Ulf Kristersson tar avstånd från moderaternas nya, kritiska invandringpolitik

VALET 2018. Som ni vet har moderaterna i ord kopierat stora delar av Sverigedemokraternas kritiska invandringspolitik. Det verkar dock inte vara på allvar. Dagens Nyheter har bakom betalvägg intervjuat moderaternas partiledare Ulf Kristersson. 

Vi sammanfattar:

– Ulf Kristersson tar avstånd från Moderaternas utspel att redovisa invandringens kostnader som Elisabeth Svantesson (M)  uttryckte för några veckor sedan. Svantesson vill ha kontroll på kostnader och antal som kan söka asyl i Sverige.

– Ulf Kristersson tar avstånd från Hanif Balis sätt att uttrycka sig.

– Ulf Kristersson ser socialdemokraten Odd Engström som en mentor.

– Ulf Kristersson har Kanada som en inspirationskälla för att de ”fullt ut är globaliserade”.

Ulf Kristersson vill bli statsminister och tillsammans med Annie Lööf (C) ta ”vuxenansvar” för Sveriges gränser och migrationspolitik?

Där Annie Lööf vill ha en ”gränslös värld” och tycker att Sverige kan ta emot ytterligare 30 miljoner invandrare – och Kristersson tar avstånd från de begränsningar han själv talat om, lyssnar på socialdemokratisk politik och blir inspirerad av full globalisering.

 

-Pettersson säger att moderaterna har inte ändrat sig, det är fortfarande öppna era hjärtan och Reinfeldt som styr…

30 thoughts on “Ulf Kristersson tar avstånd från moderaternas nya, kritiska invandringpolitik

  1. Har varnat för den mannen hela tiden , han var med när psykopaten
    öppnade portarna på vid gavel, och jag tror att han påverkar
    partiet än, så lägg rösten på SD, se till att SD blir ett minst
    30 % parti .

  2. mäktar inte läsa alla inlägg, kan ha nämnds här tidigare?

    vad jag fruktar mest av allt inför framtiden (ef. sep -18) är
    att Sossar och Moderater bildar en allians…får lebbiga
    mardrömmar inför blotta tanken !

  3. Reinfeldt har gått under jorden, och styr det desperata fasthållande av den invandrande ockupationspolitiken, i sin bunker. Precis som Hitler med sin imploderande krigspolitik vid Berlins sista dagar. Hitler hade också ställföreträdare vid ytan.

  4. Björn Larsson, vad hittade du informationen att Hillary sålde sig för 100 miljoner dollar till islamisterna? Jag tycker att det är sensationellt!
    Nä, billig var hon inte. Jag undar sålde sig Merkel också? Och Juncker?

  5. Bakom Moderaternas potemkinkulisser döljer sig viljeyttringar, förslag och utfästelser, hittills har handlingsplaner och åtgärdsplaner lyst med sin frånvaro! Sådana här viljeyttringar, förslag och utfästelser ska nog bara betraktas som djävligt härsket valfläsk!

    En del i det Moderata valfläsket som stinker är fullständigt fri invandring!

    Den som inbillar sig att dessa viljeyttringar, förslag och utfästelser på något sätt är verklighetsförankrat ska nog tänka om! Moderaterna är det parti som bromsat svenska pensioner och som är det enda parti som förstår poängen med löneindex, förhållandet mellan löneläget och antal individer i arbete!

    Glöm heller aldrig Moderaternas löfte till de hårt arbetande svenska befolkningen Ni ska jobba fram till sin 75 årsdag!

    Lågt löneindex = låg pension (lågavlönade svenskar och invandrare i majoritet på arbetsmarknaden)

    Högt löneindex = hög pension (högavlönade svenskar och invandrare i majoritet på arbetsmarknaden)

    Viljeyttringar, fullständigt fri invandring och arbeta till 75 års ålder, Moderaternas eminenta erbjudande till den hårt arbetande svenska befolkningen! Nä tack!

    DU avgör om vansinnet ska fortsätta efter valet 2018!

    DU avgör om det ska bli förändring på riktigt!

    DU avgör om dina barnbarnsbarn ska bli tvungna att konvertera till Islam!

    DU avgör om dina barnbarnsbarn ska leva i ett Sverige som tillämpar Sharia lagstiftning!

    DU avgör om dina barnbarnsbarn ska leva i en demokrati eller en diktatur!

    Det är DU och bara DU som avgör dina barnbarnsbarns framtid!

    Om du bryr dig om dina barn, barnbarn och barnbarnsbarn finns

    • Avslutet på min kommentar är som följer,

      Om du bryr dig om dina barn, barnbarn och barnbarnsbarn finns bara ett parti och det är SD originalet som övriga partier just nu efterapar!

  6. Jag skäms att jag, för länge sedan röstade på moderaterna.
    Det blir aldrig aktuellt igen.
    De verkar ha tappat omdömet heja bunten.

    Sverigevänner!
    Vi måste! Vi vill! Vi kan!
    ”En svensk tiger” — inte längre!
    En Sverigevän agerar!
    ”Grannsamverkan” – mot brott!

  7. Han tar avstånd från de som betalar hans lön, patetisk liten fjant !
    https://www.youtube.com/watch?v=4EQ0EVlH1u4
    Chefen med all muskelmassa kom och tog ut honom itid oj så ynkligt,
    ………..aldrig en röst på ”nya moderaterna”, aldrig.
    Ersta diakoni sammanbetar med de som vill svenskar illa, just vad jag tror om kyrkan, bra att ni bevisar.

    • Jag gillar hur han tog upp kaffekoppen på vägen ut. (Jag försöker tänka positivt hära)

      Hillary Clinton kostade 100 000 000 dollar för islamisterna och Putin att muta. Svenska politiker säljer sig däremot för tillfälligt boende i nån lägenhet i ”stan”. Det handlar alltid om lägenhetsfusk, eller hur!? Mona Sahlin, Laila Freivalds o.s.v. Det handlar alltid om hur dessa livstidsarbetslösa personer lurat till sig själva boende.

      Jag kan förstå dem så långt att deras enda alternativ, socialens och frivilligorganisationernas härbärgen inte är så trevliga. Men det duger inte som företrädare för Sveriges folk,

      • Göran Persson lät åtminstone bygga sig sin egen herrgård. Som är fastighetsskattebefriad för att han låtsas hugga ved ibland (därmed jordbruksfastighet). Men han stal åtminstone inte en lägenhet från hemlösa.

  8. Har sagt det förr och upprepar det.
    Moderaterna under Kristersson menar inte allvar med sin skärpta migrationspolitik. Kristersson är bara ute efter att locka väljare från SD och sedan tänker han gå Annie Lööf till mötes.

  9. Är någon förvånad över den hycklande glappkäften U.K som manar till vuxenhet i den politiska sandlådan och som skrek efter vidöppna svenska gränser och fri invandring när han var ordförande för MUF ?

  10. Jag har varnat hela tiden för denne förrädare.Det är en orm av värsta sorten. Han blir snart en belastning för partiet. Det skulle man ha insett innan han blev vald. Man visste hans åsikter från lång tid tillbaka.Men han behövde inte komma till uttryck så mycket under Reinfeldt tid. För det skötte han om. Men detta är en kloning av Reinfeldt.Och detta visar bara hur otroligt korkade man är i alla partier.

  11. Under sin tid i MUF pratade sig Kristersson varm för ett Sverige utan gränser pch fri invandring.
    Naturligtvis har han inte ändrat sig innerst inne i denna fråga.
    Med andra ord en hycklare, likt så många andra moderater. Det gälller att minnas detta när vi går till val 2018.
    Kristersson en lika stor hycklare som Reinfeldt.

  12. Nya Moderaterna har blivit så moderata att de inte har någon ideologi kvar och ingen som håller ett rättesnöre för dem heller.
    Släng inte bort er röst på varken C eller M, ingen av de båda går hem.

  13. Bra att DN m.fl. PK-media gömmer sin propaganda bakom betalvägg. Därmed predikar de bara för den egna kören och smittan riskerar inte sprida sig. Å andra sidan tror jag att ju mer folk får se och höra av den där lille mannen, desto mer avskräckta blir de. Många som skulle vilja vara Moderater tror och hoppas på det bästa, helt utan grund. Han var minister i fyra år och har suttit i Riksdagen sedan 1991. Efter över ett kvartssekel i svensk toppolitik var han ändå okänd tills han plötsligt blev partiledare. Det säger nånting om hans personlighet och politiska tyngd. En feg ja-sägare utan egen vilja och förmåga. Av någon anledning utelämnar wikipediasidan om honom hans yrke, vad det var han arbetade med innan han blev lagstiftare vid 27 års ålder.

    Återstår nu för Hanif Bali att lämna och ta avstånd från Moderaterna. Och från sitt lagstiftande hittills. Han röstade väl ja till Alliansregeringens migrationsuppgörelse med Miljöpartiet 2011, eller hur? Han måste extremt tydligt i handling visa att han ångrar sig mycket djupt för att ens ha en chans att försöka skaffa sig ett minsta förtroende.

    Odd Engström verkar vara en passande förebild för honom. Ett bekant namn, men ingen klocka ringer om vad han stod för eller uträttade. Wiki säger att han var suppleant, biträdande, tillförordnad och vice. Det borde Ulf också ha förblivit.

  14. Nej han är en orm, det har jag sagt hela tiden , det går inte att lita på en figur som varit med och byggt upp vansinnet och tro att han ändrat ståndpunkt, sparka ut hela sju klöverns figurer från regeringsinnehav,
    en röst på någon av dessa är en röst på exakt samma idiotpolitik som förts i snart tjugo år, en mandatperiod till med dessa figurer är lika
    med godnatt Sverige, loppet är kört!

    • Och vad gör Hanif Bali i partiet?Han blir lurad gång på gång. När M hade sina partidagar och kom med alla löften som nu är brutna ställde sig Hanif Bali upp i talarstolen och sa” äntligen är det slut på hyckleriet”.Det är inte slut på hyckleriet,Bali. Hur många brutna löften tål du? En sån kille bör lämna detta förräderi och ansluta till SD.

  15. Du milde vilken vingelpetter. Hans stjärna kommer förhoppningsvis att dala snabbt. Linkar mer o mer center rödluvan.

    • Ja det är ju bara att lyssna på deras ungdomsförbund så förstår man att det är långt gånget med hela partiet.

Kommentera