Försvunnen kvinna avled på sjukhus – svårt nedkyld

INVANDRING. Den kvinna som tillsammans med sin 8-åriga dotter anmäldes försvunnen i Sävsjö under onsdagen har avlidit på sjukhus.

Sökandet efter de två inleddes av polis under onsdagseftermiddagen. Först klockan 02.50 natten mot torsdagen hittades de av polisen och fördes till sjukhus kraftig nedkylda.

– Uppgifterna till oss var att de var väldigt dåligt klädda och till och med barfota, säger polisens presstalesperson Thomas Agnevik.

Sökinsatsen drog igång efter att polisen hittade kvinnans son, en pojke i tioårsådern, vid länsväg 127 i Sävsjö. Polisen började samtidigt söka efter kvinnan och flickan. Mamman, 35 och hennes barn, 8 och 9 år, bodde på ett asylboende i Sävsjö.

-Pettersson undrar varför kvinnan och barnen lämnat asylboendet, tunnklädda utan skor i svinkyla och mörker…

Höglandsnytt

8 thoughts on “Försvunnen kvinna avled på sjukhus – svårt nedkyld

  1. Afrikaegoistiskt att sätta barnens liv i fara. Hoppas nu att inte vi blir barnvakt på heltid. Hur kunde alien från västAfrika ta sig förbi hela Europas så kallade tullverk och polis ända hit? Vi behöver medborgargarden som vaktar Europas gräns mot Afrika.

  2. Tydligen fått avvisningsbesked enl annan media. Människor som ska avvisas borde omgående tas i förvar i avvaktan verkställighet. Det har hänt tragiska och kriminella saker förr, bla Ikeamorden.

  3. Något måste ha hänt som vi inte käller till.
    Stackars barn som förlorat sin mor på detta sätt och flickans fötter lär väl vara förfrusna, vilket kan leda till amputation om hon överlever.

    Sorgligt.

  4. Ja man kunder tro att det naturligtvis var invällare. Pressen mörkar i vanlig ordning.

  5. Låt mig gissa, utkörda av muslim extremister, eller mamman skulle straffas av maken, den av mig välgödda invällaren

Kommentera