Özz Nujen har i varje fall en beundrare


INVANDRING. Vår vän Amir Nabizadeh verkar inte ha något emot skattefusk och hjälp åt illegala invandrare. Undrar om Amir fattar hur hans eget liv finansieras, eller söker han arbete som byggjobbare hos Özz?

Från Twitter


7 responses to “Özz Nujen har i varje fall en beundrare

 • Bosse

  Vi säger detsamma ”heja dig Amir” när dom sätter han på ett plan,enkel resa till Kabul.

  Gilla

 • Bosse

  Den där figuren (Amir Nabizadeh)har jag anmält till Migrationsverket idag igen.Jag gjorde likadant för en månad sen.Han har varit på semester till Afghanistan och kommit tillbaka då säger Ribbenvik att uppehållstillståndet ska dras in.Och han har säkert åkt för våra pengar.

  Gilla

  • Sven-Erik

   RIBBENVIK MÅSTE FÄNGSLAS snarast. En folkfiende. Som tjänsteman beslutade aset om permanent uppehållstillstånd för alla syrier!!

   Gilla

 • Orvar d.ä.

  Situationen i Sverige måste vara unik, man lägger rent otroligt höga skatter och avgifter på dom medborgare som arbetar.

  Pengarna som dammsugs in av det enda av myndighetsverken som faktiskt fungerar, spenderas i ofattbart stora mängder på personer som inte vill uppge vilka dom är, varför dom är här och som inte har en tanke på att integreras med vårt samhälle.

  Uppgifterna hur mycket det kostar hemlighålls mycket noga, men en uppfattning är runt 300 – 400 miljarder Svenska kronor per år.

  Bara dom fuskande ”barnen”, som inte kommer från Afghanistan lär kosta runt 35 miljarder per år.

  Det är ett förräderi i enormt stor skala, där man direkt eller indirekt finansierar terrorverksamhet som även drabbar det egna folket.

  Ingen har hittills presenterat någon vettig orsak till detta landsförräderi i stor skala, annat än att samtliga inblandade politiker har varit på Bilderberg väckelsemöten, som drivs av George Soros.

  Gilla

 • Billy Boy

  Özz har väl åtminstone en ”beundrare” till …

  … men ”beundraren” är visst lite upptagen på annat håll just nu och har därför ej möjlighet att berätta det för Özz helt öppet på Twitter.

  Gilla

 • Citronvand

  Folk som är lite finare behöver inte tänka på sådana petitesser som skatt och arbetsrätt. Det är till för de oborstade barbarerna. Ursvenskt är bara barbariet var det en borgerlig ”legendar” som sade i en tid som alltmer känns avlägsen.

  Gillad av 1 person

 • fullsula

  Vilken ”merit” =)

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: