Tar ni inte emot era egna minskar vi biståndet

INVANDRING. Från år 2011 har Irak vägrat ta emot sina egna medborgare som repatrieras från Danmark. Om regeringen i Bagdad inte ändrar inställning kommer det danska biståndet att skäras ned säger Dansk Folkeparti och de danska socialdemokraterna.

-Pettersson är dock rädd att danskarna har grannar som ställer upp med pengar och mottagande i stället…

Från Berlingske.dk, tyvärr bakom betalvägg men lite går att läsa…

 

5 thoughts on “Tar ni inte emot era egna minskar vi biståndet

  1. Sveriges sydligaste storkalifat Malmö …

    http://socialdemokraternamalmo.se/wp-content/uploads/2016/09/katrin_jobb_host2016-2.jpg

    … ligger ju mycket lägligt nära Danmark så självklart kommer kommunstyrelsens ordförande i Malmö Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) att hälsa välkommen till alla ”danska” irakierna som visat sig vara jättesvåra att utvisa från Danmark till deras ursprungliga hemland Irak.

    I Malmö kan dessa irakier utöver dagens alla ekonomiska och bostadsförmåner mm i Malmö dessutom få nyttja rätten att demokratiskt rösta på ett helt nybildat lokalt politiskt parti …”Nya koalitionssamlingen”.

    Delcitat

    Nytt parti i Malmö satsar på integration

    Nya koalitionssamlingen ställer upp i höstens val i Malmö. Partiet är grundat av personer med utländsk bakgrund men vill inte betecknas som ett invandrarparti.

    – Vi vänder oss till alla och vi har en svensk flagga i vår logga, säger partiledaren Hussam Alkoblawi.

    Integrationsfrågan står högst på dagordningen för nystartade Nya koalitionssamlingen, som hoppas ta mandat i Malmös kommunfullmäktige i höst.

    I partiets vision ingår att socialtjänsten ska ingripa tidigt för att förebygga familjekonflikter som kan uppstå till följd av bristande kunskaper om Sverige, att nyanlända ska delta i informationscirklar och att samhället ska förhindra etniskt segregerade bostadsområden. (Publicerad 21 februari 2018).

    Slut delcitat

    Läs gärna hela reportaget + se och lyssna på videon som finns på länken nedan:

    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/nytt-parti-i-malmo-satsar-pa-integration

    Invånarna i Malmö tillönskas ett stort Lycka Till med både det eventuella tillskottet av irakier från Danmark samt även med det nybildade lokala politiska partiet ”Nya koalitionssamlingen”.

  2. Rätt svar för att uppfostra de korrumperade arabkungarna vore:
    ”Vi avskaffar alla mutor/bistånd ovillkorligt. Och om ni inte tar emot era egna så skickar vi en bomb för var och en istället.”

Kommentera