Springare har rätt – ni skulle bli chockade om ni visste, ni skulle tro att det är en lögn

BROTTSLIGHET. Det började för ungefär ett år sedan. Örebropolisen Peter Springare skrev den 3 februari 2017 att han var så jävla trött på invandrarna och deras brottslighet började, originalposten på Facebook. 

Springares chefer har svarat med att trakassera och gång på gång anmäla honom för olika brott. Hittills utan resultat. 

Nåväl, om Peter Springare på bloggen här.

Springare har även fått ett enormt stöd av kollegor, en av dem nedan. Det är märkligt att regeringen vägrar tillsätta en utredning om invandrarnas överrepresentation när det gäller grova brott eller törs dom inte.

20 thoughts on “Springare har rätt – ni skulle bli chockade om ni visste, ni skulle tro att det är en lögn

 1. Vi den sk allmänheten vet hur illa det är ställt i vårt land sen 40 år tillbaka. De som inte förstår är den del av befolkningen som tror på ALLT som står i PK blaskor och det som den PK 7 Klöverns företrädare kräker ur sig i tid och otid.

 2. Om man ser på kostnaderna för dessa amöbor så borde man anmäla regeringen till Skuldfällan på TV så dom fick se hur många tusentals miljarder dom kastar i elden.

 3. Skrämmande inslag som Granskning Sverige har gett ut.
  Tala om hetsjakt på Sverigedemokrater.
  Lyssna på inslaget om inte det är gjort.

  ”Rättsövergreppet mot Stefan Vestling (SD Norberg)”

  ”Granskning Sverige kan här bevisa hur Stefan Vestling, tidigare medlem i Sverigedemokraterna har utsatts för ett grovt rättsövergrepp iscensatt av Henrik Johansson med flera på Inte Rasist Men.

  1. IRM har använt sig av en målvakt tio månader efter påstått brott för att göra en anmälan. Detta troligtvis för att göra det så svårt som möjligt för Stefan Vestling att försvara sig eller ens komma ihåg alla detaljer.

  2. Det finns ingen orginalskärmdump från SD Norbergs Facebooksida som visar vad som egentligen stod skrivet där.

  3. Texten är inte ens skriven av Stefan Vestling utan Raoul Wennström. Denna text kan sen möjligtvis ha citerats av Stefan (dock finns ej bevisning på detta) med den tillagda texten ”Snacka om sjuk religion” under. Detta är dock som sagt ren spekulation.

  4. Stefan hade ny bevisning för hovrätten och krävde utöver detta att få vara med under huvudförhandlingarna.
  Försvarsadvokaten Thomas Carlstedt meddelar dock raka motsatsen till Svea Hovrätt.

  5. Det framkommer vidare att Henrik ”Henko” Johansson inte är av tilltroskaraktär varvid den förfalskade bevisningen borde ha ifrågasatts av rätten. Lämpligtvis borde de ha krävt in en skärmdump som visade klart och tydligt vad som egentligen stod på SD Norberg sida och inte beblanda sig med ett ”montage” från IRM.

  6. Linda Heikkilä, fiskal på HD och expert på denna typ av frågor har dessutom meddelat Granskning Sverige att fallet utan några direkta tvivel borde ha skickats tillbaka till Svea Hovrätt för en korrekt prövning.

  Högsta domstolen har dock beslutat att man får både åtala fel person och begå grova rättegångsfel i Sverige. Ja, alltså så länge du eller Sverigedemokrat eller möjligtvis har uttryckt dig som förespråkare av nationsgränser.

  Denna kaotiska häxjakt på Sverigedemokrater och organiserade massanmälningar för hets mot folkgrupp i alla dessa former mot oroliga svenskar är idag så resurskrävande att rättsväsendet inte ens hinner ta in misstänkta våldtäktsmän på förhör, men den kulturmarxistiska fanan har inga problem med att vaja över skändade svenska liv för de politiska målen.”

  Granskning Sverige – Praktikanten

 4. Svaret är enkelt:
  Det ”ska” (kommer) aldrig att ske någon förbättring av problemen. Se all historisk erfarenhet senaste 1400 åren i ALLA islamiserade länder. Förtrycket är permanent och blir hela tiden bara värre.

 5. Peter Springare , Oskar Tallryd stå på er. Säg till era kollegor att gå ut med sanningen . Ni har många i detta land som står bakom er . Det måste bero på alla hjärntvättade sossar som inte kan komma ur sin koma , som inte kan fatta sanningen . Som kommer vara ansvariga för vad våra nästa generationer kommer få lida för . Stor djävla skandal !!!

  • Alla dessa helkorkade väljare som inte fattar att Sverige har gått åt H—-vete är egentligen inte så korkade som man kan tro, utan dom är traditionsbundna. Deras far röstade på s och deras farfar röstade på s, då måste jag också rösta på s även om dom är dumma i huvudet och inte vet vad politik är.
   Dom vet mycket väl att ingen i 7-klövern klarar av att regera men valde ändå av tradition det gamla vanliga.

   • Om man resonerar så om sin rösträtt så är man traditionsbunden OCH helkorkad.
    Om man resonerar så borde man inte få rösta alls.

 6. absolut de 1:a steget som skall tas, är att de kriminella
  blattarna skall väck snabbare än blixten…vi har våra egna
  inhemska kriminella att värna om…gått så långt nu att våra
  knappt törs gå ut, ännu mindre göra inbrott m.m… gör de
  ngt dylikt så lurpassar negrer å blattar för att stjäla deras
  byten…någon jävla ordning skall de väll för fan va även i
  den kriminella världen, eller va?

  • Från svensk polis kan jag inte informera.Däremot lyssnade jag i går på en tysk Talk-Show,som gjort ett grovt fel när de bjudit in en hög domare som nu satt i panelen.Denne ansedde man representerade AfD och hans uttalande,skrämde programledaren.
   Bl.a. förklarade han,att 90 % av alla brottslingar inför domstol i Tyskland kommer från de Orientalska länderna. Vidare förklarade han att dessa är uppväxta efter deras normala kriminella seder !
   För att ytterligare besvära de ”korrekta” påstod han att speciellt de tyngre svåra brotten kom från deras olika kriminella gäng.Straff är för dessa en form av prestige bland Syrier och Libaneser….
   Dessa sanningens ord har helt naturligt väckt stor uppståndelse bland landets PK-medier.
   I Berliner Morgenpost utlöste detta program stora rubriker,och en mängd försök i textform,att förringa vad som avslöjades:
   https://www.morgenpost.de/kultur/tv/article213492517/Die-Justizschelte-bei-Hart-aber-fair-ging-gruendlich-schief.html
   Tror inte situationen är annorlunda hos oss i Absurdistan.

 7. Kan vi inte hänga ett par politiker för deras lögner? Ska vi börja med Löfven och fortsätta med mannen som ville vi skulle öppna våra hjärtan för dessa skurkar.

 8. MODIGT av Oskar Tallryd!!! Gissar att han har kvalifikationer och intelligens nog att hitta ett annat arbete, låt skiten kollapsa och håll tummarna att politikerna också drabbas!!!

 9. Ytterligare ett brott som tyder på att Springare har rätt:
  ”Två pojkar, som är i 15-16-årsåldern,
  åtalas för grov våldtäkt mot en
  tonårsflicka under 15 år i Enköping.
  Det skriver Upsala Nya Tidning.

  Övergreppet inträffade enligt åtalet
  i höstas. En av pojkarna misstänks ha
  tryckt ner flickan och förgripit sig
  på henne innan han hämtade sin kamrat
  och de båda våldförde sig på flickan.

  Båda pojkarna har i förhör medgivit
  händelseförloppet men förnekar att de
  har gjort något brottsligt. Den yngste
  åtalas även för en tidigare sexuell
  handling mot flickan samt misshandel
  av en pojke vid ett annat tillfälle. ”

  Var de svenskar? Knappast…

  ”Våldtäktsmannen T******t fick hjälp av sin vidriga rektor på Westerlundska gymnasiet att byta skolan så våldtäktsmannen inte skulle känna sig illa behandlad EFTER VÅLDTÄKTEN.
  alltså inte offret utan våldtäktsmannen tyckte rektorn synd om.
  Rektorn ordna så T*******t fick byta skola och går nu på en skola i VÄSTERÅS
  T******t påstår han är född 2001
  Y***r som var med vid våldtäkten påstår 2002”

  Det figurerar dessutom två slynglar till här, men som inte åtalas, en M********d
  och en M**d

Kommentera