Åkesson: Nu är de andra partierna på vår planhalva

VALET 20118. Sverigedemokraterna går till val på ett stopp för asylinvandringen och anhöriginvandring. Det meddelade Jimmie Åkesson på torsdagen när han presenterade partiets valplattform.

Men trots att flera partier nu konkurrerar om SD:s traditionella profilfrågor, som lag och rätt och migration, räds inte Jimmie Åkesson den ökande konkurrensen.

– Nu försöker de andra partierna att möta oss på vår planhalva, säger Jimmie Åkesson.

Moderaterna har profilerat sig allt hårdare när det kommer till en stram migrationspolitik och alla partier vill satsa mer på poliser.

Jimmie Åkesson hävdar att skillnaden mellan Moderaterna fortfarande är stor och säger att han, till skillnad mot Moderaterna, vill se ett totalt stopp när det gäller asyl- och anhöriginvandring.

-Pettersson säger att skillnaden är den att Soch M pratar, de tänkerinte genomföra det de lovar och kan inte om de inte samarbetar med SD, vilket de sagt att de vägrar göra och då finns så vitt jag begriper bara ett alternativ. Rösta så SD blir starkare eller rästa pånågot annat parti om ni vill ha fortsatt massinvandring.

Hela Sverigedemokraternas valplattform

16 thoughts on “Åkesson: Nu är de andra partierna på vår planhalva

  1. Kostnaderna för invandringen skall givetvis betalas ur egen kassa av dom som tycker att invandringen är bra. Vi andra betalar får de 10% som är flyktingar. Vad folk inte begriper det är att en FLYKTING och en INVANDRARE inte är samma sak.
    En flykting flyr för livet. En invandrare flyr till gratislivet.

  2. Man vill helt enkelt ha tillbaks SD:s väljare. Knepigt eller hur? Då blir ju S o M också rasister m.m. Den 9/9 kommer folkets dom. SPÄNNANDE!

  3. Nu har det snart gått 50 år sedan Sveriges senaste regering avgick och det har gått utför hela tiden.
    Det är dags att vi får en regering igen, så rösta på Sveriges enda riktiga part SD vid valet 2018, det absolut viktigaste valet som någonsin förekommit i Sverige.
    Blir det ytterligare 4 år med 7-klövern vid styret så raderas Sverige ut från världskartan genom att det blir krig mellan Svenskar och Asien-Afrika.

  4. Jag välkommnar SD´s valmanifest 2018, en nödvändig uppryckning. Mycket bra, jag var på vippen att tappa hoppet på dem. Nu skanderar jag med kören istället: HEJA JIMMIE!!! SD2018!

  5. Alla DÖ-partier vill satsa mer på fler Eliassonpoliser som utfärdar fler svenska pass till mer än 6 nya Rinkeby per år. Om 30 år kommer Rakmat Akilov bli Stadsråd i Regeringen som oftare åker till Iran o Saudi, inshallah inshallah

  6. Känns som att vi kan börja ”hurra” för Jimmi redan nu!

    Sverigevänner!
    Vi måste rädda Sverige!
    ”En svensk tiger” — INTE!
    ”Håll Sverige rent!”

    De gamla slagorden gäller ännu!

    • Sveriges messias!
      Tänk så många armeer av superkriminella blattar med vapen vilka är ute på obevakad permis i stora BMW och vill mörda Jimmi.
      Plus 12 000 Akilovs lösa i Stockholm och Malmö.

  7. Hårt kört av jimmy,då han sa nyligen att sd inte skulle falla I mest minskad invandring..men jag är glad.bra förslag.det enda rätta.

  8. Socialdemokraterna tänker som Aftonbladets Anders Lindberg och det är bara skitsnack utan handling!
    Aldrig glömma, aldrig förlåta den skada Miljödårarna och Socialdemokraterna förorsakat Sverige!

Kommentera