Stäng

Rikeman lovar att betala böter för dem som bär burka eller niqab trots förbud

ISLAM. Danmarks regering föreslår förbud mot att bära burka och andra plagg som täcker ansiktet. Att täcka ansiktet i det offentliga rummet är inte förenligt med danska värderingar, anser justitieminister Søren Pape Poulsen.

Förbudet kommer dock att vara verkningslöst enligt den algeriske affärsmannen och politiske aktivisten Rachid Nekkaz som kommer att betala alla böter för kvinnor som bär niqab eller burka även om de uppgår till det föreslagna danska maxbeloppet på 10.000 kronor.

– I Schweiz kan böterna uppgå till 9 200 euro (cirka 68 500 kronor) och jag betalar alltid. Det är inget problem för mig, meddelar Rachid Nekkaz, som är född 1972 i Frankrike av algeriska föräldrar. Som född i Frankrike erhöll han fransk medborgarskap, det har han dock sagt upp så numera är an bara algerier. Han har tjänat sina pengar på ett Internetföretag och fastigheter.

De 46-åriga rikemannen besöker Danmark, där han framför ett tydligt budskap till de danska politikerna: deras burkaförbud blir en symbolisk handling utan någon effekt.

Rachid Nekkaz kampanj mot ansiktstäckande kläder börjar inte i Danmark. Han har betalat böter för muslimska kvinnor i Frankrike, Belgien, Schweiz, Holland och Tyskland.

Rachid Nekkaz säger själv att han är emot heltäckande klädsel och håller med om att kvinnor inte kan integreras ordentligt i samhället när de är täckta.

Men som människorättsaktivist från Algeriet har jag rätt att hjälpa alla världens kvinnor som frivilligt bär niqab. Det handlar om frihet och respekt för medborgerliga rättigheter.

– Jag kommer direkt från Iran nu, där jag hjälper kvinnor som inte vill ha en halsduk, säger Rachid Nekkaz.

Men vad har du för rätt att försöka undergräva dansk lagstiftning?

”Naturligtvis är den danska regeringen fri att införa ett burkaförbud. Men det finns också den internationella opinionen att ta hänsyn till, säger Rachid Nekkaz.

Mer på DR.dk…

-Pettersson säger att herr Nekkaz pengar är nog inget problem för den danska regeringen. De är tillräckligt smarta så de inför ett fängelse straff på några månader för återfallsförbrytare eller varför inte utvisning…

15 reaktioner på “Rikeman lovar att betala böter för dem som bär burka eller niqab trots förbud

 1. Svenskar som betalar världens högsta skatter, på många platser är vi nu tvingade för vår säkerhet att installera dyra säkerhetssystem.
  Vi har nu höga murar runt våra hus, säkerhetslås på fönster och dörrar,kameror inte och ute, galler innanför ytterdörrarna, flodljuslampor som tänds av rörelsedetektorer, larm till larmtjänst, galler i trapphus upp till andra våning, en del har även rulljalusier för fönstren.
  Detta även i tidigare lugna småstäder.
  https://www.youtube.com/watch?v=IMOmQJCtTek
  Det finns en gradskillnad till det här men hur länge till ?

 2. Han kanske är villig att lägga en slant till alla våldtäktsoffer också?
  Men det kanske är en del av hans religion?

 3. Han förlorar förhoppningsvis sin förmögenhet på dylikt larv. Låt honom pröjsa, inför högre bötesstraff som inte kan betalas med skattepengar. Införa muslimskt förtryck i väst borde vara kriminaliserat.

 4. Enkelt.
  Vid upprepade tillfällen döms fängelse.
  Det kan han inte göra något åt.

 5. Vilken jävla pissemössa, vad är hans agenda, vill han sätta på dem allihop? Troligtvis en arabälskare med noll stomme i kalufsen, dessa förstöra borde sättas på en gummiflotte och fås att paddla jävligt fort för efter 30 sekunder brassar vi på med KSP’n och skjuter bort allt i siktet. Sådana islamsvassare är nog pedofiler i botten och våldtäktsmän med smak för håriga män

 6. Utvisning, efter 3 bötningen.
  Om redan medborgarskap, återkalla och utvisa.
  redan vid 2 bötningen, stryk all socialhjälp för gott.

 7. Har precis börjat att läsa en bok om salafister under decennier i Frankrike, de är så skrämmande att jag inte orkar med så många sidor i taget.
  Fan de är mer än etablerade, så långt i boken har jag kommit.
  Vi västerlänningar har inte förstått och förstår fartfarande inte vad vi har släppt in och släpper in i våra samhällen.
  Europa är förlorat, vår kultur, våra barn, barnbarn och våra föräldrar.
  Det är slut !

  1. Civilisationen backar flera hundra år bakåt i tiden, barbariet tillåts frodas. Har all strävsamhet från tidigare generationer varit förgäves? Fruktansvärt sorgligt i sådant fall. 🙁
   När ska Sverige ta upp kampen på riktigt?

  1. Lönsamna ?
   Infödda svenskar kan andas ut, pensionerna är räddade precis som 7 klövern lovat !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: