Stäng

Frankrikes etniska rensning: Islamistisk antisemitism

av Guy Millière  •  26 februari, 2018

 • Graffitti på judiskt ägda hem uppmanar ägarna att ”fly omedelbart” om de vill överleva. Anonyma brev med laddade patroner hamnar i brevlådan hos judar.

 • Lagar som ska bestraffa antisemitiska hot används nu för att straffa de som fördömer hoten. En ny upplaga av en historiebok som används i statliga skolor för åttonde klass anger att det är förbjudet i Frankrike att kritisera islam.
 • De franska judar som kan lämna landet gör det. De flesta avfärder sker hastigt; många judiska familjer säljer sina hem långt under marknadsvärdet. Judiska distrikt som en gång blomstrat är nu på gränsen till utrotning.
 • ”Problemet är att antisemitism i Frankrike idag inte kommer lika mycket från extremhögern som från individer med muslimsk tro eller kultur”. – Den före detta premiärministern Manuel Valls.

Fredagen den 12 januari, 2018. Sarcelles, en stad i de norra förorterna till Paris. En 15-årig flicka är på väg hem från skolan. Hon bär ett halsband med en Davidstjärna och en uniform från den judiska skolan. En man attackerar henne med kniv, skär upp hennes ansikte, och springer därifrån. Hon kommer att vara vanställd för livet.

Den 29 januari, återigen i Sarcelles, blir en 8-årig pojke med judisk kippa sparkad och slagen av två tonåringar.

Ett år tidigare, i Bondy, februari 2017, blir två unga judar med judisk kippa svårt misshandlade med käppar och metallstänger. En av dem blir skuren i fingret med en bågfil.

Innan dess blev en judisk lärare attackerad i Marseilles med en machete av en gymnasieelev som sa att han ”ville halshugga en jude”. Läraren använde sin Torah som han bar med sig för att värja sig. Han överlevde men blev allvarligt skadad.

I Frankrike har de antisemitiska attackerna ökat kraftigt.

Läs vidare

7 reaktioner på “Frankrikes etniska rensning: Islamistisk antisemitism

 1. Om vi ska hjälpa några så är det judarna!
  Judarna är det kreativa folket och de som kan stärka oss mot muslimerna.

  Om någon av judisk börd läser den här bloggen så är jag övertygad om att vi är eniga om att vi står på er sida och att du, med judiskt påbrå kan sprida vårt rop till er att vi finns här och för er!

 2. Efter att ha bott måååånga år i Frankrike så vet jag att det som skrivs är sant.
  Tro nu inte att judar är de enda som utsätts för muslimernas djävulskap, det drabbar i lika hög grad etniska fransmän / fransyskor…………och var finns deras ”Israel” att fly till ?

 3. VI MÅSTE STÅ UPP FÖR DET JUDISKA, KLART OCH STARKT!!! För just för att det förföljs av muslimerna, kan det också bli ett starkt motstånd, om vi står upp för det. För VI är också judar. Trakasserade, förföljda, utsatta, våldtagna och på väg att bli utrotade som vi är. Vi måste vända på steken. Det är det enda, som kan bli nåt bra!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: