Islamiseringen av Europa


I flera år har Sverigedemokraterna, alternativa medier och ett antal opinionsbildare varnat för ett stort muslimskt inflytande i Europa.

I lika många år har Sverigedemokrater, alternativa medier och opinionsbildare kallats rasister, främlingsfientliga och islamofober. Har vi haft rätt eller har vi haft fel?

Givetvis får du olika svar, beroende på vem du frågar. Fast efter den senaste veckans uppmärksammade dom i Solna Tingsrätt och debatten i gårdagens Opinion Live, vet i tusan om inte Sverigedemokraterna, de alternativa medierna och de fåtal opinionsbildarna haft rätt.

I flera år har man försökt uppmärksamma etablissemanget på de otaliga filmklipp man se på nätet där höga muslimska företrädare säger rakt ut att islam ska ta över Europa. Inte med svärd, utan med högt barnafödande och infiltration av myndigheter m.m.

Vad är det vi ser idag?

Man har som sagt viftat bort dessa varningar och använt ord som rasism och islamofobi för att på ett beprövat och effektivt sätt döda debatten. Fast svensk TV har själva visat dokumentärer som borde sänt ut varningssignaler till både politiker, myndigheter och journalister.

2009 visades den norska dokumentären ”Det muslimska brödraskapet” i kanalen Axess och här fick vi en tydlig och öppen indikation på vad islamisternas mål går ut på. Tre bilder från dokumentären…

Dokumentären finns att se i sin helhet på Youtube. Värd att offra en timme på.

Värd en timme är också den svenska dokumentären ”Slaget om muslimerna” som SVT:s dokument inifrån visade samma år. Bägge dokumentärerna sändes 2009 och uppenbart fanns det inga från etablissemanget som såg dem, men här har ni chansen. Eller så är rädslan för det hemska ordet ”rasism” så stor att man fortfarande väljer att blunda, eller så den etniska mångfalden så mycket viktigare än det svenska samhällets framtid.

 


9 responses to “Islamiseringen av Europa

 • Medveten infiltration | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] Pettersson har tagit upp denna dokumentär vid flertalet tillfällen. Bl.a. i ett inlägg mars 2018 där det också tipsades om den svenska dokumentären ”Slaget om muslimerna” som sändes samma år. […]

  Gilla

 • Billy Boy

  Som tur är lovar och garanterar de här två svenska toppolitikerna att någon islamisering INTE pågår här i Sverige.

  Det känns ju mycket tryggt … eller?

  Gilla

 • Grune

  I och med erkännandet och hyllandet av islamismen har de senaste regeringarna i Sverige blodat ner sina händer till den grad att det inte går att tvätta bort igen.

  Gilla

 • S Malik

  Islam är en djävulsk våldsbejakande, kvinnoförtryckande, utvecklingsfientlig och odemokratisk politisk ideologi maskerad till religion.
  Islam borde därför totalförbjudas och utraderas i hela världen. Det vore det största och viktigaste steget mot en begynnande världsfred med lång varaktighet. Det vore en välsignelse för hela mänskligheten.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Bra Stefan K., läs gärna också dagens artikel ”stubinen är tänd”på ledarsidorna.se om den pågående islamiseringen inom C, S, MP. Vad kommer att hända med vårt land om ett antal år om inte detta stoppas.

  Gilla

 • eva

  Varför i hela fridens dagar medverkar de styrande till att Europa islamiseras? Varför vill de oss något så ont? Och har de ingen egen självbevarelsedrift?
  Jag kan tänka mig följande anledningar: 1) naivitet, en inneboende tro på människans s.k. godhet 2) en inbillad tro att allt som har med religion att göra står för något gott och vill väl(enligt västerländskt tänkesätt) 3) att alla kulturer/religioner/osv. är lika värdefulla och s.k. goda 4)att allt liksom mångkulturen är tänkt att göra, kan smälta samman till en ”jättegod” smet – alla är ju ändå lika.
  5) Västerlandet vill gärna vara progressiva och framtidsorienterade – allt nytt som kommer anses då per definition också vara uttryck för framtiden. Kanske – men det behöver inte vara en bra framtid. (Men idet här fallet med islam är detta ju nytt för västerlandet men i sig en resa tillbaka till medeltiden). 6) Pengar, makt. Vem vet vad Saudi och kompani lämnat i mutor eller utlovat om politikerna bereder vägen för islam? 7) Oljan. Kan fortfarande användas för utpressning.
  Makthungriga politiker kan gå hur långt som helst, även över de medborgare de lever på och som betalar deras löner.

  Gilla

  • SasjaL

   8) Våra ‘politiker’ har klippkort för Bilderbergsgruppens möten, föga anande att de blivit manipulerade och betraktade som nyttiga idioter.

   Gilla

 • Johnny Andersson

  Islamophobia, word created by fascists and used by cowards to manipulate morons. Christopher Hitchens.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: