Frontex varnar för mordlystna muhammedanskor

En rapport från EU: s gränskontroll organisation Frontex, varnar för ett kraftigt ökat terrorhotet, från återvändande muhammedanskor.

Europa står inför en stor risk från kvinnor och barn som återvänder  efter att ha rest till Mellanöstern för att gå med i den mordlystna islamiska gruppen ISIS. Cirka 1000 jihadiska brudar förväntas återvända till väst och de utgör ett stort terrorhot.

Frontex säger att det är svårt att bedöma det hot som änkor och föräldralösa utgör. Men de varnar för kvinnliga jihadier har söker ”mer aktiva roller”.

Richard Barrett, en före detta chef för global terrorbekämpning vid MI6, varnade i Oktober förra året för att kvinnor var involverade i nästan en fjärdedel av alla terrorattentat i Europa 2017 . I Paris  2016 arresterades tre kvinnor för att ha placerat en bilbomb nära Notre Dame i Paris. Attentatet styrdes av muslimer tillhörande ISIS i Syrien.

TheSun

3 thoughts on “Frontex varnar för mordlystna muhammedanskor

  1. ”Öppna E R A hjärtan!”
    – sade en f.d. klok (?) man, vars tillstånd på det området,
    numera kan ifrågasättas. (Alzheimers?)

  2. EU är en globalistisk och egoistisk sekt. Dom släpper in folk som vill döda den egna befolkningen med hjälp av påhittade lagar om allas lika värde. De vet om faran med terroristerna men de väljer att blunda för att gå globalisternas ärende. Jag hoppas att hela EU:s befolkning tar ett gemensamt beslut om att kasta ut förädarna och bygga upp Europa igen.

  3. Är inte islam en fredlig religion det säger ju vissa grupper i samhället inte minst de själva, har Sverige blivit lurad av en import som pågått i decennier ?

Kommentera