Afghan åtalas, våldtog 13-årig flicka på toalett i Hallsberg

BROTTSLIGHET. En 20-årig man åtalas för att ha våldtagit ett barn på en toalett i Hallsberg. Mannen träffade flickan på en skola och köpte whisky och öl till henne. När hon blev kraftigt berusad våldtog han henne, enligt åklagaren.

Åklagaren anser att gärningen är särskilt allvarlig då mannen dessutom har varit smittad med en sexuellt överförbar allmänfarlig sjukdom. Mannen nekar till anklagelserna men polisen har säkrat mannens sperma i flickan.

Åklagaren vill enligt stämningsansökan att mannen som är afghansk medborgare med tolkbehov på dari utvisas.

-Pettersson undrar hur många våldtäktsmän och kriminella afghaner det finns? Har talibanerna tömt fängelserna?

Örebro Tingsrätt B 6179-17

Domar för sexualbrott 2012-2017. Pdf-fil att skriva ut.

Sexualbrottslighet bland män födda i Sverige och i utlandet

TIDIGARE 2017-12-31. Afghan häktad – misstänks för våldtäkt mot 13-åring vid matbutik

BROTTSLIGHET. En 20-årig man har häktats misstänkt för att ha våldtagit en 13-årig flicka i anslutning till en livsmedelsbutik i centrala Hallsberg.

Det var i början av förra veckan som den 20-årige mannen som är bosatt i södra länet ska ha våldtagit en ung flicka.

Enligt anmälan ska våldtäkten ha inträffat i närheten av en matbutik.

– Våldtäkten har inte skett utomhus, men jag kan inte säga exakt var den ska ha ägt rum, säger åklagare Louise Helleday.

Mannen som greps i onsdags nekar till anklagelserna men häktades av Örebro tingsrätt på den högre misstankegraden sannolika skäl.

-Pettersson noterar att SVT påstår att mannen är bosatt i södra Örebro län och det är en rejäl halvsanning. Protokoll från rätten visar nämligen att den häktade är medborgare i Afghanistan och behöver tolk på språket dari och det är inte så vanligt bland närkingar…

SVT kör med en agendasättande nyhet och försöker lura sina tittare att mannen är närking utan att direkt ljuga.

13 thoughts on “Afghan åtalas, våldtog 13-årig flicka på toalett i Hallsberg

  1. Först förstör idioten flickans liv, sen flickans föräldrar/syskons liv för all framtid. 😢
    Sen siter en annan dåre och beklagar sig…
    Vad har dessa gossar i bagaget, vilka hemskheter har de varit med om. 😡
    Nu har (när det närmar sig val 2018) Stefan Löfven, valt att ta bort honom och sätta han som högsta chef för Sveriges inre säkerhet!
    (Hur det gick till med anställningen, vid många sökande för jobbet, kan ni läsa om på bästa petterssonsblogg.se.)
    Sen att det ska ändras i grundlagen för att stoppa demokratin, gällande människors rätt att få läsa och förmedla sanningar, är ytterligare ett sätt som de sk. SocialDEMOKRATERNA försöker frånta befolkningen.

    Tycker ni att Sveriges sk. ledare gör Sverige bättre eller sämre.
    4-år till….vill ni ha mer av detta, eller vill ni ha rättvisa, trygghet, förstånd och harmoni!!!

  2. Liknande fall har skett i Finland. Muslimska vuxna mannen påstod i rättegången att det finska barnet hade våldtagit honom. Flickan hade KRÄVT sex och om den vuxna muslimen inte lydde så skulle hon skrika högt så alla grannar hör. Livrädd över detta extrema hot så gjorde den vuxna muslimen MOTVILLIGT vad det finska barnet krävde. Efteråt hade muslimen känt SKAM och FÖRNEDRING. Märkligt nog så trodde inte rätten på muslimens högst troliga berättelse utan dömde muslimen till ovillkorligt fängelsestraff för grov våldtäkt mot barn, så som pedofiler bör dömas.

    • Det var ju märkligt att de inte trodde på honom.
      Måste ha att göra med en massa hemska fördomar och rasism såklart!
      Ännu ett fall för feministerna att ta sig an och bringa rättvisa åt den stackars förtryckta muslimen.

      • Ja det är fruktansvärt hur nordiska barn får fortsätta våldta vuxna muslimer utan att nån lyfter ett finger! Det har gått så långt att dessa barn inte bryr sig om plats eller antal längre, numera är det vanligt att barnen våldtar 6-7 vuxna muslimer utomhus på öppen plats! Vem bär ansvaret!?? Jag skyller på internet och piratkopiering!!!!!

  3. ” Jag kan inte säga Exakt var det ägt rum” säger den fega åklagaren, nej det gäller att undanhålla så mycket som möjligt när det pekar i vissa riktningar, ibland ber man allmänheten om iakttagelser, men lämnar bara
    ut ungefärlig ålder att gå på, varför inte hår och hudfärg? Man behöver ju inte söka efter en svart man om dådet utförts av en Albino???

  4. Hej. Jag jobbar på Migrationsverket som ansvarar för migrationen till Sverige. Det innebär dels att jag hjälper människor som söker skydd och asyl men också att jag skiter i svenskarnas säkerhet.
    Jag fick jobbet eftersom jag är lite trög i huvudet samt inte kan tänka självständigt. Det känns bra att jobba på en av sveriges mest dysfunktionella myndighet eftersom vi som jobbar här passar in så bra. Om jag förlorar jobbet börjar jag nog jobba på arbetsförmedlingen som handläggare. På arbetsförmedlingen finns det många lediga jobb som har med Mustafa, Ali och andra grabbar att göra. Jag har inga intressen eller hobbyers och på kvällarna brukar jag titta på TV. Jag tycker om att få lön och jag är internutbildad.

    • Käre Migrationsverket,
      Om du skulle börja tänka själv och därmed förlora jobbet kan jag rekommendera den svenska lärarutbildningen. Intagningspoängen är så låga att även de som jobbar på Migrationsverket kommer in.
      Lycka till!

  5. ”-Pettersson undrar hur många våldtäktsmän och kriminella afghaner det finns? Har talibanerna tömt fängelserna?”

    Tretton på dussinet som det verkar och av utseendena att döma en överrepresentation av hazarer. Hazarerna verkar vara Centralasiens Z-folk, ingen tycks vilja ha dem.

  6. -=> Och vi rycker bara på axlarna och accepterar läget!

    Vi kan ju hjälpas åt att ”Hålla Sverige Rent”!

    ”Grannsamverkan” – mot brott är effektivt!

    Vi har alla samma möjlighet!
    Vi är alla drabbade!
    ”En svensk tiger” — men inte hur länge som helst!

    • Det blir svårt att ändra på ett beteende som har varat bland den svenska befolkningen i minst 50 år.

Kommentera