Ett jättelikt bedrägeri där de ansvariga skyller på budbäraren

INVANDRING. ”Den statistik du kan ta del av är i region Syd har Migrationsverket, till dagens datum, beställt 2160 åldersbedömningar, vi har fått svar på 1788 och 1233 har skrivits upp i ålder efter en åldersbedömning.”

Det innebär att ca 70 procent har skrivits upp i ålder efter att åldersbestämning utförts. Vilket gigantiskt fusk och bedrägeri dessa ensamkommande ungdomar bedrivit mot naiva politiker och tjänstemän på myndigheter och kommuner. Det är minst sagt skrämmande när man också betänker vilka enorma kostnader det bedrägeri kostat svenska skattebetalare.

Vi var många som varnade för detta bedrägeri när vi såg foton på dessa ensamkommande under perioden 2010-2016 men ingen lyssnade på oss då vi kallade dem för ”skäggbarn”.

Media framställde oss istället som främlingsfientliga och rasister. Det gör mig idag riktigt förbannad på dessa pk-journalister som inte vågade söka sanningen, utan istället riktade in sig på budbäraren.

Läs hela inlägget på Thoralfs blogg…

-Pettersson säger att de så kallade journalisterna fortfarande inte har lärt sig något. Nu har vi som försöker påtala sanningen om bedrägeriet med asylinvandringen i stället börjat kallas näthatare och PK-journalisterna försöker tysta oss i stället för att själva söka sanningen.

”Det är synd att 99 % odugliga journalisterna skall fördärva förtroendet för en hel yrkeskår” Okänd

6 thoughts on “Ett jättelikt bedrägeri där de ansvariga skyller på budbäraren

  1. Att säga sanningen är fult, men att ljuga och förvränga sanningen det är fint, dagens värdeklimat i Sverige. Omkullkastade normer, där politikernas
    favorit uttryck,utmaning använts frekvent. Att det är problem ska man inte säga,aja baja, då visar det att vi inte gjort rätt. Men naiva kan vi få vara, då förlåter vi oss själva, och då placerar vi oss i samma klass som de naiva folket, som röstad på oss. det är fint. Nya mode ordet i politiken. Vi ska betala över hundratusen i månadslön för naiva människor som styr landet i dyn, och skyller på sin naivitet.

Kommentera