5 thoughts on “The Islamic State of Sweden

  1. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
    Bra att få sanningar förmedlade i utländsk media.
    Att som visa politiker måla upp en rosenröd bild
    av Sverige är dömt att misslyckas när den inte
    överensstämmer med verkligheten.

  2. Usch vad hemskt när allt rabblas upp sådär. Man skäms för att vara svensk. Det enda som gjorde mig fundersam var väderpresentatören i huckle?! Dubbat och allmänt märkligt. Någon som vet mer?

  3. Haram-Nisse Nysvensk sitter på öppen anstalt och grubblar på att knivhugga Lars Vilks…

  4. En kan bli mörkrädd för mindre. Allt detta och så en nytillträdd partiledare som första veckan deklarerade ”det kan aldrig bli tal om att samarbeta eller ens tala med SD”
    Detta naturligtvis för att säkerställa att hans parti inte kommer att kunna bilda en stark regering. Mycket behagligare att sitta i opposition och tala om vad hans parti skulle ha gjort om de bara fått makten.
    Vilken ynkedom!

  5. Ja man kan bara konstatera att han har rätt på alla punkter . Som Svensk får man ta på sig dumstruten , hur in i glödheta h kan det bli på detta viset . Och det verkar att fortsätta neråt , för enligt en undersökning är Sverige det mest korrumperade landet i Skandinavien , samtidigt som det mest korrumperade landet är Somalia av 180 länder ,och är det inte ifrån det landet som vi hämtar våra nya hjärnforskare och genier . Så vi behöver nog inte leta efter pristagare till Nobelpriset utanför vårt lands gränser för vi har alla inom landets hank o stör .

Kommentera