Två män stal plånboken från 96-årig kvinna

BROTTSLIGHET. En 96-årig kvinna blev på måndagen bestulen på Köpenhamnsvägen i Malmö. Hon uppger att två okända män tog plånboken från henne. Hon skadades inte fysiskt vid stölden. Kvinnan hade både betalkort och kontanter i plånboken. Ingen misstänkt har gripits för brottet.

Polisen

-Pettersson säger inget så har jag ingenting sagt…

12 thoughts on “Två män stal plånboken från 96-årig kvinna

  1. Pensionräddare som varit framme. Hur har vi kunnat tillåta import av detta slödder. Ser och hör våra politiker inget?
    Våra gränser måste stängas för denna typ av ”nyanlända” innan hela Sverige är förstört. Men det vekar som om allt måste kraschlanda innan våre ”ledare” tar sig samman och gör något.
    Sluta för Guds skull att dalta och ställ krav på importen!

    • 87:an röstar tyvärr på politiker som vill ha ”öppna gränser” och ”öppna hjärtan”….! POLITIKER som tom ger amnesti till de kriminella Afghanerna….
      INGA AFGHANER PÅ VÅRA GATOR!!!

  2. Jag hörde en kommentar idag:
    ”Jag bodde tidigare i Malmö, men skulle inte vilja bo där idag!”

    Är det fär att någon har ”svartmålat” situationen (som det sägs göras), eller för att han insett verkligheten?

  3. Den humanistiska stormakten tycks ge ynkliga rånare och kriminella överlägsen trygghet när de utövar sin verksamhet på gator och torg. Det fanns väl heller inga lämpliga övervakningskameror i närheten :/

  4. ”De flyr för sina liv”….gapar Stefan Löven! Vem skyddar våra äldre mot det politiskt korrekta packets ”baaarn” ? MODIGA ”baaarn” ger sig på våra äldre i 90 års åldern….
    Det händer mycket i Göteborg och över hela Sverige nu….-inte konstigt Lövens gäng vill ändra i grundlagen så att de kan mörka det allvarliga som händer i vårt land med knivattacker och rån m.m. av ”baarnen” som flytt för sina liv från Afghanistan/Iran…..

    • Göteborg, Slöddertälje och MALMÖ….Malmö är ett riktigt SKRÄCKEXEMPEL där Socialen-demokraterna styrt i nästan 100 år….Det är TRYGGT där säger Stefan LÖGNVEN!!!

      • Det bästa är att de finns inga Non Go Zoner heller, för det är landsfader sagt, grattis PK som njuter av varje minut ute i Malmö.
        Råna 96 åringar är en gammalt ursvenskt och har ingenting med invandringen att göra.

Kommentera