En gruppvåldtäkt och två våldtäktsförsök i Uppsala

BROTTSLIGHET. Två män misstänks ha våldtagit en kvinna i Uppsala tidigt under lördagsmorgonen. Våldtäkten ska ha skett utomhus i stadsdelen Gottsunda i södra Uppsala.

Under natten överföll även en okänd man en kvinna vid Slottsbacken. Polisen utreder händelsen som misstänkt våldtäktsförsök.

Kvinnan ska ha klarat sig utan fysiska skador.
Under natten till fredag överfölls en kvinna på liknande sätt i samma område. Polisen utreder även den händelsen som våldtäktsförsök.

Polisen ser i nuläget inget samband med våldtäkten i Gottsunda och de två våldtäktsförsöken i centrala Uppsala.

Ingen är gripen men polisen har signalement som de inte släpper.

– Pettersson säger utomhus…

Trygghet
Vi de goda, men det blir lönsamt på sikt…

14 thoughts on “En gruppvåldtäkt och två våldtäktsförsök i Uppsala

  1. Svenska kvinnor får räkna med att den tiden är förbi när de kunde gå ensamma på gator och torg efter mörkrets inbrott men även dagtid på ensliga ställen.

  2. POLISEN släpper inte signalementet på order av Socialdemokraternas Dan Eliasson, han är borta men han införde kod 291 som betyder total mörkläggning när det gäller brott begångna av asylinvandrare. Skicka ut de här ”baaarnen” nu på en gång, vi måste få nya lagar och stoppa massmigrationen samt skicka ut kriminella!
    Lyssna på Intervjun med Lasse Wilhelmsson hur detta ska lösas, ligger under artikel om Billan Osman i kommentarfältet….se sista 6 minuterna…..VÅLDTÄKTER på det sättet är Socialdemokraterna och Miljödårarna en ”feministisk” superstormakt kända över hela jorden!!! FOLKET MÅSTE GÅ IHOP OCH FÖRSVARA SINA GRANNAR OCH FAMILJER!!!!

    • Lasse Wilhelmsson säger något mycket intressant som alla med fler än 1 hjärncell förstår! Kommunerna har fått bidrag i 2 år för invandrarna nu har två år gått och kommunerna ute i landet ska försörja alla dessa….-vad kommer att hända tror ni? Kommunerna kommer att gå på knäna, det kan ni lita på och grova brott öka över hela landet….STÄNG GRÄNSEN!!!!

    • Har mejlat och frågat alla partier inom 7 klövern om just detta men förväntar mig inga uttömmande eller raka svar !!!!

  3. Står det inte uttryckligen att det är en svensk, så är det naturligtvis inte en svensk. Så enkelt är det. Skulle, mot förmodan, ett signalement slippa igenom, så blir det i stil med ”den ena längre än den andra”.

  4. Fullkomligt obegripligt att fruntimmer alltjämt insisterar på att röra sig utan eskort i detta laglöshetens och våldets ockuperade område! I synnerhet efter mörkrets inbrott.
    Alltnog! Man skall icke döma då man inte känner omständigheterna kring offrets vistelse utomhus i det helvete som kallas Gottsunda. Hon kan ha varit på väg hem efter ett sent arbetspass och varit hänvisad att klara sig utan beskydd.
    Det finns många tragiska öden…
    Andreas.

  5. På vems önskemål och varför släpps inte signalementen? Vad är det för typ av outtalad regel, som bara verkar gälla i Sverige? Man verkar vara mer omtänksam om gärningsmännen än om brottsoffren. Vad händer i Sverige egentligen?

  6. Verkar som Uppsalapoliserna ligger lågt som Sveriges övriga poliskårer idag. Låt inte ondskan segra i september !

Kommentera