IKEA-mördaren ångrar att han lämnade Eritrea och vill hem för att avtjäna sitt straff

BROTTSLIGHET. Ikeamördaren Abraham Ukbagabir vill utvisas från Sverige – vädjar om att få sitta av sitt straff i Eritrea och ångrar att han någonsin lämnade sitt hemland.

-Pettersson hoppas att svenska myndigheter kan hjälpa herr Ukbagabir att få avtjäna sitt straff hemma, givetvis av humanitära skäl.

Jag är dessutom övertygad om att det är många som ångrar att Abraham och många av hans landsmän har lämnat sitt hemland.

IKEA-mördarens bror, Rober Berhene: ”Ska jag vara ärlig så är jag förvånad att han lever. Efter det han gjorde trodde jag han skulle slagits ihjäl. Europa verkar vara annorlunda”

Om Abraham Ukbagabir på bloggen…

Läs intervjun med eritreanen i Expressen…

Minns ni att en man dömdes för hets mot folkgrupp för att han kallat Ukbabagir för neger. Detta trots att negern sa att han inte brydde sig. Visst är det fint att åklagarna prioriterar.

17 thoughts on “IKEA-mördaren ångrar att han lämnade Eritrea och vill hem för att avtjäna sitt straff

  1. IKEAMÖRDAREN kan mycket väl friges om han överförs till Eritrea! Jag tror att en överföring skulle gagna Stefan Löven och Socialdemokraterna och jag är därför helt emot! Stefan Löven var i Västerås när morden/slakten av Carola och sonen Emil skedde på IKEA….Han sa inte ett ord, senare hörde jag honom i TV säga att vi ska ha ”öppna gränser” och att ”de flyr för sina liv….”
    Mannen från Eritrea hade ett utvisningsbeslut MEN detta fungerar uppenbarligen inte, asylbedragare kan stanna utan risk och regeringen har gett amnesti åt de ljugande ”barnen” från Afghanistan/Iran….
    SKÄMS NI INTE POLITIKER?

    • SVERIGE kommer att behöva bygga ut antalet fängelseplatser och säkerhetsfängelser behöver byggas! IKEAMÖRDAREN tycker jag vi ska behålla och att han ska sitta till sista andetaget i svenskt fängelse! I framtiden ska ett straff i ett svenskt fängelse verkligen vara ett riktigt straff! Kräket/terroristen från Drottninggatan tycker jag också ska behålla i Sverige, han ska sitta livet ut och vi ska göra det lika otrevligt som i ett Thailändskt fängelse…..!!!

  2. Mamman tackar regeringen och uppskattar att den svenska regeringen tar hand om hennes son ”som om det vore deras eget barn”.

    Ett utdrag från Fria Tider.

    Ikeamördaren om att han slaktade två oskyldiga svenskar:
    ”Shit happens!”

    Nu får Ikeamördaren Abraham Ukbagabir tala ut i en lång artikel med Expressen. Samtidigt tackar mördarens mamma den svenska regeringen för att den tar hand om hennes son på ett lika bra sätt som hon själv skulle ha gjort.

    Ukbagabir vädjar om att få avtjäna sitt straff i Eritrea. När Expressen påpekar att han mördat två helt oskyldiga personer, svarar han:

    – Shit happens! Jag förstår att det inte är en bra sak.
    Men jag vill glömma detta.

    Att de brutala morden är en fruktansvärd upplevelse för de anhöriga verkar inte bekymra honom nämnvärt. Det finns i alla fall inte något han kan göra eller säga till dem. Gjort är gjort, menar han och påpekar att händelsen ”är historia”.

    Ikeamördarens bror Rober Berhene säger till tidningen att han är förvånad att hans syskon över huvud taget lever. Han trodde att personer som mördar två oskyldiga människor slås ihjäl, säger han till Expressen och påpekar att Europa tydligen är annorlunda än Afrika.

    Mördarens mamma säger att hon skäms för vad Ukbagabir gjort, men betonar samtidigt att hon uppskattar att den svenska regeringen tar hand om hennes son ”som om det vore deras eget barn”.

    http://www.friatider.se/ikeam-rdaren-om-att-han-slaktade-tv-oskyldiga-svenskar-shit-happens

  3. Ut med karln, behåll honom inte. Se bara till att myndigheterna i Eritrea inte släpper ut honom igen, för han lär komma tillbaka som ett skott då.

  4. Törs man säga en mycket klok nysvensk ?
    Nu fattas minst drygt en miljon lika kloka som fattar samma beslut så kanske anarkin i Folkhemmet minskar något !

  5. Eritrea är en skurkstat och kan mycket väl släppa ut fångar som sedan tar sig hit som ”flyktingar”, vilket denna mördare räknar med. Han har knappast någon framtid i Eritrea.
    Frågan är, varför vill han annars till Eritreas hårda fängelser?

  6. Hade han inte skurit halsen av de på ikea hade hanju varit i eritrea med betald flygbiljett.men det föll inte varelsen i smaken.

  7. En rik släkting i Florida sa redan för 15 år sedan: jag skulle vilja betala 1 miljon dollar per n…. som flyttar för evigt till Afrika… här i Sverige agerar myndigheterna i praktiken tvärtom: 10 miljoner SEK i etableringsersättning per n….

  8. Det är inte ofta det kommer nåt vettigt ur munnen på riksbögen, men den här gången lyckades han..

  9. Skicka tillbaka honom till Eritrea, om han tar med sina 1000-bröder och 10 000-kusiner. För släkt är dom alla afrikaner, om dom får säga det själva.

Kommentera