Vinna valutbildning börjar hos LO

VALET 2018. Den fackliga organisationen LO inleder i morgon sina ”Vinna Val-utbildningar” i Visby. Det innebär att LO ska utbilda förtroendevalda att bedriva påverkningskampanjer på sina arbetsplatser och övertyga sina arbetskollegor att rösta på Socialdemokraterna i höst.

Utbildningsarvode på 1 336 kr/dag och övriga kurskostnader ”finansieras av LO” – eller med andra ord med medlemmarnas fackavgifter. Totalt läggs 30 miljoner kronor av medlemmarnas fackavgifter plus en massa arbetstid på denna fackliga påverkanskampanj för att sossarna ska behålla makten…

LO Vinna val

-Pettersson hoppas att alla 60-70 % av LO:s medlemmar som inte röstar på eller sympatiserar med Socialdemokraterna är glada åt denna utbildning…

11 thoughts on “Vinna valutbildning börjar hos LO

  1. Valutbildning?? Ha! Ha! Ha! Diktaturens kreatur menar förståss INDOKTRINERINGSKAMPANJ!!!

  2. Fackets Pampar låter skäggväxten öka för att dölja dubbelhakorna som blir resultaten från alla fina middagar på konferenser som medlemmarna
    fått betala med dyra medlemsavgifter, och utöver dyra middagar så bekostar medlemsavgifterna även sponsring till Sossepartiet.
    GÅ UR FACKET!

  3. Nu börjar fackens vänsterpropaganda och små kommunistiska förtäckta hot i det nya DDR !!!

  4. På vissa arbetsplatser har man ju gått i samlad trupp och röstat. Ombudsmannen har ju sett till att inga andra valsedlar än de rätta finns. Detta är ju så nära valfusk man kan komma. Sossarna är mer och mer desperata dom vet ju vart åt det lutar.

  5. Facken hävdar ständigt att de är till för alla och att fackförbunden är politiskt neutrala.

    Inte för att någon tror på detta, men då får väl alla fackligt anslutna som inte röstar på sossarna avsluta sitt medlemskap likt många redan gjort och det är många som skulle göra den resan.

    Något för media att ta upp? Närhä, inte det.

    Å andra sidan är politisk propaganda inte tillåten på seriösa arbetsplatser, men facken kan säkert kringgå detta. Försöker de ändå, kontakta din chef.

  6. Fackliga spörsmål-Okey då. Men politisk propaganda ska inte förekomma på en arbetsplats, varken på lunchrasten eller under arbetstid.

  7. Knepigt att man får använda ledighet som är avsett för facklig verksamhet till att driva politisk opinion åt S. Det är bedrövligt att man inte stramar upp detta till att bara gälla fackliga uppdrag.
    Framförallt eftersom när S är i regeringsställning så blir arbetare inte speciellt gynnade. Det är samma visa varje avtalrörelse, håll tillbaka lönekraven? För att kunna samla skatter till invandringen!

  8. Den massiva psykopolitiska operationen eskalerar inför valet och man satsar verkligen allt då det är fråga om indoktrinering och strategisk manipulation.
    Denna ansats sorterar i samma osnygga kolumn som den ovärdiga angiverimentalitet dessa det fascistoida skräckkabinettets praktikabla tjänstehjon lanserar på sina respektive arbetsplatser och där begrepp som demokrati och fri åsiktsbildning endast omfattar de politiskt lobotomerade marionetter som agerar enligt socialekvilibristikens fastställda regler.

    Nästa steg blir förmodligen obligatoriska cybernetiska implantat för att förvissa sig om total underkastelse…
    Andreas.

  9. Ja, vaddå? Det kommer ju mer pengar från medlemmarna hela tiden, 30 mille är väl inget?

    Snart finns nog inga trogna kvar, jag minns hur det var på 70-talet när det var ”obligatoriskt” att bara medlem i (S) om man var metallare (som jag var då).

    Jag vägrade, mycket gnissel blev det.. 😉

Kommentera