De outvisningsbara

INVANDRING. Dagens Nyheter publicerade igår en artikel om statslösa människor som det är synd om och det är det säkert om en del. 

Sverige måste eller borde tänka på konsekvenserna. Visst vi skulle kunna ta emot Lynn Al-Khatib som är statslös palestinier från Syrien men det finns 3,7 miljoner statslösa i världen plus alla dem som skulle spela statslösa om Sverige gav asyl till alla statslösa utan asylskäl.

Nu är det också så att Sverige har godkänt en palestinskt stat, dessutom borde det vara enklare för den som rest till Sverige utan papper att göra den omvända resan.

Nåväl, för mig får gärna Lynn Al-Khatib stanna, OM några tusen statslösa palestinska män åker hem…

11 thoughts on “De outvisningsbara

  1. Sunda och verklighetsförankrade åsikter förekommer på Pettersons insändarsida och inom övrig icke PK-media, hur mycket av dessa åsikter når 7 klöverns politiker och dess totalt politiskt kontrollerade knähund svensk PK-media ?
    När man skriver icke politiskt korrekta insändare till PK- media så kommer de inte med vilket ju inte är det minsta förvånande.

  2. det måste naturligtvis upprättas ett område i Långtbortistan dit alla dessa ”statslösa” kan skickas tills de kommer på var de hör hemma och kan ta sig dit av egen kraft

  3. ”dessutom borde det inte vara enklare för den som rest till Sverige utan papper att göra den omvända resan.”
    Det är ju väldigt konstigt att det inte fungerar lika bra, varför?

    • Hon vekar ju inte vara muslim, det är problemet, inget annat. Hona kan gott få stanna verkar ju vettig till skillnad från vissa andra. Dessutom borde hon lätt kunna klassas som barn enligt Svensk praxis.

  4. Kolla på kanal 9 hur tullen på Sydneys flygplats arbetar, – Australien ger TYDLIGA SIGNALER!! De hittar dagligen stora mängder narkotika och all annan tänkbar och otänkbar som man kan tänka sig! Signalpolitiken är tydlig och Australien avvisar dagligen många kriminella som försöker ta sig in i Australien via Sydneys flygplats! SVERIGE MÅSTE LÄRA AV ANDRA LÄNDER – NU ÄR SIGNALPOLITIKEN HELT FEL!!!

    • Rättelse: Ordet skit föll bort, jag skriver snabbt….Sverige är idag planetens värsta skitmagnet p.gr.a. att de styrande politikerna vill att vi ska vara en ”humanitär superstormakt”….INTE KONSTIGT att all jordens skit söker sig till Sverige!!!! Konsekvensen kommer att bli att hela landet blir som Malmö!!!!!!!

  5. Om vi hade gränskontroller hade vi sluppit detta.

    Jag antar att människan inte landade direkt från Syrien? Alltså borde detta vara Danmarks, Tysklands, Tjeckiens, Slovakiens, Ungerns, Serbiens, Bulgariens och Turkiets problem. Det vill säga alla länder som passerats innan ankomst till Sverige. Ni ser själva vansinnet med svensk flyktingpolitik.

Kommentera