Ett tiotal skott avlossat mot polisstationen i Ronna

BROTTSLIGHET. På måndagsmorgonen larmades polisen om att polisstationen i Ronna i Södertälje tycks ha blivit utsatt för skottlossning under den gångna helgen.

Enligt polisen som skickades till platsen tycks det mycket riktigt röra sig om kulhål och en händelserapport om grovt vapenbrott och skadegörelse har upprättats.

Strax innan 3 under natten mot måndagen fick polisen ett annat larm från en person som hört en serie höga smällar i närheten.

Då ingen mer ringde, och man inte hittade något av intresse på platsen, släpptes saken.

Polisen eftersöker nu vittnen som kan ha hört eller sett något i samband med händelsen.

-Pettersson noterar att polisstationen av någon anledning var obemannad. Ronna är ett sådant ställe som danskarna kallar getto.

Hur det är i Ronna kan ni läsa på bloggen…

9 thoughts on “Ett tiotal skott avlossat mot polisstationen i Ronna

  1. Jag är inte förvånad.
    Södertälje har erfarenhet sedan Balkankriget.
    Några av sveriges största polisutredningar har haft sin bas i Södertälje.
    Jag brukar rekommendera en studieresa runt i Södertäljes förorter för att studera alla marmorslott med svarta BMW utanför, med mörka rutor.

    Resultatet av invandring av ”ekonomer” med egen bank (plastkasse).
    Grattis till alla andra städer för kommande ”utveckling”!

  2. Har i studiesyfte strölyssnat på den statliga censurradion en stor del av dagen, hoppas att jag håller på att bli döv! för jag har inte hört detta nämnas med ett enda ord!

  3. Börja att bli rätt lustigt , när man ser på nyheterna så ser man kulhålen i rutan , men man säger att man ”kan” ha varit utsatt för skott . Min enkla fundering är då har ingen öppnat dörren och gått in och sett om det finns kulor eller kulhål på flera ställen i huset eller nöjer man sig med att gissa sig till vad det är , man börjar faktiskt att undra hur det står till med vår poliskår .

    • Sådant här kan bara hända i tokstan. Vet man inte hur ett kulhål ser ut så skall man söka ett annat jobb.

  4. Sverige är ett nu matriarkat utan rationell styrning där hyperemotionella, galna socialister/postmodernister kacklar.

    • Dumheten har tagit över rodret,
      Det har funnits matriarkat tidigare i historien men det finns en anledning till att dom gått i graven, men nu ska byfånen steffe skapa ett nytt livsodugligt samhälle.

  5. Inget att bry sig om! Vi svenskar har alltid skjutit på polisstationen!

    Det är bara anmälningsbenägenheten som har ökat!

Kommentera