det!

  Gilla

 • Krister

  Det fanns en tid då människor fängslandes och t.o.m. avrättades för tt de påstod att jorden var rund!

  Gilla

 • age

  Ju mer vårt, numera, islampåverkade ”rättsväsende” kan ägna sig åt att anklaga gamla tanter och farbröder för att de skrivit ”fel ord” i en text,
  desto mindre tid har de att lägga på det som är viktigt för vårt fosterland.

  — och vi sitter kvar i baren medan Titanic sjunker! ! !

  Vi sitter vid tre olika bord:
  Bord 1. Där sitter de som vill att detta ska ske.
  Bord 2. Där sitter de som inte fattar vad som sker.
  Bord 3. Där sitter de som fattar – men inte gör något åt det! ! !
  – för drinken smakar ju ännu bra!

  Gilla

 • hans björkström

  Enligt FN är de länder de flesta ”svenska” bidragsmuslimer kommer ifrån nordafrikanska eller belägna i mellanöstern beträffande IQ rödmarkerade på en översiktskarta: Detta innebär, att invånarnas IQ rangerar på mellan 66 och 90 vilket faktum är olyckligt på grund av att Sverige massimporterar människor just därifrån. Årsboken ”Fakta” redovisade för 1974 c:a o% analfabeter i Sverige och samma årsbok 2017 redovisar 5% analfabeter!
  En katastrof för ett land som tidigare rangerade på plats 2 beträffande skola och utbildning ( i världen alltså ), numer plats 34 !

  Gilla

  • Stenbock

   På tal om analfabeter kan jag informera om,att drygt 10 % av Tysklands befolkning (8 miljoner) tillhör den gruppen.Finns nu speciella kurser för vuxna,som sent om tider,vill lära sig läsa !
   Min egen teori är,att dessa finns framför allt bland vänsterväljarna..

   Gilla

  • Krister

   För att utmana lite (jag hoppas du förstår)…
   Med tanke på hur situationen i Sverige ser ut och vilka som jobbar hårt jämfört med dem som inte gör det och vilka av dessa som förbättrat sin livskvalitet jämfört med vilka som fått sin försämrad kan man fråga sig vem som egentligen är intelligentast.

   Gilla

 • gamgubben

  I Absurdistan är det mesta möjligt vad gäller åtal och straff bara det inte är kriminellt. Allt som förr benämndes bondförnuft är nu tydligen straffbart men om någon stjäl för mindre än en tusenlapp så är det snatteri och är gärningspersonen någon ur nyadeln då blir straffet, förmodar jag, ett par timmar samhällstjänst.

  Gilla

 • Kaarina Andersson

  De flesta vet väl nuförtiden att allt som är rätt är FEL och att allt som är fel är RÄTT.

  Gilla

 • Stenbock

  Putsen börjar alltmer falna och falla ner…Skrev ju igår om den mörka bistra måndagen.
  I morgon Onsdag.är det åter en sådan sorgens dag.Diktator Merkel kommer för fjärde gången stå hopkrumpen,och ljuga för sina ”untertanar”.
  I sin ed kommer hon som tidigare,att svära på att hon tillträder enbart för, hela ”tyska folkets väl” !
  Vid sista eden efter föregående val,lovade hon exakt samma,och öppnade därpå upp gränserna för all världens befolkning.Gratis boende och fria måltider därtill fickpengar,tilldelades dessa arabiska lyckosökare:

  Gilla

 • Punto

  Då får väl åklagaren bevisa att ”tanten” har fel. Det ska bli intressant.

  Å andra sidan – har inte rättsväsendet större problem i sin att göra korg att ta tag i? Vardagsbrott mot Svensson, våldtäkter m m. Vem prioriterar i den högen? Är det media?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: