Stäng

Rinkeby: SVTs kvinnliga reporter blir kallad hora och uppmanas sticka därifrån

INVANDRING. Övervakningskamerorna skulle öka tryggheten på Rinkeby torg och få bort narkotikahandeln. Men lugnet blev kortvarigt då handeln istället flyttade in i butikerna – nu göms narkotika bland varorna på butikshyllorna.

I SVT Nyheter Stockholms dokumentär vittnar personal i en matbutik i Rinkeby om hur ungdomar gömmer narkotika bland varorna på butikshyllorna.

– Vi brukar anmäla det. De gömmer överallt, man kan inte göra något. De bryr sig inte om kamerorna i butiken, säger två män som jobbar i butiken.

Om ni säger till dem, blir de arga då?

– Ja, ja! De blir arga och hotar oss.

Minns ni när Karin Wanngård, socialdemokratiskt finansborgarråd sa ”Rinkeby är en av Stockholms finaste stadsdelar”detta utan att rodna.

Om Rinkeby på bloggen…

Här kan ni läsa och se SVT:s reportage om det fina folket i den fina stadsdelen.

-Pettersson tycker det är bra att SVT drabbas verbalt av det dom försvarat i alla år…

 

13 reaktioner på “Rinkeby: SVTs kvinnliga reporter blir kallad hora och uppmanas sticka därifrån

 1. Undervisade Rinkebyungdomar på 1980-talet. Redan då var de helt omöjliga att ha i klassrum. Ungdomarna fick spridas ut över Stockholms olika skolor för att det inte fungerade att ha alla i Rinkeby.
  Har inte politiker och tjänstemän lärt sig något på 30 år?

 2. Intressant att se att det var bara män som satt på caféer, kvinnor hade inte tid för de skulle var ahemma och ta hand om familjen.
  Ändå var det bara kvinnor som nattvandrade, och bara män (slynglar) som rörde sig ute och hotade folk till tystnad.

  Jämställdhet i det ”nya Sverige”…

  Var är FI och MP? Var är feministerna? Varför är det så tyst?

  Om nån kändis nöp någon i rumpan för 15 år sen, då går larmet, men det som händer varje dag, förtryck, våld, övergrepp, mord – inget hörs från vänstern…

 3. Känns det bra att komma till de av er skapade invandrargettona. Göra sociala projekt på min bekostnad om hur förskräckligt det är i gettot, riktigt få frottera sig av det som Måååna S skapat i sin mångkulturella beundran. Våld, hot, latmaskar som har mat på bordet eller var de nu äter, golvet, utan att göra en arbetsinsats för sin egen överlevnad. Det är ju bara en gradskillnad, ni som är anställda på statsunderstödda SR och SVT, vem vill läsa/höra om det ni utför, men ni har ändå mat på bordet. Parasiter är ett bra ord för att beskriva det ni skapat, ni politiker i 7 klövern, är ni nöjda och glada nu att få bo i det fantastiska invällar Sverige.

 4. ”Öppna ERA hjärtan!”

  Tänk att det fortfarande finns människor som kan tänka sig att rösta för fortsatt katastrof i vårt fosterland!

  Tänk att så många människor är så dumma!

  Tänk att så många människor har dåligt omdöme!

  Alla kvinnor borde rösta på SD! (fattar de inte sitt eget bästa?)

