Våldsvänstern = fascism


Jag fick rysningar, jag fick en släng av betingad reflex när jag såg frågan som dök upp om den svarta fanan. Rysningarna kom sig av att jag på senare år vet att maskerade svenskar med svarta fanor är masspsykostiska med likasinnade om att skada de av sina medmänniskor som gillar olika mot vad dom gör 

Med medföljande förkovring i vitt spridda ämnen ser jag nöje i att quizza med några vänner, det hör till saken att jag har vinnarskalle, men jag valde att klicka på alternativ fascism. Jag visste att speladministratören skulle ge mig fel och att det ”rätta” skulle vara ”anarki”, men så fick det bli.

Som ni kan utläsa av bilden nedan motiverade jag även min klagan, och då tänker jag på AFA och andra vänsterextrema som hotar, vandaliserar och misshandlar meningsmotståndare för att tysta folk i gemen att engagera sig mot det svenska politiska vanstyret av vårt land.

Ja jäklar vad det finns mycket att fundera över och att reagera mot.

Detta bildspel kräver JavaScript.

vänner, det hör till saken att jag har vinnarskalle, men jag valde att klicka på alternativ fascism. Jag visste att speladministratören skulle ge mig fel och att det ”rätta” skulle vara ”anarki”, men så fick det bli.

Som ni kan utläsa av bilden motiverade jag även min klagan, och då tänker jag på AFA och andra vänsterextrema som hotar, vandaliserar och misshandlar meningsmotståndare för att tysta folk i gemen att engagera sig mot det svenska politiska vanstyret av vårt land.

Ja jäklar vad det finns mycket att fundera över och att reagera mot.


2 responses to “Våldsvänstern = fascism

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: