Inga fler poliser

Feministiskt Initiativs nya partiledare intervjuades i gårdagens Agenda. 

När hela Sverige ropar efter fler poliser, vill Gita Navabi se det motsatta. Hon vill se färre poliser, mer rättvisa framför repression och tror inte på att föra dialog med en person som står bakom en mask och en sköld (poliser).

Kan vi ana oss till att FI:s nya väljare finns att hämta bland landets kriminella och extremister?

25 thoughts on “Inga fler poliser

  1. Efter att ha läst det här och Sverige som vi känner börjar kännas kört- dela landet i zoner som förvaltas av respektive parti med yta efter kommande valutslag. Du bosätter dig där du röstat för att bo och då vet du vilken politik som gäller framöver. Ser tyvärr ingen annan lösning för att rädda de 25-30% som skulle räddas!

  2. Vilken planet kommer denna varelse ifrån ?
    Och detta s.k politiska parti står kanske Gud förbjude på tröskeln till riksdagen, svenska väljare må vara naiva och dumsnälla men att rösta på Fi där går naturligtvis den absoluta gränsen räcker med det vidriga och katastrofala MP och kommunisterna !!!!

  3. Bland de tre partierna (VPK,Milj-aktivisterna,FI),som hyllar allt vi andra vill förändra till det bättre,spelar väl knappast någon roll vilken partisedel de stoppar i kuvertet !

  4. Tänk om någon radikaliserad islamist går på någon av FI:s möte eller kongress och spränger sig själv och flera andra till döds för att han/hon tycker att FI:s medlemmar är lösaktiga otrogna kvinnor

  5. Vem bryr sig vad en feminist tycker och tänker?
    Feminism är galenskap allt tvärtom ingen förnuft.
    Feminism är det som kommer förinta det svenska samhället.

  6. Förhoppningsvis snor FI, V och Mp röster av varandra så att två av partierna inte kommer in i Riksdagen. Det parti som kommer in vill ingen samarbeta med och därmed är samtliga borta från den politiska scenen.
    Drömde jag i natt.

  7. Jag tycker det var mycket lämpligt sagt av henne!

    Nu är det ingen risk att FI kommer att plocka röster….

  8. Bra ändå att man låter detta rekordstolpskott kräka ur sig sina rekordkorkade åsikter. Borde ju ändå få en del tilltänkta väljare att besinna sig.

  9. Då kan Fi åta sig att prata med kriminella så får vi se hur det går! Inte ett pip vill jag höra om något som händer dem i samband med ”samtalen”. Gode tid så rubbade fifeministerna är. Fi f..

  10. Vilket stollegäng nästa regering, – Socialdemokraterna, Miljödårarna och Feministiskt Initiativ….-Stefan Löven ger FI justitieministerposten och 87:an blir nöjda….
    Är befolkningen helt begåvningshandikappade så kan detta bli verklighet, vi får se….Tror att s.k. veganer röstar på FI!!! + terrorister och kriminella…..

  11. Ja herregud, måtte inte Svenska folket rösta in ett stolle parti till,
    det räcker och blir över med Miljöpartiet kommunisterna och resten
    av sju klövern!

  12. Feministernas sten- och glaskastare och polishusskjutare vill ha färre poliser. ”Haha, fullträff, en färre!”

  13. Men hon har rätt! Det är inte fler poliser vi behöver! Det är färre invandrare!!! Och samhället är som en alkoholist och drogberoende, där drogen är polisen. Låt mig förklara: En alkoholist, vänjer sig vid mer och mer sprit hela tiden, men botar inte orsaken till det därigenom. Om man istället gav alkoholisten en bot för orsaken, d v s invandringen, skulle inte heller behovet av flaskan, d v s polisen bli så stort. Men om det hela tiden stegras, dör samhället, d v s alkoholisten av spriten, d v s polisen och våldsspiralen till slut. Man måste istället gå till botten med det hela, för att få samhällsbot. För det är samhället som är fel, när så stora polisinsatser behövs. Inte att det är för lite.

    • Men varför JUST HON, vill ha färre poliser, är av motsatt anledning, som jag framlägger. För hon vill ha mindre, för hon VILL VÄRNA sina muslimgunstlingar, såklart. Jag vill göra något åt orsaken. Hon vill driva alkoholisten, d v s samhället till självmord, istället för alkoholism. Och då är ju alkoholism betydligt bättre.

  14. Håller faktiskt med !?!…… Att försöka föra någon form av dialog med figur iförd slöja, hijab, nicab, burka, tält eller sopsäck är icke realistiskt. Ej heller andra medlemmar ur maskeradligan, såsom bankrånare eller terrorister.

    • Även om det inte syns är fittstimmet F! omlindat av rosa slöjor som effektivt stänger verkligheten ute. Sov sött och dröm vidare!

Kommentera