  1. August Strindberg sa 1912, det är synd om människan !
   2018 får man säga, det är synd om den naiva konflikträdda och väldresserade svensken som bara knyter näven i fickan och gnäller hemna runt köksbordet mellan valen men sedan går till valurnan gör lätt för sig gör sin plikt och röstar som man alltid gjort trots att man vet att samhället ser ut som det gör.
   Att vara politiker i Sverige med en sådan feg befolkning måste vara rena drömmen man kan som politiker ljuga det svenska folket fulla och ändå hela tiden få nytt förtroende.
   SÅDANA VÄLJARE SÅDANT SAMHÄLLE INGA VÄLJARE INGA POLITIKER SÅ ENKELT ÄR DET!!!!
   ATT SKRIVA AV SIG SIN FRUSTRATION PÅ EXEMPELVIS PETTERSSON OCH I ANNAN ICKE PK-MEDIA KÄNNS JU BRA MEN DET FÖRÄNDRAR INTE DAGENS SVENSKA NEGATIVA SAMHÄLLSUTVECKLING, 7 KLÖVERN OCH ÖVRIGA ETABLISSEMANGET BRYR SIG INTE DE GER SIG INTE FÖRRÄN LANDET ÄR TOTALT SÄNKT OCH DÅ SÄGER MAN GARANTERAT OJ, DET HADE VI INGEN ANING OM OCH SEDAN RULLAR PATETISKA SVERIGE VIDARE.
   Inte ens det räddande partiet SD kan eller kommer att kunna göra ett dyft åt förfallet i Folkhemmet om nu inte J.Å får över 50% i valet och det får inte SD !!!!

  1. Det minsta man nu borde kräva av Mutti är att hon åtminstone omgående slutar applådera de förfärligheter som de facto har hänt / fortsätter hända i Tyskland …

   https://i.ytimg.com/vi/WlzJgwy6h58/maxresdefault.jpg

   I stället borde hon svälja en rejäl dos ur den här förpackningen …

   http://blogg.vk.se/wp-content/uploads/oldblog/4874/images/430622_10150629707342840_628132839_9328086_1186265054_n.jpg

   … så hon förmår visa stor empati gentemot de hårt drabbade medborgarna i Tyskland och då ffa de mycket hårt prövade unga kvinnornas utsatthet.

   1. Billy Boy :
    Empatitabletterna skulle behövas i moskeerna, läste den här skakande berättelsen och förstår inte varför vi och vårt land skall ha de vidriga typerna här.
    Inte nog med att de tar enorma resurser från våra skattepengar de förintar vår kultur och vår folksjäl.
    https://samtiden.nu/2018/02/efter-valdtaktsforsoket-jag-ar-en-stark-kvinna-men-detta-ar-en-av-de-mest-nedbrytande-upplevelser-jag-haft-hela-mitt-liv/
    Svenska skolan har en stor del i att våra barn far illa nu och i framtiden.
    Ord som självbevarelsdrift, hänsyn och sunt förnuft verkar att ha glömts bort……….vad finns då kvar av ett samhälle ?

   2. Tack Lena!

    Jag började läsa om det förfärliga överfallet och våldtäktsförsöket på kvinnan Agnieszka när det publicerades här på Petterssons blogg för någon dag / några dagar sedan.

    Kände en mix av oerhörd vrede, avsky, förakt mm mot de ynkliga männen som så fegt (2 mot 1) brutalt gav sig på kvinnan, som var på väg hem från mataffären medan hennes döttrar väntade på henne i hemmet. Jag orkade då inte läsa till slutet, vilket jag gjorde nu i kväll.

    Jag kunde leva mig in i kvinnans fruktansvärda kamp på liv och död mot dessa två fasansfulla rovdjur till varelser. Lyckligtvis hade kvinnan den sagolika turen att efter en mycket hård kamp och skrik mm lyckats som genom ett underverk skrämma iväg avskummet.

    Alla händelser därefter med hela familjen som hamnade i en mycket svår långvarig kris mm är ju ett kvitto på att vårt samhälle och dess institutioner (polis, hälso- och sjukvård mm mm) inte fungerar som förr och redan befinner sig i ett mycket allvarligt krackelerat tillstånd där allt är på god väg att rasa ihop som ett korthus.

    Instämmer till fullo med din övriga beskrivning av Sveriges tillstånd av ett fruktansvärt förfall i alla avseenden som ffa de försumliga politikerna bär huvuddelen av skulden till.

    Men de verkar tyvärr inte ha fattat ännu hur farligt läget är för Sverige och den skrämmande framtid befolkningen riskerar att möta här längre fram.

    Nu säger iaf jag God Natt och tänker skallar kudden.

 5. När politiker säger ”Rinkeby är en av Stockholms finaste stadsdelar” då kan man undra vad sammhälle de vill ha (eller rättare sagt vad samhälle de vill att andra skall leva i medans de själva slipper)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: