16 män utslängda från klubb – efter sexuella ofredanden

BROTTSLIGHET. I helgen slängdes 16 personer ut från nattklubben Le Cardinal i Helsingborg efter att ha sexuellt ofredat flera kvinnor. Enligt ägaren Glenn Stjernström har incidenterna blivit fler den senaste tiden.

– I fortsättningen kommer vi att polisanmäla alla som ofredar tjejer, säger han till Helsingborgs Dagblad, som tyvärr använder betalvägg och inte får någon länk.

Enligt ägaren Glenn Stjernström har sexuella ofredanden förekommit mer och mer den senaste tiden, även om det inte inträffar incidenter varje helg.

– Det handlar om tafsande bakifrån på rumpan. En tjej kan bli omringad av tre-fyra killar på dansgolvet. Någon eller några tafsar i skydd av de övriga, säger Glenn Stjernström till tidningen, och uppmanar nattklubbens gäster att vara uppmärksamma.

16 personer kastades ut av ordningsvakter under helgen, vilket är rekord. Någon gemensam nämnare finns inte förutom att det handlar om unga män – som inte är berusade.

Kvinnorna vill oftast inte göra en polisanmälan utan är nöjda med att tafsarna slängs ut.

– I fortsättningen kommer vi att polisanmäla alla som ofredar tjejer – även om tjejen inte vill göra en anmälan, säger Glenn Stjernström till Helsingborgs Dagblad.

-Pettersson noterar att Glenn Stjernström ljuger ”Någon gemensam nämnare finns inte förutom att det handlar om unga män – som inte är berusade”.

Nattklubbens Facebooksida låter det annorlunda även om det är rejält rensat.

”Det ni råkar ut för är samhällets och dess invånares flathet och rädsla för att säga ifrån. Man riskerar nämligen själv att bli åtalad. Dessutom så gaddar de, som utför dessa avskyvära handlingar, ihop sig klanlikt och deras vrede riktas mot dig. Har vi sedan en Polis och Rättsväsende som inte fungerar….då får vi detta”

”Jag har varit där massor av gånger under 80-90 talet då förekom inget sådant då hade killen fått en rak höger. Förstår ingenting…ungdomar idag är väl ännu mer framåt och jämställda hur kan detta ske!?”

”Underbart bra, ut med möget, oavsett hudfärg o religion. Svin finns överallt bland oss.”

”Kan vara för att alla av dem inte förstår språket kanske 😎…..”

”Kan ju undra vilka som drar runt i gäng o tafsar? Måste bero på fattigdom 😜😂. Sverige har aldrig varit säkrare”

”Dela ut dessa så är problemet löst.”

 

 

6 thoughts on “16 män utslängda från klubb – efter sexuella ofredanden

  1. Ingen restaurangägare vill få rasiststämpeln på sig och ingen väktare vill få en kula i huvudet genom att neka aggressiva gäng. Om det medför att enskilda, trevliga invandrare eller svenskar med utländskt utseende nu släpps in på krogen så kan det förstås verka bra, buset ska hållas ute och de städade och skötsamma ska få komma in. Krograsismen är och var ingen myt, utan högst verklig för många. Det innebär också att många sjysta kommer att drabbas när skitstövlarna tillåts förstöra för alla andra, utan några som helst konsekvenser. Svenskarnas tilltro till lag och ordning
    urholkas totalt och ingen tror längre på politikernas floskler och lögner. Ingen litar på att få något skydd och samhällskontraktet anses då vara brutet. Var det så ni ville ha det, ni hycklande, oärliga och korkade riksdagsledamöter?

  2. ”inte berusade”…..kanske berusade av den totala friheten i sitt nya värdland..???

Kommentera