4 thoughts on “27-årig kvinna hittad död i Eskilstuna – tros ha mördats

  1. Nu gäller det att ta hjälp av experter som Migrationsverket, lärare, Löfven och schyffert. Vi behöver också mer professorer i ovetenskapliga ämnen och pseudovetenskap som genus och pedagogik. Det är bra för Sverige.
    Vi måste dra fördel av den nya Sverigebilden, bilden av Göteborg och Malmö, IQ-mätningar i negerländer, alla professionella internutbildade handläggare på svenska myndigheter, Sveriges extremt intelligenta journalistkår och SVTs fingertoppskänsla för fake news.
    Jag vet att vi kan lyckas. Tillsammans. Alla negrer och araber ska dessutom få mer korv av svenska polisen. Statsministern är smart.
    Sverige är ett seriöst land med en feministisk regering.
    Negrer och araber betala 50 kronor hos tandläkaren och detta är anledningen till allt våld. Genom att stryka avgiften helt och erbjuda helt fri tandvård samt förtur i köer som vi redan gör kommer negervåldet att upphöra helt. Det är genom högre bidrag vi kan få negrerna och araberna att bli riktiga svenskar. Alla människor är lika mycket värda. Även en dum människa kan bli statsminister. Det finns inga no-go zoner med våldsamma negrer och araber och integrationen fungerar mycket bra.

  2. Dessa den nya svenska vardagens djupt tragiska incidenter följer varandra likt ett ändlöst pärlband av våld och död, vars like vi aldrig skådat och vars natur den prostituerade pressen städse maskerar bak pixlar och ömkliga litoteser.

    För att hedra alla de oskyldiga som fallit offer för den skoningslösa migrationspolitiken, borde Sveriges samtliga institutioner och offentliga etablissemang under en dag hala fanorna på halv stång för att visa en liten del av den respekt som hittills systematiskt uraktlåtits.

    Vem står på tur att offras? Någon bland våra egna släktingar och vänner?
    Andreas.

    • Andreas….Bra formulerat. Bara hoppas att någon politiker eller deras familjemedlemmar blir nästa offer för enfalden!!!

Kommentera