Pettersson får beröm och hotas

Pettersson får då och då hot i kommentarer och mejl. Det är svårt att veta hur allvarliga de är, men de brukar ha det gemensamt att de som skriver inte tillhör de skarpaste knivarna i lådan. 

I går klockan 22:45 damp följande ned i mejlboxen. Det är lite kul, avsändaren tror tydligen att jag lägger upp allt jag vet, men det finns det inte plats för. Dock är det lite skoj att personen inte påstår att jag skrivit något felaktigt.

”Krown Moto

Bara så duvet så borde du inte lägga upp allt du vet på din efterblivna blogg, du vet de va? för saker som du lägger upp om vissa personer kan nog sätta dig i problem, så var försiktig med vad du lägger upp

mvh”

27 thoughts on “Pettersson får beröm och hotas

  1. DET KAN OCKSÅ VARA FRÅN NÅGON AV ALLA DE NYTILLKOMNA ANTIRASIST GRUPPER SOM DYKT UPP SOM SVAMPAR PÅ NÄTET DEN SISTA TIDEN. OCH ANLEDNINGEN TILL ATT DOM GJORT DETTA ANTAR JAG ÄR FÖR ATT DOM FÅR BIDRAG AV REGERINGEN FÖR ATT BEDRIVA JAKT PÅ KRITIKER PÅ HELTID OCH HAR SOM MÅLSÄTTNING ATT TYSTA SANNINGEN OM DEN SITUATION SOM SVERIGE VERKLIGEN BEFINNER SIG I OCH DEN FRAMTID SOM VÄNTAR SVERIGE.

  2. Tokige Torsten läser Petterssons blogg varje dag, o måste säga att det är nog den bästa, alltid uppdaterad o bra!

    Ta inte sådana ”hot” på allvar! Kommer någon med direkta fysiska hot, så polisanmäl! Går att spåra IP, om man inte använder typ TOR.

  3. Mia! Det räcker att se på texten så ser vi att denne person inte är frisk.Men det lutar stark åt ett visst håll när det gäller etnicitet.Han tillhör nog Fateme Kavaris byggjobbare.

  4. Svårt att gissa var denna intelligenta varelse hör hemma ! 🙂
    Kan var Rinkeby eller annat ghetto.Dock tror jag det är en inhemsk,som gått två år i varje klass…
    Detta mitt antagande bygger på upprepningen,av samma ord gång på gång. Här hjälper inte ens slipa eggen….

  5. Låter, som individer Sverige aldrig efterfrågat men den humanistiska stormakten tycker är en tillgång i Sverige. DHS ( den humanistiska stormakten ) har aldrig förklarat varför, men det känns inte ett dugg humanistiskt att urskiljningslöst belasta Sveriges redan skyhöga skatter och befolkning med jättedyra bidragsturister, från när och fjärran. Jag tror det är olagligt och måste stoppas.

  6. Det verkar göra ont när sanningarna och ljuset tränger allt djupare ner i deras mörka hålor. Kan inte vara lätt att stå upp för skit i dessa dagar.

  7. Haha. Den sent utvecklade och kromosomdefekta lustigkurren torde inte innebära några som helst problem för Pettersson, ty snarare har inlägget en komisk karaktär och ett gott skratt förlänger som bekant livet.

    Jag skulle gissa på en svensk politiker! Kan vara nästan vem som helst i det politiska gänget. En andra gissning faller på Schyffert.

  8. Hot ska man ta på allvar, det är omöjligt att värdera om den som skriver menar allvar, tunga kriminella och muslimer vet man aldrig vad de kan ta sig till. Framtiden i Sverige blir svår för dem som kommer att ha en moske i närheten, de ställer krav och flyttar fram sina positioner med små steg, det slutar med sharia-poliser och diverse ”religiösa” krav….
    Pettersson rapporterar om mycket allvarliga samhällsproblem, ex islams utbredning. Lars Vilks gjorde några teckningar och har varit utsatt för mordförsök flera gånger.
    Jag tror inte att det är någon större fara men om jag drev bloggen öppet skulle jag ha säkerhetsdörr, alarm, ett vapen i närheten, ”skyddad identitet”.
    Vi är alla mer eller mindre ”ängsliga”…..En viss portion är nog sunt!

  9. Ordet efterbliven brukar dömda nyadelsmän från Tensta och narkotikablattar använda, och de tycker oftast att de själva är ubermensch och företrädare för rättvisa

  10. Ser ut som lite vanlig rinkebysvenska, och då kan man ju enkelt gissa avsändaren. Alltså, inget att bry sig om.

  11. Tyder på att du gör rätt och trampat på ömma tår, alltså förmedlat sanningar vissa grupper i samhället finner obekväma.

  12. Kanske dags att vi i ”Grannsamverkan” delar upp uss i pass och bevakar vägen till vår Pettersson?

  13. Ny slogan?: ”Petterssons, den efterblivna bloggen som går före. Hos oss får du reda på tingens beskaffenhet åratal i förväg.”

    😉

  14. ”Efterblivna blogg”?
    Jo, man tackar! Vem som i detta sammanhang representerar det förståndshandikappade framgår glasklart.
    Det undermåliga och svaga humankapitalet förnekar sig inte, medan Petterssons dugliga och vederhäftiga stab excellerar.
    Gott så!
    Andreas. 😃👍

Kommentera