12 thoughts on “Bert om Expressens Lars Lindström

  1. När granskning Sverige ringde upp denne fjant på Expressen
    var han totalt svarslös, nästan så att tidningen borde skämmas
    över att ha en sådan usel journalist, så Bert har rätt.
    Lars lindströms
    namn med jättebokstäver i tidningen gör att man asgarvar,
    han borde ha sitt namn med mikrobokstäver. Hans fisförnäma
    drapor är inget att bry sig om, för övrigt inte tidningen heller.

  2. Bert är Sveriges Donald Trump (samma ålder). Skillnaden är den mellan en hotellbyggare i New York och en dansbandsentreprenör i ankdammen. Bert är 1/30 Trump. Många amerikaner ogillar Trumps personlighet. Jag ogillar Berts personlighet. De kunde inte finnas i media om de inte var kontroversiella. De ser avsiktligen till att ha lika många fiender som vänner. Det är så utstående politiska individer andas i medieatmosfären.

    Om man inte ser till att stå med fötterna i var sitt ”block”, så har man ingen negotiating power. Man måste alltid balansera. Om det väger över åt ena hållet, så lutar man sig mer åt det andra för kompensation. Nu sniffar Bert guld i SD och agerar för tillfället därefter.

    • När du nu skriver det Björn,finns faktiskt vissa likheter….
      Det jag kallar högnäsiga som tror sig själva vara huvudfiguren.
      Sedan jag mötte honom,har han lagt på sig ett antal kilo.Men inget ont i detta, även Stenbock hade rejäl övervikt,innan cancerns besökte mig !
      Till er som tror negativa skäl skulle vara orsaken för mina rader,kan jag försäkra,att jag aldrig varit ”förtröden” på någon människa som på ärligt sätt,byggt upp något i livet !

  3. Bert du må vara entreprenör så långt är allt väl, dock när du ville sälja in lycksökare till sjukhuset i Simrishamn och fick fråga ………..vem betalar ……..blev svaret från dig ”STATEN”, lämpligen för dig så ringde din telefon så du smet ut i kulisserna.

  4. Avundsjuka är den giftigaste av alla sjukdomar. Oftast är det också dom som bidragit minst till samhällsutvecklingen som är mest avundsjuka ex v kommunister.
    Vad gäller Bert så är det bara att gratulera honom till framgångarna.
    Vad gäller Lindström så hade han förmodligen inte haft jobb om det inte vore för presstödet, dvs skattepengar

  5. Som vanligt de sista de sist 50 åren,vill jag framstå som den bäste. 😉
    ”Mig trampar ingen på”, fick jag en gång till svar,under slutet av 60-talet !!
    Själv känner jag inte Lindström,men tydligen har han och jag samma uppfattning om ”Kungen från Skara” ?

    • Åt dig som tryckte ”tummen ner”(även om det är du Bert själv)…
      Orsaken till min uppfattning om denne ”affärsman”,har sin grund hur han byggt upp sitt imperium.
      På 60-talet fanns en mängd små orkestrar,lite överallt i landet.Bert startade sitt skivbolag,och erbjöd dessa små okända band,att sända in sina tape,om de ansåg det var bra nog,att pressa plattor av.
      Följden blev att han och hans gäng satt och lyssnade genom allt som kom in.En del var så bra,att han sparade dem för sina egna redan väl kända dansorkestrar.
      Tapen från landsortsbanden lät han sedan ligga kvar,för att falla i glömska.Endast ett kort meddelande till svar, att det inte fanns intresse från hans sida.
      Efter c:a ett års tid kom så dessa bortsorterade låtar ut,med hans redan tidigare kända orkestrar.Själv uppfattade jag detta som bedrägeri,och klargjorde det också !!!

  6. Bra talat Bert fast att bara hålla i denna skitblaska eller köpa skiten eller dra in den i sitt hem är ju ett dubbelfel. Lars Lindström är ju en stackars efterbliven idiot av ren Anders Lindberg klass. Bara att se hans dumma uppsyn säger ju det mesta sen har dom ju Schulman som ju gör vad han kan för att komma ned till Lindströms nivåer i träsket.

Kommentera