En stilla erövring

ISLAM. Den israeliska journalisten Zvi Jecheskeli, förklädde sig till Abu Hamsa. Hans slutsats verkar som ett dåligt omen. ”Det är svårt att tro att det här är situationen i Tyskland idag,” beklagar sig den israeliska journalisten Zvi Jecheskeli i slutet av hans Tyskland-reportage för kanal 10 i israelisk TV. Ett reportage som tog honom till Berlin som en syrisk flykting.

Jecheskeli, som talar arabiska flytande, är på ett undercover-uppdrag. Han fick också hjälp av israeliska underrättelsetjänstemän. Han tog lektioner för att in i minsta detalj lära sig islamiska ritualer och seder, till exempel med vilken fot han först ska kliva på bönemattan. Hans fyra identiteter utarbetades också noggrant – inklusive Internetpresentation och visitkort.

”Med hjälp av Allah ett nytt islamiskt liv i Tyskland”

Han vill visa den israeliska publikum hur mycket de europeiska länderna, där de tycker om att tillbringa sina semestrar, har förändrats. ”Den politiska islams erövring av Europa är en tyst erövring”, varnar han. Hur långt gången den redan är bevisas av de dolda inspelningarna som Jecheskeli, vars familj invandrade från Irak till Israel, kunde göra i Berlin.

Det börjar i mottagningsanläggningen för nyankomna i Tempelhof. Han var rädd för att avslöjas och hamna i ett tyskt fängelse, när han presenterade sitt falska syriska pass, bekänner han senare inför kameran.

I stället överraskningen. Hans handläggare är en från Gaza utvandrad palestinier med tyskt pass. Han önskar honom inte bara  ”att han med Allahs hjälp skall kunna leva ett nytt islamiskt liv i Tyskland” utan ger också annan hjälp.

”Enligt Sharia naturligtvis”

På Jecheskelis fråga om när han kan hämta sin fru och barn från Syrien, anger handläggaren som betalas av tyska skattepengar och bestämmer i ärendet, att han faktiskt skulle behöva vänta i tre år men att det går att fixa. Han borde försöka hämta henne via Grekland. Vid avskedet håller Jecheskeli med: Förhoppningsvis dör den palestinska presidenten Mahmoud Abbas, som anses vara för moderat av många palestinier, snart.

Ännu mer chockerande är de intervjuer som Jecheskeli genomför med sin falska identitet som en palestinsk TV-reporter på Neuköllns gator. ”Föredrar du att följa sharia eller tyska lagar”, frågar han flera muslimer. Det enhälliga svaret: ”Sharia, förstås.” Om att det för många handlar om en erövring av Tyskland för islam, blir uppenbart: ”Ser du någon tysk här?” Frågar Sharia-supportern med ett stolt uttryck och pekar på alla de turkiska och arabiska affärer som dominerar gatan i distriktet.

Men Jecheskeli möter inte bara de muslimer som ser Tyskland i sina drömmar som en del av ett världsomspännande kalifat ”från Jakarta till Andalusien”. Han intervjuar också en arabisktalande kontakt som vill förbli okänd av rädsla. Han säger att han befattar sig med förgreningarna av radikal islam i Tyskland och arbetar också för olika tyska medier.

Som i Houellebecqs roman ”Underkastelse”

Hans varning: Det största hotet mot Tyskland är inte attacker, men det islamiska konceptet för Da’wa. Ett krypande missionerande som är förknippad med politiska härskaranspråk på makten, som beskrivs av till exempel Michel Houellebecq i hans roman ”Underkastelse”. ”Da’wa är bättre än attacker”, försäkras Jecheskeli också av andra han samtalar med på Neuköllns gator.

Den dimension som ”tyst erövring” kan inta illustreras av de samtal som journalisten höll i flyktingboenden i Turkiet. Även små syriska barn berättade för honom där att de vill till Tyskland för att de hade hört att det finns många moskéer där.

I intervjuer av sändaren om sin serie under namnet ”under falsk identitet” är Jecheskeli inte optimistisk om Europas framtid. De muslimer med vilka han talade i Europa – förutom Berlin var Frankrike ett huvudfokus i hans efterforskningar – sade helt öppet att de ville ha ett kalifat och en sharia-stat. ”Jag vill se Frankrike år 2050,” sa han med en orolig pannrynkning.

”Endast journalister kallar mig islamofob”

”DNA av islam i Europa är en radikal DNA” tillägger han. Majoriteten av de fridfulla icke-radikala muslimerna värjer sig inte mot utvecklingen eftersom de är rädda för de radikala. Europa är på väg att erövras av islam. ”Det här är oåterkalleligt”, fruktar 47-åringen, som tjänstgjorde i en artilleri enhet.

