Muslimer piskar kristna i Indonesien

De muslimska myndigheterna i Banda Aceh, Indonesien, dömt ett kristet par till den muhammedanska specialiteten piskning, Ett icke-muslimskt gift par två arresterades för spel på ett nöjescenter i huvudstaden Aceh.

Aceh Sharia-domstolen dömde det kristna paret, identifierat som Dahlan Sili Tongga, 61, och Tjia Nyuk Hwa, 45, till åtta och sju piskrapp för att de bröt mot provinsens lagar.

Aceh är den enda provinsen i Indonesien som upprätthåller sharia lagarna.  Piskningen ägde rum utanför Babussalam-moskén i Lampaseh Aceh, Meuraxa, Banda Aceh.

 Domstolen dömde också Ridwan, 67, till 22 piskrapp för att han tillät spel i sina lokaler.
Domstolen dömde också ett ogifta par Muzakkir och Cut Hamidar för khalwat (nära kontakt mellan ett ogift par). Paret fick 25 piskrapp var.

Piskningen genomfördes på en öppen  plats så att allmänheten kunde se det.

TheStar

FjärranÖsternRedaktören tror att det tar några år innan muslimerna i Växjö börjar att piska smålänningarna offentligt!  Men undrar som vanligt var de fått det där med ”fredliga och humana” ifrån?

 

5 thoughts on “Muslimer piskar kristna i Indonesien

  1. Det börjar med offentliga böneutrop och slutar med sharialagar och piskning och halshuggning!! Börjar inte polis och åklagare arbeta för muslimerna ?! Läs artikeln om kvinnan som delade ett FB inlägg! Snart är det hets mot folkgrupp att kritisera sharialagar….-OM Miljödårarna och SOCIALDEMOKRATERNA får sin vilja fram….!!

  2. Muslimerna tar över vårt land mer och mer!
    Muslimerna har redan ockuperat 61 bostadsområden (no-go zooner)
    Vår tid är snart över!
    Gläd dig den tid du har kvar!

  3. Tänk omvänt istället när det kristna Sverige inte längre existerar, vilket inte är alltför långt borta när 7 klövern med stor sannolikhet vid valet får nytt förtroende och då antingen med Lövet eller Reinfeldts mångkulturelle lärjunge U.Kristersson vid rodret styr Sverige och kanske om vi har maximal otur med Gudruns Fi som backup i riksdagen i vissa frågor !

Kommentera