2:a generationens invandrare, ”Lasermannen” döms till livstid för mord i Tyskland

BROTTSLIGHET. John Wolfgang Alexander Ausonius, född 1953 på Lidingö, tidigare namn Wolfgang Alexsander Zaugg och svensk medborgare sedan 1979 dömdes idag till livstids fängelse för det 26 år gamla mordet på den 68-åriga garderobiären Blanka Zmigrod i Frankfurt. 

John Ausonius avtjänar sedan tidigare ett livstidsstraff för att ha skjutit mot flera invandrare i Sverige mellan 1991 och 1992.

Zmigrod var judinna och hade överlevt förintelsen, men utredarna i Tyskland har inte lagt fram några bevis på att mordet på henne motiverades av antisemitism.

Ausonius har hela tiden nekat till anklagelserna. Däremot var han i Frankfurt när hon mördades och han har erkänt att han bråkade med henne om ett elektroniskt fickminne som han anklagat henne för att ha stulit.

Wolfgang Zaugg föddes på Lidingö, men växte upp i Vällingby i Stockholm. Hans föräldrar var båda invandrare, hans mor tysk och hans far schweizare, och själv blev Zaugg svensk medborgare först 1979.

Som vuxen ändrade han sitt namn först till John Stannerman, och senare till John Ausonius.

-Pettersson säger att det är märkligt att PK aldrig nämner att Ausonius är andra generationens invandrare, det är likadant med Peter Mangs som kallades den nya Lasermannen. Båda hade utländska föräldrar som skilde sig…

6 thoughts on “2:a generationens invandrare, ”Lasermannen” döms till livstid för mord i Tyskland

  1. Saudi Arabien löser problemet genom att arbetare bara får komma in t.ex. 3 år och jobba. Då behöver saudierna inte försörja 8 värstingbarn i skolan, per svart frisör.

    • o.b.s. de som får ett tillf. visum i Saudi är till 87%
      sneögda och vill jobba
      …detta medan arbetsskygga araber ist väljer det
      motsatta, slå dank i europa och där bli ompysslade
      på bekost. ”över huvud” av deras arbetare…ty så
      har det folkvalda fjoll-matriarkatet bestämt

  2. En del av Tokige Torsten är en s.k. 3:e generationens invandrare, och dömd för brott, dock inte mord, våldtäkt, våldsbrott, utan ett brott utan något brottsoffer.

    Dock härstammar Tokige Torsten inte från arabländer, utan från
    Nazityskland, men nazi-generna finns inte kvar. Men att man röstar SD är en självklarhet!

  3. ”Lasermannen” är en ”fearporn historia” gjord av (((median))) för att skapa oro och destabilisera dåtidens Sverige. Personen existerar inte och finns således inte i Sverige. Det här var en tidig fejknews i vårt land andra liknande fejkhändelser är tex Norrmalmstorg dramat som var en teaterföreställning med samma syfte som ovan nämligen skapa oro hos befolkningen….

  4. andra och tredje generationen invandrare ofta värre än den första. Låt det aldrig bli en första! Endast arbetskraftsinvandring i Sverige!

Kommentera