FjärranÖsternRedaktören speckulerar

Vilda spekulationer pågår i PK media om varför Trump har beordrat den Svenske statsminiministern att inställa sig i Vita Huset.  En del tror att Donald o Stefan kommer att diskutera problemen med invandring från så kallade skithålländer, Andra hoppas att stora o viktiga affärskontrakt skall undertecknas. Andra tror att Steffe åker dit för att på EUs vägnar örfila upp Donald för stål tullarna.

FjärranÖsternRedaktören är dock övertygad om att som avslutning på mötet, o  det viktigaste som Steffe kommer att ha med sig hem, utöver några till intet förpliktigande handelsavtal är en inbjudan att Steffe o utrikesblondinen är inbjudna till den högtidliga invigningen av USAs ambassad i Jerusalem.

6 thoughts on “FjärranÖsternRedaktören speckulerar

  1. I Sverige speckulerar vi inte, vi spekulerar. Inte kan någon begära att en ickesvetsare kan ge en helt oberäknelig president några råd eller tips om att göra ett ”bullshitcountry great again”

  2. Skulle lilla vissna Lövet läxa upp USA:s president D.Trump ?
    Svetsaren S.L kommer krypa ihop som en lite rädd skolpojke och kommer inte få något sagt eller gjort resan är bara ett spel för galleriet.

  3. Ståltullarna kom ordentligt på tal först förra veckan, Lövets
    besök för 1 månad sens…nää, nog mera typ valfläsk, så aktiv
    som han å de övriga beslutsfattarna är nu är de endast strax
    innan fårskocken skall välja fålla…dagens *hit* är 1300 buck
    merpr/mån till Panchos, föruts. de väljer rätt valsedel i urnan

  4. Hoppas han frågar Stefan om Sverige redan gått över till sharialagstiftning. Med anledning av domen mot hustrumisshandlaren.

  5. Utrikesblondinen är väl inte välkommen i den delen av världen.
    Inte i något land i området förutom folket utan land och gräns.
    Kommer det en inbjudan från DT får hon sjukanmäla sig, hellre det än att bli avvisad på flygplatsen.
    Undrar om Lövet är välkommen?

  6. Lögnen och floskler har fått sig ett ansikte, Trump är nyfiken hur en lögn och floskel ser ut på nära håll. Så han vet hurdana han inte ska anställa i framtiden

Kommentera