Också för att tyskarna inte skulle förstå muslimernas sanna motiv. Deras inställning är nämligen: ”Du hjälper mig så att jag en dag kan ta kontroll över dig.” Den islamofobanklagelse som lades fram av moderatorn Ayala Hasson motsatte sig Jecheskeli: ”Jag är av arabisk härkomst, jag läste Koranen, islamofob kallar mig bara vissa journalister, de är ingen instans för mig”

Orginalartikel (tyska):

https://jungefreiheit.de/kultur/gesellschaft/2018/eine-stille-eroberung/

Min kommentar:

Var och en av de som offentligt motsätter sig befolkningsutbytet och islamiseringen bemöts på samma sätt som Katerina Janouch:

https://samnytt.se/katerina-janouch-jag-kanner-mig-inte-trygg-i-sverige-langre/

Zvi Jecheskeli (alternativ staving Yehezkeli), en tidigare dokumentär från 2012:

På Petterssons tidigare: Israel infiltrerade muslimska brödraskapet

Om Zvi Yehezkeli:

https://en.wikipedia.org/wiki/Zvi_Yehezkeli

15 thoughts on “En stilla erövring

  1. Nu vet ni varför den västeuropeiska mannen ska vara så feminin så möjligt allt ifrån maten vi äter till hur vi ska bete oss. Vi ska helst producera så lite testosteron som möjligt. Till skillnad från invällarna.

  2. Dessa verkligheter som framkommit genom denne ”Wallraffare”, kommer aldrig den stora allmänheten,att få sig till del.
    Trots att judendomen äger och behärskar de större medierna,tycks av (för mig) oförklarlig anledning,sådan utveckling för dem vara av godo !!
    Hur kapitalvinsten uppstår genom deras tystnad,får någon annan reda ut !

  3. Journalisten säger att de här varelserna löst ett problem med arbetskraften men det där tror jag liksom inte på.

  4. Vänstern, både i dessa parlamentariska form och deras folk på gatan, och liberaler samt alla andra som ska bygga ett utopiskt drömsamhälle i den humanitära stormakten är lierade med muslimerna i alla deras former.
    Har hört och sett hur dessa argumenterar och kan säga att de är fanatiska förkämpar och stödtrupper åt avguden Allahs och hans falska profets anhängare.

  5. Inte första vågen; Regeringen föreslår ny minoritetspolitik

    Regeringen la i går fram sin nya minoritetspolitik. Förslagen ska nu granskas av lagrådet innan riksdagen behandlar frågan.

    Remissen bygger på förslagen från utredaren Lennart Rohdin som i november la fram utredningen Nästa steg – Förslag för en stärkt minoritetspolitik.

    Regeringen följer i stort förslagen från utredaren.

    – I och med detta visar regeringen att vi menar allvar med att stärka de nationella minoriteternas rättigheter, inte minst när det gäller möjligheterna att bevara och vårda sitt språk, säger kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke i ett pressmeddelande.

    Lagändringarna föreslås träda i kraft den 1 januari 2019.

    http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=98&artikel=6887990

  6. Mycket intressant, och fasaväckande! Det är slut på Europa. Det vi kämpade emot på 1400-talet, har vi lagt oss platt för idag. Och det är socialismens och dess passiviserande inverkans fel. Förr tog vi strid. Men den har lärt oss ”tiga i församlingen”. Och det var inte alls länge sedan, vi hade ett öppet och fritt samhälle, som nu är enkelriktat. Åtminstone, vad som gäller i stort. Demokrati kan vi bara drömma om!

    Det vänsterstyrda samhället, har succesivt smygit sig på oss, och knaprat i sig mer och mer av vår frihet. Borgerligheten har varit för svag, för att hävda ett eget starkt alternativ. Utan istället anpassat sig mer och mer till vänsterns normer och dogmer. MEN SOCIALISMEN ÄR INGEN NATURLAG!!! Se på Ryssland, och Centraleuropa. De har ett eget självstänsigt, icke-socialistiskt tänkande. Så det går, om man vill, och kämpar. Det är tyvärr lika med SD. De börjar också ANPASSA sig till de socialistiska PK-strukturerna.

    Nu är nästa steg på gång. När det vänsterristiska, har blivit en revolutionerad sanning, är tyvärr islamifieringen nästa mål. Socialism räcker inte för de västfientliga förgörarna. De vill ta bort ALLT som gör våra liv rika, från vår tillvaro. Det groteska ska råda istället. De säger, att invandring berikar oss. HELT FEL!!! Vi var redan rika på allt! Vi blir idag istället utarmade, på det som är vårt unikum, liksom ALLA folk i Europa. ALLT blir till en grå smet p g a socialism och invandring. Och världen blir mer intetsägande och berikande. OCH ÄR DET VERKLIGEN NÅGOT VI VILL HA, OCH EFTERSTRÄVA! ATT AVVECKLA, ISTÄLLET FÖR ATT UTVECKLA MÄNSKLIGHETEN??????

  7. Det är ofattbart att det som var vetenskapens, frihetens och välståndets högborg, Europa, på så kort tid har förvandlat till galenskapens och stupiditetens högborg.

Kommentera