Stäng

Det socialdemokratiska kalifatet Malmö, Sveriges fattigaste stad

INRIKES. Malmö får i år 5,5 miljarder i bidrag av Sveriges övriga skattebetalare. Det är 15 miljoner om dagen. Malmö har i över 100 år styrts av socialdemokraterna så S har fått som de velat. 

Malmö har på fyrtio år gått från välmående arbetarstad till en av landets fattigaste kommuner. Skyhög arbetslöshet. Stor invandring. Växande klyftor. Social oro. Grov brottslighet.

En del av varför Malmö blev en av Sveriges fattigaste städer, kan ni se nedan från Darko Crncevics Twitter. 

16 reaktioner på “Det socialdemokratiska kalifatet Malmö, Sveriges fattigaste stad

 1. Att som sossarna ha en grundidé ”nu ska vi vara snälla” inte ställa krav utan tillhandahålla så gott som allt den invasiva sekten vill ha.
  ”Ge någon ett lillfinger, så vill de snart ha hela handen” borde ha varit ledorden istället.
  Ställs inga krav, har vi landet Absurdistan de facto att yvas över, snart.

 2. Vid finansminister Magdalena Anderssons (S) presentation idag betr. läget i svensk ekonomi + prognosen för de kommande åren fram till år 2020 så nämndes inte med ett enda ord om utsikterna för det bottenlösa slukhålet Malmö kommun.

  Inte heller orkade en samling oengagerade, genomtrötta och passiva PK-journalister ställa några intelligenta och kritiska frågor om kalifatet Malmös … och i förlängningen också hela Sveriges fortsatta väg … mot en ekonomisk avgrund om det sossestyrda Malmökalifatet och övriga Sverige tillåts fortsätta på den inslagna katastrofala vägen utför.

  Delcitat

  ”Finansminister Magdalena Andersson (S) presenterade regeringens prognos under onsdagen.

  Regeringen bekräftar tillväxtprognos

  Finansdepartementet bekräftar sin prognos för BNP-tillväxt och arbetslöshet, men ser en starkare utveckling än tidigare beräknat för de offentliga finanserna.
  – Vi ser fortsatt stark utveckling när det gäller den svenska tillväxten, säger finansminister Magdalena Andersson (S) vid dagens pressträff.

  Prognosen innebär att finansdepartementet räknar med en tillväxt på 2,8 procent i år och 2,2 procent under åren 2019–2020. Det kan jämföras med den preliminära tillväxtsiffran för 2017 på 2,5 procent.

  Slut delcitat

  Läs gärna hela TT:s urvattnade referat från dagens pressträff publicerat på SVT:s hemsida svt.se på länken nedan:

  https://www.svt.se/nyheter/ekonomi/regeringen-bekraftar-tillvaxtprognos

  Hela pressträffen finns att se och lyssna till på Forum på SVTPlay på länken nedan. Inslaget Pressträff DIREKT – Sveriges ekonomiska läge börjar vid tidskod Forum 13:00 t h i bildrutan. På liggande skalan startar pressträffen vid tidskoden 4:00:00. Pressträffen pågår under c:a 30 minuter:

  https://www.svtplay.se/video/17022422/forum/forum-21-feb-09-00?start=auto

 3. Socialdemokraterna strävar målmedvetet på nedåt och beräknas nå den magiska nollpunkten lagom till valdagen 9 september 2018.

  https://pbs.twimg.com/media/CaeSGZHW4AA_IFi.jpg

  I den senaste väljarbarometern för februari 2018 från Sentio tappar (S) 2,4% och befinner sig nu på mycket låg Håkan Juholt-nivå eller t o m något lägre. (Januari månad 2018 inom parentes)

  Moderaterna 21,0 (19,9)
  Liberalerna” 4,4 (3,6)
  Centerpartiet 10,8 (8,6)
  Kristdemokraterna 2,2 (2,9)

  Socialdemokraterna 24,6 (27,0)
  Vänsterpartiet 9,0 (7,1)
  Miljöpartiet 3,3 (3,8)

  Sverigedemokraterna 21,9 (22,2)

  Fi 1,8 (2,7)
  Piratpartiet 0,2 (0,9)
  Medborgerlig samling 0,5 (0,7)

  Mätningen är utförd med webbpanel mellan 9 och 14 februari. Totalt har 1002 personer intervjuats varav 691 uppgett partipreferenser.

  Källa:

  https://nyheteridag.se/statsvetare-moderaternas-okning-har-bromsats-upp-sentio-februari-ar-har/

 4. Såhär blir det när socialdemokraterna får styra efter sin egna partibok, sossarna har styrt i Malmö sedan 1919, med två undantag.

 5. Största hotet för Malmö är väl när alla Sveriges kommuner blivit, som Malmö och går med ständiga underskott.

 6. Inte så konstigt med detta tillståndet i Malmö. När S kom på att de inte kunde göra alla människor lika rika, fick man köra till den andra varianten, nämligen att göra alla lika fattiga.

 7. Börja med de befintliga miljöhoten från de som bor och kommer från Mena länderna och som finns nu och har funnits sedan 70-80 talet så ordnar det sig säkert med framtiden

 8. Tittade och lyssnade på det här klippet från ett av våra grannländer, de uppmärksammar det groteska problemet, första steget för att stoppa faran.

 9. Jamen kultur är ju näring för sjääääääääääälen ju. Utan konst vore vi tomma, stela skal. Lite som limbubblor.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: