Brinnande gardiner, kiss i papperskorgar och öronbedövande oljud i skolorna i det nya Sverige


SKOLAN. Flera lärare vittnar om en kaosartad arbetsmiljö i flera av Sveriges skolor. Det rapporterar Expressen som har granskat och jämfört flera skolor i Sverige. Elever och lärare på Ronnaskolan i Södertälje vittnar om brinnande gardiner, kiss i papperskorgar och öronbedövande oljud i korridorerna.

Många berättar också att det är för få lärare, trots att skolan ha tvålärarsystem som innebär att det ska finnas två lärare på plats i varje teoretiskt ämne.

– Jag kunde komma hem från jobbet och bara gråta, säger en lärare till tidningen.

På Tyresö skola är skolmiljön annorlunda. Bland annat är det lugnare i korridorerna och betygsnittet är mycket högre än snittet för hela landet. En anledning till skillnaderna kan vara att eleverna i Södertälje tampas med socioekonomiska problem, skriver tidningen.

-Pettersson menar att det hjälper inte med en miljon nya lärare om man inte inför ordning, reda och disciplin i skolan. Börja där. Att låta vissa elever förstöra för alla är galenskap.

En lärare klarar av en klass på 30 elever om de vill lära sig något, passar tiderna och är något så när skötsamma. Socioekonomiska problem gör inte att elever eldar gardiner, pissar i papperskorgar eller väsnas. Det är dålig uppfostran.

När försvann reglerna som Petterssons skola hade?

Varsågod Fridolin och alla utbildningsansvariga. Bara att kopiera gratis

47 av Sveriges 50 sämsta skolor är kommunala därför vill regeringen förbjuda de privata

I Petterssons klass gick 30 elever. Det blev folk av allihop. Det busades och slogs ibland, men inte på dagens nivå. Det fanns betyg, beröm och bestraffning. Enkelt.


17 responses to “Brinnande gardiner, kiss i papperskorgar och öronbedövande oljud i skolorna i det nya Sverige

 • Truthfighter

  När det är gårdagens huliganer och vandaler, som styr samhället, kan det inte bli på annat sätt. Sen säger du inte det, som du egentligen tänker. Vilka som ligger bakom den värsta skiten i skolan. Se bara samhället i övrigt. Det är ohjälpligt! DET ÄR KULTUR, från baksidan! Som Trump sa, med andra ord!

  Gillad av 1 person

 • Gus

  Arma Svenska barn som tvingas sänka sin nivå på social mognad…

  Gilla

 • Jhonsson

  De vill väl ha det, som de har det hemma.

  Gilla

 • Torleif

  Lärare är skit-människor.

  Gilla

 • Jack

  Av någon anledning kommer eleverna från länder som Trump kallar sh..-..le-country, där det händer som ovanstående.

  Gilla

 • El gringo

  Förfallet i den Svenska skolan började så smått redan i slutet av 1970-talet.
  Sedan kom massinvandringen på detta, och det kunde naturligtvis bara sluta på ett sätt, det vi ser nu!

  Gillad av 1 person

 • HRT

  Den rödgröna vänsterliberala tankemodellen utgår ifrån att förövaren är åtminstone ett lika stort offer som den som blev utsatt för hans/hennes illgärning. Detta gäller alldeles särskilt när det handlar om påstått eller faktiskt minderåriga personer. Därpå kommer tanken om att straff inte gör någon nytta utan tvärtom är traumatiska upplevelser för förövaren, som anses börja bete sig ännu mer illa pga straff.

  Som en följd av detta har disciplinen blivit otroligt slapp i de flesta svenska skolor. Även i fall där eleven allvarligt och upprepat bryter mot skolans regler kan den enda ”påföljden” bli en diskussion med läraren. Vilket gör noll nytta om eleven väljer att inte vara mottaglig för diskussion. Inte ens en anmälning till föräldrarna hjälper om föräldrarna inte bryr sig och/eller inte kan språket eller överhuvudtaget förstår hur en västerländsk skola fungerar.

  Gillad av 1 person

 • Nosferatu

  Reglerna försvann i.o.m. importen av människor från länder som aldrig har fungerat.

  Gilla

 • Tony

  Tänk om åtminstone någon av dessa sju klöverpolitiker hade ställt sig upp i riksdagen och sagt” Vi ber om ursäkt Svenska folket, vi har skändligen misslyckats på näst intill alla om råden jag erkänner att SD har haft rätt hela tiden om den svällande invandringen, och vi borde ha lyssnat på . Så än en gång ber jag om ursäkt för mitt dåliga jobb, och kommer inte att plocka ut min riksdags pension som kompensation för mitt/vårt usla jobb!

  Gillad av 1 person

 • compulsoryunion

  Rasistiskt att inte > 33% av eleverna var afrosvenskar, liksom i dagens Sundbyberg där Hallonbergen är interNationalsocialismens showroom. där på Ängskolan har kommunanställd på skolgården t.o.m. varit helmaskerad med svart burka med gul varselväst utanpå.

  Gilla

 • Mike E

  Vänsterns och offentligt anställdas lösning på alla problem är med pengar. Precis som med polisen.
  Hade disciplin existerat så hade de massiva resurserna varit tillräckliga.
  Hade polisen fått använda makt och våld så hade de massiva resurserna varit tillräckliga.

  Gilla

 • ossie

  Stackars lärare som ska tampas med dessa kaosblattar. Man får ju inte peta på de små liven utan att rasistkortet kommer upp.

  Gilla

 • Svenska lärarutbildningen

  På den svenska lärarutbildningen har vi inga problem. Vi ser bara möjligheter och grundar våra tankar på reflektion och svensk utbildningsvetenskaplig vetenskap som är en väldigt bra vetenskap. Med vår vetenskapliga utbildningsbakgrund som vi fått på den vetenskapliga lärarutbildningen löser vi alla problem med brinnande gardiner, kiss i papperskorgar och öronbedövande oljud i skolorna i det nya Sverige. Detta gör vi på ett icke-rasistiskt sätt som är väldigt vetenskapligt.

  Gilla

 • Blodsven

  Miljömupparna och feminizterna har lyckats göra skit av allt de varit i närheten av….

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: