Statsminister Löfven ljuger i USA


UTRIKES. Statsminister Stefan Löfven är i USA och träffar USA:s president Donald Trump. Av media att döma verkar det gå skapligt för Löfven även om han får höra det som han inte vill höra. 

Nåväl, herr Löfven kan inte göra så mycket åt om Trump beslutar att införa tullar på stål men det ursäktar inte att Löfven står i främmande land och blåljuger.

Trump säger på en fråga från TT att Sverige har en bra statsminister med att vi har problem med invandringen i Sverige.

På dettas medger Stefan Löfven att Sverige har inhemska problem och att de 163.000 migranterna som kom 2015 innebär en prövning.

-Pettersson inser att Reinfeldt uppgörelse med MP och ”Öppna era hjärtan” gjorde sitt för problemen men Löfven protesterade varken före eller efter valet, 2014. Tvärtom höll han med och stod på Medborgarplatsen den 6 september 2015 och gapade ”Mitt Europa bygger inga murar” under en demonstration för Refugees Welcome…

Sedan påstår statsministern att Sverige inte har några No-Go zoner. Det är lek med ord.  I Sverige finns idag c:a 60 “utsatta” bostadsområden där polisen och annan blåljuspersonal har svårt att arbeta. Av dessa betraktas c:a 25 som ”särskilt utsatta” som kännetecknas av:

 • Allmän obenägenhet att delta i rättsprocessen
 • Svårigheter för polisen att fullfölja sitt uppdrag
 • narkotikahandel,
 • gängkriminalitet,
 • social oro och otrygghet,
 • parallell rättsskipning och egna samhällsstrukturer,
 • våldsbejakande religiös extremism.


62 responses to “Statsminister Löfven ljuger i USA

 • Krister

  En bekant till mig är ambulanssjukvårdare och hen kan inte åka till vissa områden utan skottsäker väst och 2 polispatruller. En vaktar bilarna den andra ambulanspersonalen. Vad dessa områden kallas för spelar ingen egentlig roll, detta är ändå min bekantes vardag i arbetet.

  Min arbetsgivare gick tidigare ut med en varning att vara försiktig i områdena runt arbetsplatsen pga flera rån mot kollegor och andra som rör sig där.

  Hur många fler kommer få se en ökad risk eller direkt hotbild i sin vardag framöver?

  Gilla

 • Selektiv faktakontroll | Petterssons gör skillnad!

  […] Stefan Löfven har varit på USA-resa och uttalat sig lite tveksamt om en del saker, se HÄR och HÄR. Det verkar dock inte få de etablerade medierna, främst SVT att reagera, enligt Steget […]

  Gilla

 • Cirkus Sverige

  5 VANOR SOM SKILJER DUMMA MÄNNISKOR IFRÅN SMARTA:

  1. Skyller sina misstag på andra.
  2. Tror sig alltid ha rätt.
  3. Reagerar med ilska vid konflikter.
  4. Struntar i andra människors tankar.
  5. Tror att de vet bättre än alla andra.

  Val 2018 !!!
  Vill ni ha 4-år till med detta !?
  Eller vill ni ha:
  Ansvar – Harmoni -Förstånd -Rättvisa

  Ps. Trump, imponerar alltid…att han har ork att höra på:
  Det blir en lite ansträngning i början, men en vinst för samhället lite längre fram.
  Käbbel, Käbbel.
  Vi bygger inga murar.

  ”Bättre att tiga och tas för en idiot än tala och undanröja varje tvivel”. – Abraham Lincoln

  Gillad av 1 person

 • jockfall

  Har ett löfte från en sosse någonsin stämt ”vi nådde inte ända fram”

  Gilla

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Alternativ media behövs om sanningen ska fram.

  Gilla

 • Tony

  Ja varför skulle han inte ljuga i USA, när han ljuger sig blå här hemma?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  En glad nyhet för alla trygga anhängare av 7 klövern, Metoo, feminister, jämställdhetsfanatiker och mångkulturälskande, sosseminister Åsa Regnér har gjort en sådan bra insats i regeringen att hon belönas med ett s.k toppjobb inom klubben för inre beundran FN i New York hon ska bli vice ordförande och uträtta stordåd för något som heter UN Women ett FN-organ som arbetar för jämställdhet mellan könen !
  Hoppas Å.R nu får en mycket högre lön så hon klarar sig OVER THERE.

  Gilla

  • Tony

   Hade det inte varit bättre om hon fått ett sådant jobb i ett Arabland?

   Gilla

   • Kenth Andersson

    Det vill förmodligen inte denne hycklande sosse ha utan det är finare att ha en oviktig sysselsättning i USA med en president som Sveriges 7 klöver och det övriga etablissemanget bedriver konstant daglig antipropaganda mot !

    Gilla

  • Tony

   Ryggkliarna belönar varandra, speciellt dom som har partibok!

   Gilla

 • Claes H

  Trumps presskonferens med Löfven finns på Facebook video – 41 minuter. Börjar 7:50 min! (Tyst dessförinnan.) Från 16 min pressens frågor – och svaren.

  (Löfven talar bra engelska! Tonfallet, o.s.v.)

  Gilla

  • Stenbock

   Claes H:
   Tack för dina länkar och Videon..
   Läste ju själv dagens WP,och naturligtvis vore gårdagens den rätta.
   Vidare instämmer jag i att han engelska förbättrats sedan sista gång jag hörde honom,stapla genom sin svengelska.Speciellt hans inledningstal var bra när han från konceptet kunde läsa troligen utskrivet i fonetisk stil.
   Svårare blev det under presskonferensen för honom men det är ju mänskligt.Däremot hans lögner på svaren kunde han ha undvikit.
   Att ”vårt” land befinner sig i fritt fall nedåt inte bara inom kriminaliteten,(där han förnekade våra 60 no-go zoner) utan även ekonomiskt.I det senare påstod han att denna var god !!
   Kan ge ett exempel på hur illa det står till med vår SEK.På senaste fyra månaderna har kronan försvagats med c:a 50 öre,mot en skitvaluta som Euron.I dag står köpkursen på 10:21,när jag senast växlade i månadsskiftet nov/dec,var kursen kring 9:60.
   Alltså inget precis att yvas över och värre lär det bli,även om Andersonskan påstår,att ladorna är fulla !

   Gilla

 • CARL

  Den individen ljuger till och med i drömmen !

  Gilla

 • Bosse

  Jag hade ju helst sett att Trump hade slängt ut fanskapet med fötterna före.
  och sen hade det blivit Guantanamo i 20 år.

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Ja då kan ju Rolls Porschehud i TV4 kalla också Löven för ”patologisk lögnare” som Rolls gjorde i ett live-reportage från Washington när Trump vann valet.

  Gilla

 • Kurt Kodstedt (påhittenamn)

  Donal Trump vet inte allt, han har inte lyssnat på Stefan lövens lögner eller hört när han i en debatt skrek åt Jimmy Åkesson att ”de flyr för sina liv….” Andra floskler Löven kommit med är ”humanitär superstormakt” och liknande strunt för att motivera ”öppna gränser”. Han har även varit med att utse muslimska skithålsländer med skitfolk till asylländer och de har hörsammat budskapet och kommit till vårt land i 100.000-tals. De är vi Sveriges befolkning som får betala dyrt….
  Donald Trump är inte dum, han har också tydligt uppmärksammat Sverige ansvarslösa massinvandringspolitik och den grova brottsligheten i vårt land och nämnt kalifatet MALMÖ som det skräckexempel staden är….Våldtäkter, skjutningar och mord dagligen….
  STEFAN LÖVEN ÄR EN STOR LÖGNARE!!!! PRESIDENT TRUMP EN STOR STATSMAN!!!!!
  Det är ingenting Robert Arselberg och Aftonbladet kan ändra på!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

  • Kurt Kodstedt (påhittenamn)

   Lyssna på länken där Stefan Löven mycket aggressivt säger att ha ska verka för att EU skall ta emot fler kvotflyktingar från dåvarande 20,000 till 100.000 kvotflyktingar! Förbannade idiot denna man, den imbecilla befolkningen får betala dyrt, höjd pensionsålder till 67 år, svältande pensionärer och nordens lägsta pensioner, många har inte till mat för dagen, en gigantisk bostadslöshet där unga får bo hemma hos sina föräldrar i 25 års åldern och det kommer att svida i skinnet mest för de fattiga i vårt land när ekonomin vänder ner….NORDEA flyttar till Finland, asylbedragarnas bank, Nordea transfererar asylbedragarnas pengar till klanerna i hemländerna….Såklart Nordea ser vartåt det barkar men det stannar i styrelserummen…..Nu skrämde sossekärringen iväg dem från vårt land….!

   Gilla

  • Grune

   Trodde verkligen den lilla skiten att han kunde tala den stora statsmannen till rätta??????
   Det låter stort när möss skiter.

   Gilla

 • Stenbock

  Tittade av nyfikenhet in på Washington Post,för att se hur dessa beskriver detta celebra besök.Sökte och sökte,men inte en rad om landets PR-general från Sverige !! Eller var det endast absurdsk press närvarande ?Nu får ni andra se om ni hittar någon rad kring hans besök hos Trump:
  https://www.washingtonpost.com/world/?utm_term=.8f2d4d469eff

  Gilla

 • Mia

  När Jimmie Åkesson håller sitt årliga tal i Almedalen använder han flitigt ordet Sverigevänner.
  När man läser nedanstående kommentarer så passar väl detta ord allra sämst in på just SD-sympatisörer.

  Gilla

  • Involuntarium

   Mia vi Sverigevänner har påtalat de allvarliga bristerna i svensk sjuklöverpolitik och det har ju som sagt resulterat i att de flesta av sjuklöverpartierna kopierat sverigevännernas migrations och integrationspolitik och har dessutom mage att kalla den kopierade politiken ”sin egen”!

   Mia du hör ju själv hur illa detta rimmar med verkligheten!

   Mia om sjuklövern hade viljat lyssna, se och omvärldsbevaka så hade de också precis som vi Sverigevänner som verkligen är verklighetsförankrade sett vart åt hela sjuklöverpolitiken barkat!

   Ja Mia vi får väl se vad svenska folket säger när det blir ännu fler åtstramningar i välfärden och priserna på importvarorna stiger!

   Mia att vilja se, höra och omvärldsbevaka det gör att man kan tolka och förstå sin samtid och som politiker klara av att samla i ladorna när det är goda tider för att i sämre tider kunna klara av uppkommen situation!

   Och Mia för upplysningens skull jag och min släkt har varit inbitna Socialdemokrater, fram tillsdess de varken såg, lyssnade eller omvärldsbevakare längre! Ja Mia fram till den tidpunkt när de Socialdemokratiska ledarna missuffattade sitt mandat och uppdrag och började lägga sig i andra länders inre angelägenheter!

   De svenska politikernas uppdrag ovh mandat från svenska folket är Sverige och svenskarna först!

   Och du Mia det var det mantrat som Donald Trump vann det amerikanska presidentvalet med!

   Gilla

  • Mr Q

   Grattis Mia…
   Nu har du fått två sympatisörer ! 🙂

   Gilla

  • Valter

   Det finns en orsak varför SD snart är större än sossarnas parti, på några år, inte hundra år. Det är att fler och fler har börjat tänka med det som sitter högst upp. Om man vill landets väl och ve, så är det dags nu, att börja göra det. Sossarna har enligt dig, varit mest vid makten i snart hundra år, och kommer med samma löften varje val, gång efter gång, men klyftorna bara växer, och utanförskapet ökar, köerna till vård har ökat tre gånger under senaste fyra åren, pensionerna har försämrats, skolor m .m. i stort sett allt. För den som vill se och förstå finns det hur mycket som helst och lära, för den som inte vill se, finns det inget att lära. Envishet och inbilskhet går ibland hand i hand.

   Gilla

   • Grune

    Dom som röstar på sossarna gör inte detta p.g.a. deras politik, utan dom gör detta bara för att deras föräldrar gjorde det och deras far och mor föräldrar gjorde det och dom själva har gjort det i alla tider. Dom har inte märkt att sossarna slutat med politik och börjat att ägna sig åt grov mobbing i stället. Även grova lögner och grov smutskastning av oss SVERIGEVÄNNER är vad dom sysslar med, medans SD sysslar med politik.

    Gilla

  • Kurt Kodstedt (påhittenamn)

   Ignorera signaturen ”Mia” och ge en tumme ner! Gjort!

   Gilla

  • Mr Q

   Petterssons läsare kan till 98 % tänka och handla självständigt…
   Med några få undantag klarar vi oss,utan lärosatser från PK-media….

   Gilla

   • Mia

    I så fall behöver du inte följa uppmaningen från han med påhittenamnet här ovan där man tydligen inte ska tänka självständigt utan tänka och tycka som en SD gör i alla lägen och inte skilja sig från mängden.

    Gilla

  • Grune

   SD- anhängare är väl de enda i väljarkåren som älskar Sverige. Alla andra tycks bry sig mer om Afrika och dess innevånare.

   Gilla

 • Sven-Erik

  SvD har följande humoristiska rubrik; ”EUs stålman har inga superkrafter mot Trump”.
  Bättre kan inte Löfvens förmåga beskrivas. Resten ligger bakom betalvägg. Ordet är som bekant inte gratis men fritt ska det vara.

  Gilla

 • gamgubben

  Det är allt för många väljare som inte tål höra sanningen utan de vill höra och tro på PK-politikernas lögner ännu en gång. Men var försiktiga det kan vara sista gången vi har en rejäl chans att vrida Sverige-skutan in på rätt kurs, ta den.
  Låt oss slippa, inom några år, läsa om våldtagna kvinnor, områden där annan lag än den svenska råder, religiösa skolor som lär barn medeltida uppfattningar om att mannen är kvinnans herre o.s.v.

  Gilla

 • ruben

  Jag tycker Löfven visar liknande inställning, som Expressens förstasidebild av SD innan förra valet, en knycklad valsedel nedsolkad av sopor kastad bland fimpar och skräp i rännstenen. FK eller AF vågar inte göra hembesök i vissa områden pga. hot om våld, det kallar jag no go zoner.
  Hembesök för att kontrollera bidragsfusk kan inte utföras där, släckning av bränder, polis- eller ambulansärenden hindras av stenkastare t.ex. Varför skall vi kastas i rännstenen, som tycker det? Det känns lögn och förnekelse utan gränser?

  Gilla

 • Stenbock

  Titta noga på bilden ovan…Nog ser vi alla vilken av de båda,som finner denna udda sammankomst positivt.
  Den lille skitstroppen t.v. på bilden tycks njuta stundens allvar,medan den t.h. ser bekymrad ut,att få hamna på samma bild,som den lille nordiske Clownen …
  Vore intressant att finna ut,var på listan Absurdistan hamnar,bland jordens för USA,c:a 200 viktiga stater !! Kan informera om,att en mycket liten del av amerikaner känner till,att det finns ett land i Europa vars befolkning benämnes ”kålhuvud”,på deras språk. 🙂

  Gilla

 • Lena

  ”Mitt Europa bygger inte murar”. https://www.youtube.com/watch?v=byYumiBugYU

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Märks att det är valår i Sverige.

  Gilla

 • Joy

  Fåntratt!

  Gilla

 • Suzie

  Helt horribelt att Stefan Löfven sitter och blåljuger Trumph,amerikanska folket och hela världen rakt upp i ansiktet.Vem tror han att han kan övertyga med så mycket fakta och sanning i form av bildbevis,filmer,de alltfler vittnesbörd som kablas ut över världen,tillförlitlig statistik om massinvandringen från menas katastrofala följder,vansinnespolitiken går inte att dölja och ljuga sig fri från men det vägrar herr Löfven erkänna,the
  bad show must go on.Stefan Löfven jobbar inte för Sveriges och svenska folkets bästa han tjänar rent ut sagt djävulen själv .Faktum är att Stefan Löfven är en fullfjättrad psykpat,storlögnare,obildad och genomrutten han ,har absolut inte alla hästar hemma men han är dock en fullt skolad socialist som fullbordar det förstörelseverk av Sverige som föregående regeringar och då främst ruinfeldt bedrivit,svenska folket måste sluta raljera och ignorera Löfvens onda gärningar och ta Löfven för enbart en byfåne av rang de måste inse att Löfven trots alla sina brister är livsfarlig för vårt folk och land han är en marionett för ondskan själv.
  Den som röstar på något av partierna i sjuklöverligan har inte alla hästar hemma,eller är totalt ignoranta och okunniga om vilken landsomstörtande agenda socialistjuntan och hela sjukklöverligan bedriver.

  Gilla

  • Joy

   Ingen tror honom, de vet ju sedan länge vad som pågår. Sverige – bilden som måste skyddas, ligger redan i öppen dager för alla som ids titta hitåt.

   Gilla

  • Ståfräs

   PK suger tydligen i sig allt han säger, som sanning, varför?

   Gilla

  • Grune

   Jag har sagt det förr men säger det igen. Hela tiden varnas det för att Ryssen med Putin i spetsen är så farlig för oss. Det finns dock en man som är mycket, mycket farligare för Sverige och det är Stefan Löven.

   Gilla

  • Tony

   Ja Lögner och Egenberikning är Sossarnas absolut bästa grenar.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Klart att s.k svetsaren ljuger i USA han kommer ju från censurlandet Sverige där sanningen är den abolut värsta fienden men naturligtvis tar inte president D.Trump lilla ynkliga Lövet på allvar, Trump vet ju hur det ligger till med det mångkulturella Sverige oavsett alla lögner från svenskt håll !!!!

  Gilla

 • observatör

  Löfvén var den siste av nordiska statsministrar att bli inbjuden till USA och president Trump.
  De andra nordiska länderna har fått nya ambassadörer utsedda av Trump-administrationen – endast den amerikanska ambassaden i Stockholm har fortfarande ingen ambassadör i tjänst.
  I övrigt var det storsint av president Trump att ta emot Löfvén, trots de förolämpande och raljerande uttalanden denne och andra svenska S/MP-ministrar gjort om den amerikanske presidenten.

  Gilla

 • Mia

  Stefan Löfven skulle kanske ha tagit med sig ett par personer från SD, så att de fått berätta för Trump och resten av världen hur uselt det är i Sverige.
  Det har de ju hjälpt till med förut när när Trump tittat på Fox och trott sig
  via deras program fått veta hur det är här.

  Varför inte prata om USA:s alla skolskjutningr på en gång i så fall.

  För övrigt tror jag att de flesta tycker att Stefan Löfven sköter sig över förväntan bra i USA.

  Gilla

  • Mia

   Till Involuntarium,

   Gilla

   • OPete

    Mia ! Anledningen till alla år med sossar är ju hjärntvättningen jag alltid nämner . Tycker du Trump ska säga till svetsarn att han är ett stolpskott istället ??? Som jag faktiskt tror att han tycker !!! Sköter sig bra ??? Han sitter o ljuger om invandringen rätt ut ! Rent ut sagt för djävlig . Som alla andra politiker som försöker förneka Sveriges situation med våldtäkter och skjutningar till varje pris ! Ganska övertygad om att omvärlden är väldigt medveten om problemen . Det sjuka är att du försvarar det hela !!! Typiskt sosse svammel !!!

    Gilla

   • Mia

    Om svenska folket inte tänker själv utan låter sig hjärntvättas så går väl det lika bra med vilket parti som helst.Jag skulle tro att SD ligger på första plats med tanke på allas exakt lika åsikter här.
    Sedan säger faktiskt Stefan Löfven att Sverige har inhemska problem och att de 163.000 migranterna som kom 2015 innebär en prövning. Det räcker med det.

    Annars hade de ju kunnat övergått till att prata om sådant som borde vara Trumps problem.
    Alla de barn och ungdomar som dödas och skadas VARJE DAG till föjd av USA:s vapenlagar, t.ex
    Eller varför det finns så oerhört många fler per capita i deras fängelser jämfört med våra nordiska länder.

    Gilla

  • Involuntarium

   Jojo Mia den kommentaren tog visst på rätt ställe!

   Och Mia besitter kunskapen och sanningen om Sverige???? Hahahohaaaaaahoha! Sansa sig nu!

   Gilla

   • Bosse

    Mia ! I USA sitter dom kriminella i fängelse.Därav är det fler inlåsta där.Här är dom ute inom en timma efter en våldtäkt eller skjutning.Här frias alla män eftersom vi har islamistiska
    domstolar enlig Centermodell.I New York kan du numera gå ute fritt. Prova du och gör det i Malmö ! Men New York har bara 40 ggr fler invånare än Malmö. Men man kan kanske inte jämföra så!!!

