22 thoughts on “Vår målsättning är att Danmark inte ska bli som Sverige

  1. Blir det inte bättre efter valet, så flyttar jag och min familj från Sverige. Danmark är klart intressant, kan tyckas fegt att flytta, men jag ser faktiskt inga möjligheter till en bra framtid i Sverige. Sverige sjunker och det med en hastighet ingen verkar förstå.

  2. Alla kommentarer har fått en tumme ner, skulle vara roligt om denne person kunde skriva utförligt varför det vart en tumme ner. Men det är väl för mycket begärt av någon som har skostorlek större än sin IQ. Sen till den stora frågan, Amerikansk skostorlek eller Europeisk ?

    • Jisses… Jag trodde att det kan inte vara Amerikansk skostorlek, men nu är det bekräftat. Kroppen fungerar på så låg IQ som 8-10 kanske.

  3. Tänk om det fanns sådana politiker i Sverige utanför SD.
    Hederliga och med intellektuell kapacitet.

    • Det förbannat sorgliga är att svenskarna sitter hemma i stugorna och tänker så. Många upplever att de har för mycket att förlora.

  4. Ett bra mål, men ni kommer också att bli som ”sverige”, det kommer bara att ta längre tid! Enda lösningen är, som sagt att, i enighet med Finland och Sverige, befria sig från EU och stänga gränsen!

  5. Var väl ett misstag att sända ut detta direkt utan möjlighet att i efterhand censurera olämpliga åsikter.

  6. Lyssna på intervjun och fundera på Malmö som är ett parallellsamhälle och fundera på varför Sverige är där vi är som pratar i nattmössan om ….”Världens första feministiska regering….” och ”Humanitär superstormakt”….och ”De flyr för sina liv….” och liknande floskler….87:an röstar på Miljödårarna och sossarna och vi är där vi är med exempelvis Malmö….
    Har vi ett genetiskt fel som genererat flata och ryggradslösa kräk som Reinfeldt, Stefan Löven, Birgitta Ohlsson osv.osv. Individer som gjort och gör att för att EU och Sverige skall fyllas upp med kriminella….???

    • Vi har stora problem med narcissism i Sverige. Det är svårt att nå människor med fakta om de fantiserar om att de är bäst i världen och vet allt redan.

  7. Låter bra men då är det nog bäst de sätter en kraftig sprängladdning på Öresundsbron och det snabbt.
    Sen sätta P för färjetrafiken.

  8. 2000 IS-terrorister med svenska pass har fri rörlighet till Danmark och planerar mordattack på Jyllandsposten och att mörda Vilks.
    Brexit är fel, EU borde tvingat asylbedrägeri experimentet Sverige ut ur Schengen så de slipper tokiga folkpartister som Birgitta Ohlsson.

  9. Lysande intervju med denna danska politiker som sa självklarheter som våra flata ryggradslösa politiker inte vågar säga. Intressant att han sa att Sverige 2050 kommer att ha bytt ut befolkningen mot araber och negrer. (På ett ungefär så….). Han sa att Danmark definitivt inte vill ha ett befolkningsutbyte. De har skräckstaden Malmö inte långt från Köpenhamn som ett avskräckande exempel med skjutningar, sprängningar, mord och våldtäkter – bara Miljödårarna och sossarna tycker att det är en bra utveckling….

    • ”Skräckstaden Malmö”!
      Vi får inte glömma Södertälje!
      Men Södertälje är ju sedan många år etablerad som ”Skräckstad”
      sedan vi ”öppnade våra hjärtan” för Balkanmaffian.

Kommentera