Afghan onanerade framför flickor under busstur

BROTTSLIGHET. En man i 50-årsåldern döms nu till dagsböter efter att ha knäppt upp byxorna och börjat onanera framför fyra flickor på en buss.

Det var i juli förra året som två av flickorna stod och väntade på bussen på Växjö resecentrum. Mannen ska då har närmat sig och börjat onanera inför dem.

Flickorna tog sedan en buss till Tingsryd där de bytte buss och satte sig längst bak med ytterligare två vänner. Enligt domen hoppade 50-åringen på samma buss och började återigen att onanera framför flickorna.

En av flickorna gick då fram till chauffören som fick mannen att lämna bussen.

Nu döms mannen till 120 dagsböter för sexuellt ofredande, i hans fall innebär det 6 000 kronor. Han ska även betala skadestånd till flickorna på 42 000 kronor.

-Pettersson säger att Sveriges Radio glömmer nämna att mannen, född 1965, är medborgare i Afghanistan och att straffet är fruktansvärt hårt. Herr Rasooli saknar egen inkomst och lever på bidrag. Staten betalar därmed både försvarskostnad och böter. Det bästa hade varit att herr Rasaooli fått en enkelbiljett från Ryd till Kabul…

Växjö Tingsrätt  Dom B 4706-17

18 thoughts on “Afghan onanerade framför flickor under busstur

  1. Är någon förvånad?
    En muslim med en, av psykisk påverkan (av koranens budskap)
    decimerad hjärnkapacitet och en totalt förvriden verklighetsuppfattning,
    Har väl detta betéende som en normal företéelse!

    (jag tar härmed ledningen i tävlingen om många och långa ord i samma mening)

  2. SKRÄMMANDE….vad kan Afghanen ta sig till nästa gång? Tycker synd om flickorna som utsätts för detta men det är beställt av 87:an och verkställt genom ”öppna gränser” av MILJÖDÅRARNA och zåzzarna eller hur?

  3. Ni måste FÖRSTÅ att när man som 50-årig muslim precis kommit i puberteten och ser flickors ansikten, kombinerat med krigstraumor och RASISM, så kan de primitiva parningskänslorna ta över. Mannen är ett OFFER ! SVENSKAR RUNKAR OCKSÅ !!!!!!!!!!!!!

  4. Ingen utvisning? Klart grabben ska stanna i Sverige. Batikhäxorna slipper kraxa i kör…Det tackar vi för

    • Vad har stackars djuren aporna på Skansen gjort för ont för att behöva jämföras med ett sådant vidrigt grottbeteende av en tvåbent pensionsräddande nysvensk ?
      Som vanligt en perfekt svensk import.

  5. Ytterligare en, som visar att han inte hör hemma i ett civiliserat samhälle.
    Vad gör han här mer än kasserar in sina bidrag? Och varför är han inte returnerad till sin ursprungliga hemort?

  6. Konstigt att man inte dömer alla dessa kräk vid Södertörns Tingsrätt.Då hade dom blivit friade hela bunten av vänsteraktivisterna som sitter där.

  7. I Storbritannien uppmärksamman nu att en taxichaufför dömd för ett stort antal våldtäkter fick 1,5 miljoner i statligt bidrag för att täcka sina advokatkostnader – trots att han är miljonär i pund – medan våldtäktsoffren fick betala advokater ur egen ficka eller insamlade medel på sociala medier.

    Taxichauffören är vit och britt.

      • Är bara vita män som våldtar och sextrakasserar, fråga etablissemangets hysteriska Metoo-kampanj !

    • OPete
      Jag har vid tre tillfällen kommit i kontakt med onanerande män och de var alla svenskar. Så det är inget beteende speciellt för afghaner.
      Istället ett betende som förekommer hos vissa män av alla etniciteter och i mina ögon ser litet löjligt ut.

      Och absolut inget du kan skylla på mig.

      • Mia ! Ojdå , du måste ha rekord då i detta land ! 3 svenska ??? Har du varit med om våldtäkt också då av svenska män ??? Eftersom 95 % av alla grupvådtäkter i vårat land har utförts av icke svennar dom sista 5 åren . Det är bla du ansvarig för !!!

      • OPete :
        Hon är här bara för att en sådan som jag med lågt blodtryck skall få upp det en smula.

Kommentera