Politikerna kan inte påstå att de inte har varnats

ISLAM. Annie Lööf (C) lyckades sätta någon form av rekord i veckan. I ett försök att slå ifrån sig kritiken för att C låtit personer med uttalade islamistiska åsikter få inflytande i en svensk domstol skrev Lööf ”ni kunde ha berättat” riktat till terrorforskaren Magnus Ranstorp.

Till saken hör att Magnus Ranstorp tillhör en liten skara experter som oförtrutet under många år har varnat för att islamister försöker utnyttja de politiska partierna för att få inflytande. För detta har han och andra, inte minst fria alternativa medier belönats med tystnad och skällsord från de etablerade politikerna.

När politiker och journalister konsekvent har påstått att vi som varnat för islam i många år har haft fel går det inte att säga att de inget visste eller att de varit naiva.

Många har anledning att vara ödmjuka i sammanhanget. Bland annat Centerpartiet har satt en ära i att vara oförstående inför att migration skulle medföra andra utmaningar än de rent arbetsmarknadsmässiga. Men centerpartisterna är inte de enda syndarna.

Moderaterna placerade ju rektor Abdirizak Waberi i riksdagen och i försvarsutskottet när Sverige hade trupper i Somalia. Waberi driver muslimska friskolor som ständigt kritiseras av myndigheterna.

Socialdemokraterna har varit det parti som varit mest utsatta. S petade till exempel den erfarna riksdagsledamoten Carina Hägg därför att hon hade civilkuraget att kritisera att islamiska förbundets ordförande Omar Mustafa fått plats i partiets styrelse. Mustafa fick snabbt lämna, men Hägg har aldrig fått återupprättelse. Relationen mellan organisationen Socialdemokrater för Tro och Solidaritét, tidigare broderskapsrörelsen, och olika företrädare med koppling till muslimska brödraskapet är ett helt eget kapitel.

Miljöpartiet har flera exempel, ett är Mehmet Kaplan som satt i regeringen. Om detta borde vi tala mer. Stefan Löfven har faktiskt fortfarande inte berättat varför Kaplan sparkades. Att det var efter att det avslöjades att statsrådet umgicks med turkiska fascister vet vi. Men vad hade Kaplan gjort under alla sina resor i Mellanöstern? Uppstod någon skada för rikets säkerhet? Hur kunde det hända från första början? Det saknades inte direkt vittnesmål om att Kaplan ofta uttryckte egendomliga övertygelser.

Grunden till ovanstående från en ledare på NWT.se…

-Pettersson säger dock att politikerna är inte värst. Det är journalisterna, som ställt sig på maktens sida i stället för att granska den. En del har vaknat och börjat rott medan andra fortfarande jagar alla oss som kritiserar och varnar för islam.

18 thoughts on “Politikerna kan inte påstå att de inte har varnats

  1. Hon har givetvis blivit informerad av Bilderberg sällskapet om
    hur man ska mygla in Muslimerna på alla tänkbara platser.
    varför åker hon annars skytteltrafik till Bilderbergarna??
    Märkligt att inte Centerpartiets väljare reagerar när dessa
    stollar gapar om att vi kan ta emot 30 miljoner av dem, trots
    att Sverige inte kan hantera dom 2 miljoner som redan är här??

  2. Mikael Arthursson (C): ”Jag blev väldigt upprörd”

    ”En brist att hon fått fortsätta”

    Att en av nämndemännen tidigare har uttalat sig om att muslimer borde lyda under särskilda lagar i Sverige, gör att Michael Arthursson menar att ett uteslutningsärende borde ha påbörjats tidigare i det fallet.

    – Det borde ha lett fram till tidigare att hon inte skulle få representera oss efter att ha uttalat sådana åsikter. Det är en brist att hon fått fortsätta representera partiet.

    Enligt partisekreteraren kommer partiet att vara färdigt med uteslutningsärendet inom ett par dagar. Han har själv inte talat med nämndemännen än.

    https://www.svt.se/nyheter/inrikes/loof-har-ingen-plats-i-vart-parti

    Centerledaren Annie Lööf sägs ha avböjt att själv uttala sig i ärendet framför en kamera i SVT-studion. Annie twittrade bara själv och skickade i stället fram sin partisekreterare Mikael Arthursson att uttala sig framför SVT-kameran i det mycket korta videoinslaget på länken ovan.

  3. Kan inte den store Lufsen Anders Jonsson skriva ut vad W et
    står för kan han sluta att använda det, för han heter givetvis
    inte Anders W Jonsson? kan det va Walter, William, eller heter
    han W.?

    • Anders W Jonsson är enligt Google barnläkare. Han var en av dem som motarbetade åldersbedömning av ensamkommande ”barn”. Han och Centern har således det direkta ansvaret för dagens kaos. Det måste Annie Lööf ta det direkta ansvaret för.

  4. Annie liksom hennes föregångare var och är enbart intresserad av makten, pengarna och nonchalerar Svenska Folket!
    Annie är en kappvändare som har noll förankring i verkligheten!

    • Så länge en majoritet av det trygga folket gillar Annie Lööf och de övriga inom familjen 7 klövern så kommer nonchalanta, föraktfulla, penningfalna och verklighetsfrämmande politiker att styra landet !
      Som sagt, sådana väljare sådana politiker, enkelt att fatta även för s.k naiva svenskar.

  5. Centerledaren Annie Lööf och Anders W Jonsson (vice ordförande Centerpartiet)

    Centerpartisten Staffan Danielsson har förbjudits att delta i riksdagsgruppens möten när migrationsfrågor diskuteras.

    Det är inte särskilt ”högt i tak” i Centerns riksdagsgrupp.
    Staffan Danielsson motionerade på Centerstämman om bland annat tillfälliga uppehållstillstånd för flyktingar. Han fick inte med sig majoriteten, men..

    …nu har Centerns partiledning gått med på förslaget i den migrationspolitiska uppgörelsen med regeringen, samtidigt som Danielsson blivit utfryst och förbjudits att delta i Centerns riksdagsgrupps migrationsdiskussioner.

    ”Den fula ankungen” Staffan Danielsson (C) m fl på bild nedan …

    https://1.bp.blogspot.com/-n6gvMqRyLUM/VkTtgArgNOI/AAAAAAAADog/I2X1tfwoUEo/s1600/Ankungenlow.jpg

    Från Jeanders bildblogg

    • Samtidigt kan jag inte begripa att man är med i ett parti, när man inte delar dess idiotiska åsikter…

  6. Hur kan denna idiot säga att dom inte blivit varnade? Hon hade bara behövt googlat lite eller gå in på alt.media så hade hon fått tusentals varningar.Hon måste vara så fruktansvärt korkad så det inte kan vara sant.
    Och dom andra politikerna också. Man har ju eget ansvar att se till hur lagen ser ut då bör man väl som politiker ha ansvar att se till hur samhället ser ut.

    • Individerna i det partiet har alltid levt i Fablernas Wärld.Lever på andra.Se på dem ingen undernäring där inte.

  7. Annie Lööf (C) twittrade kl. 01:51 – den 5 mars 2018

    Citat

    Förfärlig dom i Solna. Hårresande resonemang och värderingar som inte platsar i en rättstat (felstavat min anmärkning). Dessa värderingar har ingen plats i vårt parti. C:s politik bygger på alla människors lika rätt och värde, och likhet inför lagen. På morgonen har vi aktualiserat uteslutningsärenden.

    Slut citat

    Paret Aldebes extrema och olagliga värderingar har varit väl kända för Centerpartiets företrädare under c:a 12 års tid (från år 2006 till 2018) och därmed tillåtits så länge eftersom inga konkreta åtgärder vidtagits av C-partiet förrän nu efter avslöjandet om skandaldomen i Solna tingsrätt.

    https://elak-javel.farbrortorsten.com/wp-content/uploads/2018/03/sharia-centern-loof-761×1024.jpg

    https://media1.nyatider.nu/wp-content/uploads/2018/02/Ebtisam-Privat_.jpg

    • Idag publiceras Aldebes nekande,till att ha uttryckt Sharia-orden.
      Vidare beskyller hon rådmannen för att ha nedtecknat,något hon aldrig yttrat !!
      Jo,detta sjukdomstecken (lögner) bland Islamisterna,är lika vanligt som en förkylning på höst/vinter hos oss !

  8. ”Ni kunde ha berättat”??? Hur jävla dum i huvudet får man vara som politiker? Antar att rödluvan inte har en aning om vem Centerpartisten Sjöbo-Olle var…

    • Hon ljuger helt enkelt. Eller så är hon lika dåligt informerad som Löven om Transportstyrelsen. Fö fyller ingen av dem rollen som statsminister. Det går inte att ha personer som inte söker information om vad som pågår inom sitt ansvarsområde.

Kommentera