Musik till fredagsölen

En stark comeback och en stark uppstickare. 

Där är kvällens meny.

Till förrätt tar vi Universe Infinity, ett band som spåddes en lysande framtid på 80-talet. Då under namnet Universe. Här i nya ”Start Give All Your Love”.

Till huvudrätt kommer Elaine i sin nya singel ”Hell Moon”.

14 thoughts on “Musik till fredagsölen

  1. Låt ölen smaka väl och njut av helgen.

    Här har pavan lagts åt sidan efter sex års konstant drickande och jag har valt Jesus Kristus som min frälsare då han dog på korset för våra synder. Pusselbitarna som föll på plats i livet visade för mig vägen till honom.

    Man faller ibland i livet men det finns alltid någon där och lyfter upp en. Den här gången var det Jesus Kristus.

    https://www.youtube.com/watch?v=lnigc08J6FI

    Allt gott åt och trevlig helg

  2. Jag slänger in en instrumental dänga, från de gamla rävarna The Shadows. Notera särskilt hur de spexar vid 1:06. :)https://www.youtube.com/watch?v=m2xoHiM3S4M

    • Sorry……….

      Blev en helt annan Aerosmith dänga …som höres.

      Här är ”Nobody’s Fault”.

  3. Tack för Universe! Har inte tänkt på dem under lång tid, lite för lång. Coola stilar, bra blandning. Lite Judas, lite Thin Lizzy, lite av det mesta faktiskt. Visningslåten tar mig till Mr Mister, Styx och de gängen. Andas kampsportfilmer från 80-90 med självklar hjälte och lika självklart slut. Kul!

  4. Musiken håller en vid liv. Att träffa människor och jamma. Främmande människor, folk som alltid har gitarr, banjo eller dobrofodradlet i bagageluckan. Gratis. På ölhak och diners. Vem fan frågar efter lön? En öl eller en burgare räcker för de flesta, och det är alltid nån ur publiken som betalar.

    Ok, man bär jeans. Stuprör, som det heter på skånska. Cowboy-byxor sarr di po andra sidan sunned. Denim heter det här. Venom betyder ”gift” och alltså inte sådant som man var, utan sånt som inte bör äta.

  5. Hållt flabben och drick up din öl.
    Jag är så jävligt trött på att höra ditt gnäll…. Ord och… visor

  6. Mycket bra musik. Jag har utvecklat mitt hårdrockshjärta tack vare Pettersson och Stefan K. Katatonia med låten Shifts är mycket bra och den fick jag från er. Tack.

Kommentera