    Gilla

  • OPete

   Mia ! Kan du inte tala om vad sossarna gör för bra saker för vårat land ??? Eller vad dom har gjort för bra saker för Sverige ??? Allt blir i stort sett sämre som sjukvård , skola , polis och äldre vård plus mer och grövre kriminalitet ändå höjs skatterna .Hur får du ihop det ???

   Gilla

   • Mia

    Det finns ingen anledning att flytta diskussionen från Löfvens besök i USA till sossarnas politik och vad de gjort för bra saker för vårat land.
    Tydligen en hel del eftersom detta parti haft flest regeringar sedan ca hundra år tillbaka.

    Trump säger ju förresten ”Ni har en underbar statsminister, vi har lärt känna varandra”. Ovanligt att läsa sådana citat på denna blogg.

    Gilla

   • Bosse

    Mia! Ja, detta är Trumps ord” Ni har en underbar statsminister, vi har lärt känna varandra” Har du förstått att det bara är diplomati eller har du otur när du ska försöka tänka.Han måste vara artig när historiens störste idiot och förståndshandikappade människa har åkt från Sverige till USA. När han hade gått ut så sa säkert Trump att ”vad gjorde den där idioten här”

    Gilla

   • Grune

    Jo du ”Mia”. Dom har haft flest regeringar, men för det första så var detta på den tiden då Sossarna hade politiker i partiet och för det andra så fanns inte SD på den tiden och skulle inte finnas nu heller om det inte vore för det att dom behövs förr att det skall finnas någon politik i riksdagens stora sandlåda där 7-klövern sitter och leker med sina bilar och dockor istället för att ägna sig åt politik.
    Det finns 379 stycken i riksdagen. 300 mentalpatienter och 79 skötare.

    Gilla

  • Billy Boy

   @ Mia

   Du som ständigt klagar på att andra debattörer klickar tummar ner eller tummar upp utan att ens posta ett svar med text …

   På den här länken …

   https://petterssonsblogg.se/2018/03/06/shariadom-i-svensk-domstol-anne-ramberg-tycker-att-sd-ar-problemet/#comment-493841

   … ”råkar du själv ha missat” att svara och jag förväntar mig nu dina uttömmande kommentarer. Tack!

   Men det är kanske så att dina egna kommentars- och debattregler du bestämmer att alla andra skall följa … dom reglerna gäller aldrig Mia själv och behöver därför inte följas av dig.

   Gilla

   • Mia

    Jag klickar nästan aldrig på tummar ner utan skriver hellre vad jag tycker. En tumme ner eller en oförskämdhet som helt saknar argument är av noll värde…. men enklast. Brukar vara den vanligaste reaktionen på det jag skriver.

    För det mesta svarar jag också på de kommentarer jag får, men eftersom ett inlägg av Pettersson kan räknas som äldre inlägg redan samma dag brukar jag ibland hoppa över dem. De gånger jag ändå svarar märker man ofta att ingen längre befinner sig där och läser. Nej du kan inte förvänta dig några uttömmande kommentarer. Jag har till viss del svarat, det får räcka för denna gång.

    Gilla

  • OPete

   Mia ! Vad är det du inte kan fatta ??? Vi tar fortfarande emot många fler än dom övriga nordiska länderna ihop . Då hör till saken att vi inte på långa vägar klarar av att hantera dom som har kommit dom senaste 15 åren ! Att det sitter mer i fängelser i USA kan ju bero på att dom till skillnad från detta Kalle anka land delar ut straff till dom som har förtjänat det . Sen kan du ju kolla upp majoriteten av dom intagna så kanske även du kan fatta anledningen !!! Vad jag vet har aldrig USA slagit sig för bröstet och talat om för alla hur tryggt och säkert det är eller att allt från skola , sjukvård , polis , äldrevård är bäst i världen som våra sosse politiker alltid gör ! Då har Trump djävligt rätt när han säger att Sverige har fått stora problem med invandringen . Du och ditt parti har för stört detta land fullständigt eller kan du komma på något bra dom gör för alla svenskar människor i detta land ???

   Gilla

 • Billy Boy

  Löfven undvek självfallet att ärligt berätta för president Trump den längre och sanningsenligare historien om flyktingkaoset åren 2013 – 2017 som han själv var med och förvärrade med sina olika panikartade turer hit och dit …

  Men USA:s president Trump vet självklart om allt detta genom trovärdig information inhämtad från den amerikanska pressen som inte tillhör ”fake’ media” … men också från USA:s pålitliga säkerhetstjänster.

  Gilla

 • Valter

  Våran statsminister är nog ett skämt i Vita Huset, Trump tittar överseende på honom. Tänker, stackars man.

  Gilla

 • Involuntarium

  Ja då har Löfven besökt Donald Trump! Det mötet får nog ses som ett av Löfvens större misslyckanden!

  Stefan Löfven har problem med hörseln, det förstod man direkt under och efter den gemensamma presskonferensen! Stefan Löfven hör tydligen inte vad Donald Trump säger, när det gäller ståltullar! Donald Trump är väldigt klar och tydlig när han säger att lagt kort ligger, när det gäller ståltullarna! Ståltullarna kommer genomföras!

  Vidare säger Donald Trump att ett handelskrig är aldrig fel, framförallt när handelskriget gynnar USA!

  Donald Trump måste ju tro att Stefan Löfven saknar en hoper indianer i kanoten, ja med tanke på Stefan Löfvens uttalande om att i Sverige har vi inga No Go Zoner, trots att det finns minst femtio No Go Zoner och parallell- samhällen! Ja samhällen dit ingen normalt funtad svensk, från ett medelklassområde går kvälls och nattetid!

  Tydligen har Donald Trump bättre koll på de svenska No Go Zonerna och parallellsamhällena än vad Stefan Löfven har! Dessutom har Donal Trump mer kunskap och mer förståelse för de negativa konsekvenserna av den fullständigt ohejdade invandringen och konsekvenserna av Sveriges vidöppna gränser!

  Donald Trump måste ju fått uppfattningen att Stefan Löfven är mindrevetande ja rent av förståndshandikappad, när Stefan Löfven mer eller mindre idiotförklarar Donald Trump. Genom att påstå att Sverige har kontroll över brottsligheten i förortsområdena, trots att så inte är fallet! Därefter förklarar Stefan Löfven att Sverige tillsätter resurser till polis och säkerhetspolis! Om det nu är så att myndigheterna hade kontroll över brottsligheten så ställer sig ju varje normalt funtad individ frågan, varför tillsätts resurser till något man redan har kontroll på och som enligt Stefan Löfven fungerar klockrent?

  Här måste Donald Trump som är en rakt på sak person som klart och tydligt för ut sitt budskap, ha känt sig direkt idiotförklarad!

  Tror nog att Stefan Löfven ska bege sig hemåt och fundera över hur Sverige ska rustas för att klara de amerikanska ståltullarna och den oerhörda migrationen av invällande massor av anhöriginvandring och asylsökande som kommer inflygande till Arlanda!

  Stefan Löfven har genom sin vansinniga politik förstört Sveriges möjligheter att klara den ekonomiska smäll som de amerikanska ståltullarna kommer förorsaka!

  Donald Trump talar på ett tydligt sätt också om för Stefan Löfven att det är tack vare sanktioner och hjälp från Kina som Nordkorea börjar mjukna och inte på grund av något som en fjant till svensk statsminster påstår sig ha uträttat!

  Nu hoppas vi på att Stefan Löfvens dagar i regeringskansliet är räknade! Sverige behöver en stark ledare som lyssnar och lär!

  Nu är vi framme vid den tidpunkt där repatriering blir enda möjligheten att klara Sveriges ekonomi! Ja nu visar det sig återigen att Sverigedemokraternas politiska framförhållning är rätt väg för Sverige! Ja vi får nu se hur mycket av SDs repatrieringspolitik Stefan Löfven kommer att stjäla och säga att det var Socialdemokraternas eget förslag!

  Vi är nu på väg in i en ekonomisk situation som kommer kunna liknas vid atomvinter!

  Stefan Löfven har återigen uppvisat sin naivitet och enfald genom att inte vilja höra på vad Donald Trump klart och tydligt uttrycker!

  Frågan infinner sig omgående, kommer Stefan Löfven precis som sin företrädare Göran Persson stjäla av de svenska pensionärernas inbetalda pensionspengar?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: