Äpplet faller inte långt från trädet gäller även muslimerna

ISLAM. Det finns flera ordspråk med samma betydelse. Äpplet faller inte långt från trädet, barn blir som föräldrarna, sådan mor sådan dotter osv. Ni har säkert läst om den centerpartistiske nämndemannen Ebtisam Aldebe som dömer enligt sharia-lagar i svensk domstol och även har nekat kristna asyl. Vi har Mahmoud Aldebe som är en hårdför islamist och man till Ebtisam. 

Ebtisam och Mahmoud har en dotter, Imam, som är modedesigner, muslimsk modedesigner som designat polisens slöja och vill att fler yrkesgrupper ska bära slöja för att  ”Det är väldigt svårt för muslimska kvinnor att få ett arbete”

Imam, kan tydligen inte tänka sig att ta seden dit man kommit och kasta slöjan.

 

TIDIGARE 2017-10-08. Mode för muslimska kvinnor

Islam äter sig längre in i samhällskroppen. Vi har hört det förr och vi kommer att få höra det framöver.

Nu vill den muslimska modedesignern Imam Aldebe att fler yrkeskårer ska köpa in slöjor så att muslimska kvinnor ska kunna anställas.

De här orden från Aldebe gör mig ilsken, för att uttrycka mig tillräckligt milt så inte bloggen anmäls: ”Det är väldigt svårt för muslimska kvinnor att få ett arbete”.

Nej, Imam Aldebe. Det är inte svårare för muslimska kvinnor att få jobb än andra, under förutsättning att de har utbildning och rätt kompetens. Problemet är muslimska kvinnor saknar detta i stor utsträckning, mycket beroende på att kvinnor inte tillåts att leva som män i muslimska länder. Dessutom gör den patetiska slöjan att muslimska kvinnor inte anställs på arbetsplatser där de råder klädkoder, något som muslimska kvinnor vägrar acceptera.

Den svenska polisen har sedan en tid tillbaks anpassat sig efter de muslimska kraven.

Bild från SR

Nu är det brandförsvaret och militärens tur att se muslimska kvinnor i slöja och enligt Aldebe ser de ”jättepositivt” på det här.

”När man ser en kvinna i slöja i poliskåren ger det en slags pondus…//…En tuff kvinnlig polis i slöja”

Hävdar Aldebe som inte vill kännas vid att muslimska kvinnor är förtryckta eller att slöjan är ett religiöst och manligt krav. Nå då så Imam. Då finns det inga problem i att också muslimska kvinnor respekterar klädkoder och tar av sig slöjan under arbetstid? Att det inte görs säger mig att slöjan är just ett religiöst och manligt krav i den muslimska världen.

GP

Visst är det märkligt att muslimska kvinnor säger att slöjan är frivillig så fort de kommer till Sverige, samtidigt som kvinnor i muslimska länder hotas och straffas om de tar av sig den. 44 minuter ni måste se och orkar ni inte, titta åtminstone på filmen efter (drygt sex minuter) som visar muslimska länder före och efter den islamiska revolutionen. Sverige om 30 år?

11 thoughts on “Äpplet faller inte långt från trädet gäller även muslimerna

  1. men det gå bra med fejkade ögonfransar och tjock makeup, hur va det med att kvinnan inte ska väcka mäns uppmärksamhet?
    Hur uppfattas denna stylade ”polis” bland sina landsmän som bli tänd av att se ett hårstrå? Säkert inte med den respekt som ska visas mot polisen.

  2. Ditt Lilla PSYK. Har en muslimsk kvinna eller man ratat dig? Så att du har en sådan hat mot muslimer. Din fjant gå och hitta dig lite kärlek i ditt liv smuts

  3. Var håller alla kvinnor hus? Inte ska ni väl komma med ett upprop om 10 år för att befria muslimska kvinnor från männens förtryck.
    Gör något för en gångs skull, NU!

  4. Visst är det helt frivilligt med slöja, det var nog inte därför en tjej blev misshandlad med basebollträ av sin storebror
    .
    Även om han skrek åt henne att ta på sig slöja medan han slog.

    Vad sa metoo om det? Inte ett ljud.

  5. så satans vedervärdigt obehagligt, så att man ser döden
    som en befriare…går inte en dag utan man noterar ytter-
    ligare en spik i Kistlocket…va el. är detta Kyrkan och EU-
    poltikers stora ambition efter att de blivit tillsatta?

  6. Slöjbärande poliser var ska islamiseringen av Sverige sluta?
    Modellen på bilden bär också stora lösögonfransar undrar om det är tillrådligt i de yrken som åsyftas?
    Om jag träffade på en myndighetsperson som bar slöja och lösögonfransar så skulle jag ha svårt att ta den personen på allvar. Räcker förresten med slöjan.

      • flåt jag det var ju svart på vitt här..för upprörd för o vara noggran.

Kommentera