Tjena islamofoben!

-Pettersson får en hel del mejl. De flesta är tips och vänligheter, andra är som från nedanstående tuffing med signaturen Lux Aeterna, som betyder ”evigt ljus” fast jag tycker person verkar leva i totalt mörker. 

”Tjena islamofoben!

Du kan väl inte tro att intelligenta människor anser din blogg vara seriös, när du återpublicerar sådant ”journalistiskt” skräp som sionistiska Gatestone Institutets nyttiga idioter hittar på. Det gör dig bara till en mycket större (sionistisk) idiot.

P.S. Jag är kristen, ej muslim, fast med dina anti-kristna dra-alla-muslimer-över-en-kam åsikter framstår du som en ateistisk skitstövel.”

***

-Pettersson tackar Lux Aeterna för att han läser bloggen och vill bara säga att jag är en stolt islamofob och anser att alla sunt tänkande människor borde vara islamofober, eftersom vi har facit över islam…

Inläggen mejlskrivaren menar är dessa. 

28 thoughts on “Tjena islamofoben!

  1. Förvirrad islamistnazist. INGEN sant kristen, använder sionist som skällsord. Det är typisk ateistisk antikristen nazistisk retorik som lutar åt islamskt ursprung. Sant kristna predikar TOLERANS. Särskilt gentemot det judiska.

    • Du får säkert stå ut med mycket du Pettersson. Heder åt dig för din ståndaktighet och kämparglöd!

  2. Snubben som är kristen klagar på påhittat skräp? ..
    Ja.. det är ju en viss humor i det.

    Man bör ju tycka att även kristna är mentalt efterblivna om de baserar sin värld på vidskepelse och det övernaturliga.
    Vad sedan gäller Gatestone eller Aftonbladet så spelar det ju mindre roll vem som hittar på skräp om det nu görs utan just huruvida det är skräp eller inte. Avsändaren och åsikten den som publicerade något som faktiskt var korrekt spelar ju ingen som helst roll för just värdet på faktan. Och likaså är det ju dåligt om det är felaktigheter oavsett avsändare.

    Lögner även direkt ifrån gud* är dåliga .. ;D
    * I skapelseberättelsen skapar han dag och natt den första dagen, så åtminstone kunde ju de följande dagarna passera, men han väntar till dag fyra med att skapa alla stjärnorna och eftersom solen är en och den är anledningen till att vi överhuvudtaget har dag så .. Är det ju något som brister där.

  3. Den erbarmlige värdegrundsevangelist och feministestradör den otadlige och rättsinnade Pettersson fått det tvivelaktiga nöjet att stifta bekantskap med, uppvisar globalistdemagogins diagnostiska kriterier och generas icke inför att anamma den masspsykos vilken med full kraft slagit till mot den för manipulation och indoktrinering disponerade delen av vårt arma folk.

    Att var rättskapabel svensk äger skyldighet att vägra ställa sig under nationsfientligt förmyndarskap, där islamisternas strategiska infiltration utgör ett hot mot rikets säkerhet, är självfallet inget ifrågavarande mejlavsändare tynger samvetet med.
    Andreas.

  4. Lite mer konstigheter här i världen!

    Tittar på Tv4Play och de har börjat sända Özz Nujens shower, gör flasher med honom på sajten. Ett totalt hån mot skötsamma svenskar, men vi ska väl ha stryk för att vi finns och är korkade nog att titta på tv4, även på playkanalen.

  5. Tack Pettersson och tack alla för de fina och tänkvärda kommentarerna,
    särskilt ”Argus”.

    Jag stämmer in i kören, gärna bland första stämmorna.
    Dessutom vill jag intyga min ”islamofobi”!

    Jag är rädd för islam, islamiter och muslimer, eller hur de ska benämnas!

    Muslim är skyldig att hänge sig till islam och därmed till koranens bud.
    Det finns bara en koran.
    Enligt koranen ska islam ta över världen, inte delar av den, utan hela.
    Och om så behövs – med våld.

    Jag känner avsky för den, eller dem som hotar mig!

    Islam är enligt definition, en religion.
    En religion är en fantasi, utan verklighetsförankring.
    En fantasi blir en fanatism om vederbörande ”tror” att det som
    förespeglas är en verklighet.
    En fanatism följer religionens diktat.
    Islams diktat urgörs av koranen.

    Verkligheten är den enda sanningen.

    Koranen. 8:60
    ”Muslims must muster all weapoms to terrorize infidels!”.

    Jag nöjer mig med det citatet.

    ”Svaga människor bildar en stark grupp och
    starka människor bildar en svag grupp.”

    ”Grannsamverkan” (svag grupp) kan hjälpa en svag individ i taget att få en intensiv hemlängtan.

    Vissa av de svaga individerna verkställer sin egen ”hemlängtan”
    med ett speciellt bälte. De behöver alltså ingen hjälp.

  6. Ja, Lux Aeterna, låter sannerligen inte som den vassaste kniven i lådan.
    Han låter också som en klassisk antisemit.

  7. Nej Pettersson, du är inte ”islamofob”, som jag ser det är du islamrealist. Det finns inga islamofober då det inte finns nåt inbillat, utan endast den krassa våldsamma, farliga verkligheten i islams spår

  8. Tycker nog att ”ljushuvudet” skall åka till Saudi Arabien och och predika.
    Så blev vi av med honom/henne
    OBS vägrar skriva h*n

  9. Tyvärr tikamax så har vi gigantiska problem att få ut alla dessa som inte passar in, om det någonsin lyckas. Rösta SD

    • Jag regerar inte längre när man kallar alla som har en åsikt för rasister eller islamofober.Dom som kastar ur sig detta tror dom gör det värsta man kan göra mot en människa. Jag bryr mig inte. Man gör detta därför att man har inget motargument och då tänker man ”nu ska han få höra” ! Löjligt. Och vad den lilla flugskiten ”Lux Aeterna” tycker och säger saknar helt betydelse.

  10. Denna varelse som nu läser Petterssons blogg och som kommer med sådan kritik verkar inte tillhöra intelligensreserven på vår jord!

  11. Det brukar bli andra ord från dom nyttiga kristna idioterna , när någon familjemedlem blir berikad av en utövare av den fredliga religionen.

  12. Det ”eviga ljuset” ondgör sig över Pettersson och att han drar alla över en kam. Att sitta i glashus och kasta skit på ex. vis ateister är synnerligt obegåvat samtidigt som det avslöjar individen ”eviga ljuset” som varande infantil.

  13. Bra att avsändaren läser Petterssons blogg, då kan har ju få lära sig lite nytt om verkligheten… 🙂

  14. Jag kallar mig också stolt islamofob! En hederbenämning. Man skall vara rädd för det som skrämmer en, en överlevnadsinstinkt.

  15. Dessa mail du får äran mottaga Pettersson,kommer från yngre omogna skolungdomar,som hör hemma inom sfären 7-klövern…
    Att de använder sig av latinska alias,tyder dessutom på,att de lider av någon form av akademiska sjukan !
    Alltså liknande symptom som små förskolebarn använder sig av,när de inte får sin vilja genom.. 🙂
    Sammanfattningsvis duger dessa yngre väl in, för dagens Absurdska
    politikervärld,som arvtagare inom Alliansen.

  16. ”Fobi (av grekiska φόβος, fobos, ”fruktan, skräck”) kallas en stark upplevelse av rädsla, starkt obehag, skräck eller stark äckelkänsla som, ibland utan saklig grund, återkommande infinner sig då en person ställs inför, eller riskerar att ställas inför, ett visst objekt eller en viss situation som personen hyser stark aversion mot.” (Wikipedia)

    Vardagligt brukar man anse att fobi betyder en obetingad rädsla eller skräck. Nu är rädslan för islam på alla sätt och vis betingad. Det räcker med att betrakta vad muslimer gör idag och har gjort historiskt för att inse att denna ideologi förklädd till religion utgör en fara inte enbart för andra än muslimer utan kanske i ännu högre grad för muslimer själva. Så i det sammanhanget är beteckningen fobi felaktig.

    Ser man på fjärde betydelsen för fobi, stark äckelkänsla, är benämningen dock helt korrekt. Äckel betyder stark avsmak så stark äckelkänsla blir då mycket stark känsla av avsmak vilket jag mycket väl kan skriva under på.

    • Argus:
      Detta får de lära sig under kommande år av studier !! Så långt har de ännu inte kommit,att de inte inser de gör sig lustiga,över de främmande ord,man smyckar sig med. 🙂

Kommentera