Martin Timell åtalas misstänkt för våldtäkt


BROTTSLIGHET. Tidigare TV4-profilen Martin Timell åtalas misstänkt för våldtäkt efter en händelse 2008, meddelar Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande. ”Under förundersökningen har förhör hållits med målsäganden, den misstänkte och ett flertal vittnen. Åklagaren har funnit att den samlade bevisningen är tillräcklig för åtal”, skriver Åklagarmyndigheten.

Den aktuella händelsen ska ha inträffat i september 2008 i Österåkers kommun, då flera medarbetare från programmet ”Äntligen hemma” badade tillsammans i en badtunna under en personalfest.

Timells advokat har tidigare sagt att Timell nekar till alla anklagelser.

-Pettersson funderar. Timell är troligen ett svin som gjort en handling ”jämförbar med våldtäkt” men det gick nio år mellan det påstådda brottet och anmälan! Så jag undrar hur många oskyldiga som ryker i #metoo-drevet.

Nåväl, jag väntar med spänning på Soran Ismail, Fredrik Virtanen och de andra.

För den som vill läsa åtalet mot Martin Timell går det att beställa. Målnummer Attunda tingsrätt B 11119-17

Pressmeddelande från åklagaren


19 responses to “Martin Timell åtalas misstänkt för våldtäkt

 • Johnblundar

  Det skulle vara bra intressant att veta hur många kvinnor som helt medvetet går sängvägen för att avancera. Är det samma kvinnor som inte fick utdelning efter en tur i sänghalmen som vi ser i #metoo?

  Gilla

 • gamlingen

  Skulle du sätta dig i en badtunna med din chef?
  Ärligt talat, alla kvinnor, och män för den delen, kom nu och berätta, om, varför?

  Gilla

 • Tony

  !0 år gamla våldtäkter kan rättssystemet syssla med och kräva
  straff, under förutsättning att förövaren är Svensk, men gruppvåldtäkter
  som utförts för någon månad sedan av den nya våldtäkts eliten
  ger måttliga eller inga straff ?

  Gilla

 • janzorn

  Alla hashtags, eller hur fan det nu stavas, kommer ju från en och samma person. En viss Ida som kört detta på heltid och den människan lider av starkt manshat.

  Gilla

 • janzorn

  Joy. Är väl ingen normala människor som hånar de som blivit utsatta? Just nu visas ännu ett #metoo upprop som de flesta män vid det här laget faktiskt fått nog hjälpa. En fjortonårig flicka som berättar detaljerat om sina upplevelser och om hur kvinnor blivit sexualiserade i alla tider. Verkar som alla tjejer/kvinnor sitter på kvällarna och hittar på historier? Tyvärr är det dags att sluta.

  Gilla

 • Valter

  Som svensk man, får man knappt titta på kvinnor, mens vissa andra får utöva hela den kriminella menyn utan att anklagas.

  Gilla

 • Janne

  Det är lite märkligt att man med näst intill fotografisk detaljrikedom kan minnas händelser 10 år tillbaka i tiden. Som i detta fall när Timell anklagas för att ha stoppat ner sin hand under kvinnans trosor när dom tillsammans badande i en badtunna. Sen kan man också undra vad hon egentligen gjorde ensam med Timell i tunnan, hon hade ju redan en pojkvän??
  Detta går dock ypperligt att åtala!
  Men grymma bestialiska våldtäkter utförda av utlänningar, då finns plötsligt inga som helst bevis eller ens signalement och ev. utredningar läggs ner innan dom ens hunnit till åklagare, om det ens blivit en utredning!
  Det är ju som bekant svenska kvinnors fel att dom blir våldtagna av utlänningar..
  Janne

  Gilla

  • Joy

   Jag har varit utsatt för flertalet sexuella övergrepp och jag minns dem som det var igår. Det är oerhört traumatiskt att känna maktlösheten och hur någon annan bara tar för sig i egoism och med förtryck i tanken. Utan att jag gett mitt medgivande ö h t.

   Så nedgradera inte kvinnor som utsatts, det är så smakligt att jag undrar hur män och kvinnor är funtade. Håret mot utsatta kvinnor är monumentalt!

   Gilla

 • Grune

  Det är väl med detta som med 90% av alla andra påståenden i Me too, det handlar om missnöjda tjejer som trodde att dom skulle få ett ” nyp ” men blev blåsta på det.

  Gilla

 • Joy

  Det har länge varit rea på brott mot kvinnor så detta blir på sin höjd böter. Stöddiga män ger sig på kvinnor, patetiskt värre!

  Gilla

 • Stenbock


  De verkliga våldtäktsmännen likt den ”skyddsökande” på bilden ovan,som vid tre tillfällen våldtagit och förnedrat på annat vis,tre olika kvinnor i Berlin är nu åter ett fritt ”barn”.
  Denne ”stackars flykting” bevakade och sökte ut sina offer i T-banan.Efter offentligt sökande med bild i pressen,kunde han gripas.
  Och nu sker det underliga i rättssystemet. Efter att ha antecknat hans namn och vilket boende han finns i,var det fritt fram att lämna polisen !!
  Brott som betingar 3-5 års fängelse i Tyskland,tages som en klackspark.

  Gilla

 • Fredde

  Jag är mer intresserad av och bekymrad över de övergrepp som sker dagligen av raketforskarna som kommit hit i mängder.

  Inte för att Timell inte ska straffas om han är skyldig, men det finns ju så många fall som göms undan, där strafflindring görs på grund av låg ålder, trots att så många ljugit om sin ålder (och hemland, och identitet)

  Var är metoo när det gäller dagliga övergrepp, våldtäkter, förtryck, misshandel—?

  Gilla

  • Ama Tona

   Det verkar vara för att dölja , är det vita men som begår brott skall de skrikas ut …..de andra får begå grova gruppvåldttäkter och kan ibland tom få skadestånd….

   Gilla

 • Kenth Andersson

  En vit man åtalas för våldtäkt, nu vädrar det politiskt korrekta Metoo-etablissemanget morgonluft men annars är det tyst från de hycklande s.k finare salongerna !

  Gilla

 • ossie

  TV4 ledningen som vetat om detta i åratal och tigit sitter naturligtvis kvar.

  Gilla

 • Argus

  Skadeståndet måste bli enormt. Blivit utsatt för ett trauma som hindrat anmälan i nio år gör att det måste bli betydligt högre skadestånd än för kvinnan i Marielund eller kvinnan i Fittja som båda utsattes för överfallsvåldtäkter av dussinet MENA-män.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: