Migrationsverket visar det lyckliga och lyxiga livet i Sverige

INVANDRING. Den här filmen beställdes av Migrationsverket 2011 och lades ut på Youtube 2014. Det är en pusselbit i varför det blivit som det blivit i Sverige. En turistfilm, som lurar människor, kom hit. 

Migrationsverket försvarar sig med att filmen gjordes för kvotflyktingar, precis som det skulle göra någon skillnad.

Den 15-minuter långa filmen på engelska med rubriken ”Everyday life in Sweden” berättar om livet i Sverige för nyanlända flyktingar.

Filmen visar små idylliska samhällen och lyckliga flyktingfamiljer i rymliga modernt möblerade lägenheter.

Berättarrösten säger: ”Här i Sverige behöver jag inte tänka på hur jag ska få mat för dagen. Det finns alltid vatten i kranen och mat i butiken”

-Pettersson undrar varför Migrationsverket ljuger för nykomlingarna? Det borde vara ärligare att visa trångboddhet, arbetslöshet, skottlossningar, bilbränder och kanske några svenskar också…

27 thoughts on “Migrationsverket visar det lyckliga och lyxiga livet i Sverige

  1. Cirkulerar reklamfilmer av det här slaget fritt på youtube globalt är det väl inte konstigt om de som kommer hit blir förbannade. Reklamen håller inte för verkligheten, ingenting blir som det utlovats. Visserligen syns skog på bilden men det är i alla fall mest samhälle och bebyggd mark som visas. Ingen flyktingförläggning ute i ödemarken (=skogen) som många hitkomna hade invändningar mot. Det hela framstår som obegripligt idylliskt, särskilt med tanke på allt vad flyktingarna ”får”. Är det FN eller vi andra som betalar? Frågan är retorisk, vi vet alla svaret.

  2. Och det var tydligen alldeles nödvändigt att visa en familj där modern går omkring i svarta skynken med burka för att riktigt visa att det är ”svenskt” samtidigt med att invandrarna som fått möbler inte lärt sig att man sitter vid ett bord och äter, inte i en soffa med tallriken i knät! med mera…..

  3. Stämplades som rasist – hyllas som S-pionjär.

    ”I flera decennier beskylldes han för att vara rasist av sitt eget parti, danska socialdemokraterna.

    Nu vinner de röster med förslag som Per Madsen förut kritiserades för.
    Vinden har vänt.

    Tvärvändningen är en del av en europeisk trend som inte heller svenska socialdemokrater kan komma undan, enligt statsvetare.”

    https://www.expressen.se/kvallsposten/stamplades-som-rasist-hyllas-som-s-pionjar/

  4. OT
    Socialdemokraterna strävar målmedvetet på i utförsbacken och beräknas nå den magiska nollpunkten lagom till valdagen 9 september 2018.

    https://pbs.twimg.com/media/CaeSGZHW4AA_IFi.jpg

    I den senaste väljarbarometern för februari 2018 från YouGov tappar (S) 3,8% och befinner sig åter på en mycket låg Håkan Juholt-nivå eller t o m ännu lägre. (Förändring i % mot januari månads YouGov-mätning inom parentes nedan)

    S 22,4 (-3,8)
    MP 3,4 (-1,1)
    V 10 (+2,2)

    M 20,5 (-0,4)
    C 9,3 (+0,2)
    L 4,7 (+0,9)
    KD 2,6 (+0,1)

    SD 22,1 (+1,6) / Näst största parti /

    1 521 personer intervjuades under perioden 16-19 februari.

    Källor:

    Samhällsnytt &status.st/

    samt Metro

    https://unv.is/metro.se/artikel/yougov-socialdemokraternas-tappar-stort-i-stöd

  5. Varför tar inte petterson upp mordet i vetlanda?
    Jag hittar inte kontakt med petterson någonstans på sidan

  6. Våra fattigpensionärer ser du bl.a. på Stockholms Central samt andra stationer. De jobbar för brödfödan, främst kvinnor men även män.
    De har ca 1200 kr kvar att leva på efter betald hyra etc. Dessa kvinnor och män har varit med och byggd den svenska välfärden, till vem??

  7. Kvotflyktingar är ofta eritreaner och anses vara ”riktiga” flyktingar hämtade från flyktingläger på FN riktlinjer. Tyvärr är de mycket överrepresenterade här i sex- o våldsbrott och vet att de aldrig kan utvisas pga sin bakgrund så de döms ofta upprepat. Jag ifrågasätter deras integration och tycker att vi svenskar offras för dem pga våra politiker!

    • De är bombsäkra röster på S, så även om de mördar kvinnor o barn på Ikea så utvisas ändå 0 st i praktiken, eftersom även fångar får rösta i val så är det effektivt för S (lagligt valfusk men borde kriminaliseras)

  8. Sveriges Riksdag följer lojalt FNs policy ”migrant replacement”
    (mao white genocide) där innevånarna i Sverige samt övriga Europa MÅSTE bytas ut mot dysfunktionella U-landsmänniskor allt under den falska parollen ”en åldrande befolkning” , dessa U-landsimporter skulle alltså därmed ”rädda” Europa 🙂 endast de mest naiva köper något sådant……………
    https://www.google.ca/search?q=migrant+replacement&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&dcr=0&ei=zOiNWszPG8WDX4WPh7gD

    –”Replacement Migration”: ’00 UN Doc Lays out Plan to Replace European Population Through Migrants!
    98–

  9. Migrationsverket är efter sin tid. Denna film visar det Sverige(förutom somalierna, afghanerna och de andra) som jag minns det för 30-40 år sedan.
    De verkar få intrycket att allt är gratis här. Vatten, mat, också el och hyra.
    Vilka betalar?
    Visserligen kommer det vatten ur min kran men det får jag betala för, likaså kan jag inte bara plocka mat ur butiken bara så där. Ingen annan än jag betalar. Min el betalar jag också för. Inget Costa Gratis här inte.
    Och varför inga vinterbilder? Nu är det -14 ute och snöigt och isigt som 17. Då känns sommar-, vår- och de eventuellt tidiga höstbilderna i filmen som bluff och båg, varför utelämna halva året och hur det är då?

    • Har Lööf och Löfvén blivit ett? Vilken kombination! Då kanske de vill ha in 70 miljoner invaderare till Sverige med tanke på all plats som finns i landet.

    • Videon publicerades fyra dagar efter valdagen den 14 september 2014. Under senare delen av 2014 tillträdde den här politikern med Nordkorea-stuk som statsminister i Sverige.

      https://s26.postimg.org/4btmh2ypl/image.jpg

      Både filmpubliceringen på YouTube och statsministerns och hans s k regerings tillträde var början till en uppsjö av många fler synnerligen allvarliga olyckor som drabbat Sverige.

    • Ha en sådan lägenhet ! Med möbler gratis!!!!!! 4 år retroaktiv barnbidrag + 4 år retroaktivt underhåll allt gratis, man måste vara dum för att inte ta vara på detta Schlarafenland

  10. Förvånad blir man inte längre.Sverige måste väl ändå vara världsmästare i dumhet.
    Att göra reklamfilmer om att allt är all inclusive i Sverige utan kostnad är väl det ultimativa slöseriet av skattebetalarnas pengar.

    • Hade tänkt lägga in en bild från ett av de skånska Gods,som nu annonseras ut till högstbjudande…
      Byggnaden är delvis i uselt skick,var annonsören ärlig nog att ange.Tyvärr var väl denna bild/text i HD allt för vågad,att låta ligga kvar..Nu är den bortcensurerad !
      Orsak var,att detta gamla fina genuina byggnadsminne av ett/en Slott/Herrgård fungerat som ”asylmottagning” under c:a ett år,för kamel-,och getaherdar !!
      Jo,då kan vi utgå ifrån,att det krävs en helrenovering.

Kommentera