Taqiyya – den muslimska lögnen i Centerpartiet

ISLAM. Taqiyya: en del av islams krigföring, som tyvärr förnekas av Gapvänstern. Muslimer som befinner sig i ett land där Islam är en minoritet – exempelvis Sverige – förväntas ljuga för icke-muslimer, ta de till vänner och därigenom dölja det faktum att Islam förbjuder, att muslimer etablerar vänskap med icke-muslimer.

10 thoughts on “Taqiyya – den muslimska lögnen i Centerpartiet

  1. Den C-politikern hade annars tagit sig ett genuint bondnamn….
    Hasan Fransson lär denna förrädare och tillförordnade,för gruppen godtrogna lystra till !

  2. ’TAQIYYA’ …definieras som förställning om ens muslimska identitet.
    Den kommer från versen i Koranen som säger:

    – ”De troende förenar sig aldrig med de icke troende i stället för de troende. De som gör det förvisas från GUD. Hit räknas inte de som tvingas göra det för att undvika förföljelse. GUD gör er aktsamma på att ni ska vörda endast Honom. Till GUD kommer ni slutligen att återvända” (illaan tattaqoo minhum tuqatan Koranen 3: 28 ).

    Islamsk Sharia (lag) säger:

    – ”När det är möjligt att uppnå ett mål genom att ljuga, men inte genom att berätta sanningen, är det tillåtet att ljuga om att uppnå målet är tillåten, och ligger är obligatorisk om målet är obligatorisk.”

    …”förtröstan för en resande”. Avsnitt R 8.2 – ’Tillåtet ljugande’:
    Profeten sade:
    – ”Den som avgör tvister mellan människor för att åstadkomma något bra eller säger något lovvärt är inte en lögnare”.
    Som exempel kan nämnas att ljuga för att skydda islam eller en muslim/-er.

    (En koppling till kristen moral: ”Ett motto som ibland pådyvlades jesuiterna om att: – ’Ändamålet helgar medlen’, återfinns bland annat i en tysk uppräkning från 1801 som hade till syfte att svartmåla jesuiterna – das der Zweck das Mittel heilige. Ordspråket har följaktligen inget med Jesuitorden att göra.)

  3. Joakim Lamotte ringer upp den andra centerparistiska nämndemannen som ville fria den åtalade. Han kan inte svara på varför han tycker att kvinnans trovärdighet skulle vara mindre pga att hon gick till polis samt att hon inte var från en lika fin familj som mannen… och lägger helt på luren mitt i samtalet.

    https://m.facebook.com/joakim.lamotte/?locale2=sv_SE

    Hur kan man ta ett så viktigt beslut utan att kunna förklara varför? Varför klarar han inte av att stå för det?

    • Romer och muslimer gick inte att assimilera, därför startades den politik vi ser nu i full aktion. Så vi sitter i det nu, bara att gapa och svälja, tydligen.

  4. Alice Bah Kunhke kanske borde se över sitt sällskap – eller är dettaok enligt den nuvarande ”svenska” s.k. regeringen???

    ”Läs tidigare varning från Lars Åberg: ”I Sverige finns ett islamistiskt nätverk som talar om särskilda muslimska rättigheter och om ett muslimskt civilsamhälle avskilt från det gemensamma. I den här miljön är Fatima Doubakil en central person”
    https://mobile.twitter.com/MagnusRanstorp/status/970374499131641856

    ”Obegripligt att kultur- & demokratiministern poserar tillsammans med MMRK:s Doubakil med tanke på hur många gånger vi dragit fram fakta om MMRK:s kopplingar till Yvonne Ridley, CageUK & andra antidemokrater. ”
    https://mobile.twitter.com/MagnusRanstorp/status/970380324004909057

    • Denna gång kan vi avskriva Islamisterna för dådet…Enl. STATS-TV text i Tyskland,misstänker man nu miljöextremister från de Gröna !
      Dessa lär som i så mycket annat ha motsatt uppfattning mot ett modernare samhälle,än vi övriga.Bl.a. vill dessa Gröna extremister helt stoppa kolbrytning för energiutvinning.Sakta men säkert gå mot en ny medeltid,där inte gemeneman kan erbjudas el i hemmet !
      Samtidigt som nu Tyskland inom kort stoppar sitt sista Atomkraftverk,och låter landet förfulas av mängder vindmöllor !!
      I detta sammanhang kan jag informera om,att El i Tyskland är en lyxvara,som betingar dubbelt pris i förhållande till oss i Absurdistan.

      • De gröna , ja så bedrövliga deras framfart skadar samhället i stort som i smått.
        Förfulning av vindmöllor och solfångare som täcker de en gång vackra tegeltaken.
        Förfulningen som vandrar runt i våra byar och städer………några de flesta vill ha det så .

  5. Det är tillåtet och t o m rekommenderas att ljuga för oss kaffer (icke rätt-trogna) för sin agenda att infiltrera värdlandets samhälle och successivt ta över det.

  6. Taqiyya i ett nötskal:

    ”När Ebtisam Aldebe nominerades som nämndeman diskuterades detta noga, enligt Magnus Persson. Kommunalrådet säger att han och partiet inte längre trodde att hon hade sådana åsikter.

    – Som jag minns det tog hon aktivt avstånd från de där uttalandena. Det var en förutsättning för att vi skulle utnämna henne och ha förtroende för henne, säger Magnus Persson.”
    https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/P3Ew6z/centerpartiet-vi-ar-inte-for-sharialagar

    Hon har alltså, enligt Magnus Persson, sagt att hon tar aktivt avstånd från sina tidigare värderingar – vilket hon uppenbarligen INTE har gjort. Kan man tänka sig att hon sade så endast för att få bli nominerad……? 🤔

Kommentera